• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Žádost o zrušení trestu\ BB New/Podbo/LogeN.
Zdravím.
1. BB New/Podbo/LogeN.
2. [ Gamesites.cz ] Admin Podbo udelil hracovi LogeN. ROUNDBAN [10]. Dovod: Blokovanie/stavanie do cudzej stavby
3. Admin Podbo stavěl poblíž nás, a zadělal si kempu blokem v zadu, který blokoval mojí kempu, tak jsem blok posunul tak aby mi neblokoval base (byl neozančený) a vrátil blok na místo. Potom si Podbo myslel, že to chci blokount (nebo nějak poškodit jeho kempu) a blokem pohnul dozadu aby předešel bloku, nebo poškození jeho stavby. Chtěl bych proto vidět něco, že jsem pohnul blokem poslední já a né daný admin, když mi dal RB.
4. VIP na serveru mám, ano.
Děkuji.
S pozdravem,
Logen.
1. BB New/Podbo/LogeN.
2. [ Gamesites.cz ] Admin Podbo udelil hracovi LogeN. ROUNDBAN [10]. Dovod: Blokovanie/stavanie do cudzej stavby
3. Admin Podbo stavěl poblíž nás, a zadělal si kempu blokem v zadu, který blokoval mojí kempu, tak jsem blok posunul tak aby mi neblokoval base (byl neozančený) a vrátil blok na místo. Potom si Podbo myslel, že to chci blokount (nebo nějak poškodit jeho kempu) a blokem pohnul dozadu aby předešel bloku, nebo poškození jeho stavby. Chtěl bych proto vidět něco, že jsem pohnul blokem poslední já a né daný admin, když mi dal RB.
4. VIP na serveru mám, ano.
Děkuji.
S pozdravem,
Logen.
-
LogenCZ - Kolemjdoucí
[Vyr.]Žádost o zrušení trestu\ BB New/Podbo/LogeN.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o zrušení trestu\ BB New/Podbo/LogeN.
Ahoj, admin mi poslal demo a na základe neho som usúdil, že ban bol neoprávnený, keďže admin asi prehliadol, kto mu s tým blokom hýbal a navyše sám riskoval, keďže staval v blízkosti dvoch stavieb. Admin bude poučený. Keďže už mám informáciu, že ti RB vypršal, považujem za vyriešené.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [Vyr.]Žádost o zrušení trestu\ BB New/Podbo/LogeN.
Je sice fajn, že admin bude "poučený" ale mě nikdo 10 kol nevrátí..
-
LogenCZ - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1