• Stránka 1 z 1
[V]PoldasQweek !?/JailBreak #1
1. Hrála se mapa jb_rush a CT hlásilo VD, ale simon to ignoroval, tak jsem mu to řekl do voice, ať dá hráčce VD. Jedno CT se ptalo, za co má mít vd, tak jsem mu řekl ze srandy, že poslala ig
následně se Poldas zeptal za co má mít VD, tak jsem mu řekl, že dostala FK a ve vteřině mi dal přehoz.
2. HLTV mi nejde stáhnout, ale jakmile to bude možné, tak ho sem vložím.

2. HLTV mi nejde stáhnout, ale jakmile to bude možné, tak ho sem vložím.
-
Yevgeni - Drbna
[V]PoldasQweek !?/JailBreak #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PoldasQweek !?/JailBreak #1
Aké CT nahlásilo VD hráčke Nika?
-
asdfJB - Spamerův sluha
yung
Vaše zpráva obsahuje 4 znaků, nastavené minimum je ale 10.
Vaše zpráva obsahuje 4 znaků, nastavené minimum je ale 10.
-
Yevgeni - Drbna
OK, vyčasuj FK, lebo neviem či som si pozrel správnu situáciu.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Hráčka dostala flash, tak logicky neviděla následně dostala kill od hráče Beyrouth. ( Zabil jí za nepřímou cestu a pak si myslel, že měla flash, jelikož nevěděl, že hráč co ten flash hodil, tak už dostal kill)
Celá ta situace začína od: 5:14 - 5:23
Celá ta situace začína od: 5:14 - 5:23
-
Yevgeni - Drbna
Nerozumím stížnosti??
Byl jsem se podívat na demo, kde jsi řekl při prvním optání, že jí to dáš za IG a kozy, i jsi to napsal.
Pak jsme to řešili, napsal jsem Ti, že pokud to tak je, že se Ti omluvím a ty jsi napsal, že v pohodě, že se nic neděje a teď si stěžuješ?

Byl jsem se podívat na demo, kde jsi řekl při prvním optání, že jí to dáš za IG a kozy, i jsi to napsal.
Pak jsme to řešili, napsal jsem Ti, že pokud to tak je, že se Ti omluvím a ty jsi napsal, že v pohodě, že se nic neděje a teď si stěžuješ?

-
PoldasQweek - Mistr
Nicméně VD za FLASH mluví za vše..
-
PoldasQweek - Mistr
Aspoň se na to demo podívej..
Říkat hráčům můžu snad cokoliv, ne? Tobě jako adminovi jsem normalne odpověděl:/

Říkat hráčům můžu snad cokoliv, ne? Tobě jako adminovi jsem normalne odpověděl:/
-
Yevgeni - Drbna
Já se díval na svoje i přesto, jak jsi říkal, že je vše v pořádku a nic se neděje.
Kde mi na to můj dotaz před grabem odpovíš za IG a kozy.
Nicméně je vidět, že Ti šlo pouze o to někoho poškodit, nemáš mluvit nesmysly, tvoje mínus.
A hlavně nerozdávej VD zato, když CT zabije T, které je údajně pod flashem, to bys už mohl vědět.
Kde mi na to můj dotaz před grabem odpovíš za IG a kozy.
Nicméně je vidět, že Ti šlo pouze o to někoho poškodit, nemáš mluvit nesmysly, tvoje mínus.
A hlavně nerozdávej VD zato, když CT zabije T, které je údajně pod flashem, to bys už mohl vědět.
-
PoldasQweek - Mistr
Takže si ma oklamal, lebo už hneď po sťažnosti som si pozrel hlstat hráča, ktorý zabil Niku a nikde nepísal o žiadnom VD. Nerozumiem tvojej logike. Vyčasuješ demo s domnienkou, že admina potrestáme zato, že dáš niekomu len tak VD.
Keďže všetci vieme, že si hráč, ktorý si potrpí na pravidlá, tak si musel vedieť, že aj keď flash mala, tak je to jej chyba, resp. dobrá vôľa CT, že takéhoto hráča nechá žiť. (Čo samozrejme každý normálny, ktorý o tom vie, spraví.)
Vyriešené. Už sem nepíšte, každý sa už vyjadril.
Keďže všetci vieme, že si hráč, ktorý si potrpí na pravidlá, tak si musel vedieť, že aj keď flash mala, tak je to jej chyba, resp. dobrá vôľa CT, že takéhoto hráča nechá žiť. (Čo samozrejme každý normálny, ktorý o tom vie, spraví.)
Vyriešené. Už sem nepíšte, každý sa už vyjadril.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [V]PoldasQweek !?/JailBreak #1
Hráč co hlásil VD jsem byl já asdf. Myslel jsem si, že za to, když dostane hráč flash a neví kam má jít a CT ho bez slitovani zabije by se dát VD mělo. Yevgeni jenom řekl do voice že má dát simon VD, protože nečetl chat kde jsem to psal. yung
- kokotex
- Amatér
Re: [V]PoldasQweek !?/JailBreak #1
Nekecej,uz to stejne nema cenu.
- Bedrich25
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1