• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] ttt1/derakh
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: [*Last Hope>]===Derakh===
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Trouble in Town 1
[=] Doba trvani trestu: 240 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [TK]
[=] Zabanovany nickname: [*Last Hope>] DanielSVK
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:77756429
[=] Zabanovana IP: 37.221.245.253
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Detektiv mě chtěl shodit s UMP, tak sem ho zajebal.
Nejsem vip hráč.
[=] Dostal jsi trest od admina: [*Last Hope>]===Derakh===
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Trouble in Town 1
[=] Doba trvani trestu: 240 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [TK]
[=] Zabanovany nickname: [*Last Hope>] DanielSVK
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:77756429
[=] Zabanovana IP: 37.221.245.253
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Detektiv mě chtěl shodit s UMP, tak sem ho zajebal.
Nejsem vip hráč.
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
[Vyřešeno] ttt1/derakh
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ttt1/derakh
Dokonce i tady se přiznáváš k tomu že si dal TeamKill. Krom toho moc dobře si věděl že je na serveru admin a ne jen jeden, stačilo se ozvat
To že sis dal včera část mého nicku a začal ještě s jednou vyřvávat na serveru že jsme klan, že za vstup požaduji pannu a nebo že vám vyřídím práva ve snaze mě vyprovokovat..to raději na demách dohledávat ani nebudu.
https://www.uschovna.cz/zasilka/FWHXAI4IZPXSA4JB-99Y/ 24:06 (TK) 24:38 (jeho odpověd na moji otázku proč ho zabil)
Hezký zbytek dne všem a tobě Brazzers přeji hezký zbytek banu.

https://www.uschovna.cz/zasilka/FWHXAI4IZPXSA4JB-99Y/ 24:06 (TK) 24:38 (jeho odpověd na moji otázku proč ho zabil)

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Derakh12 píše:Dokonce i tady se přiznáváš k tomu že si dal TeamKill. Krom toho moc dobře si věděl že je na serveru admin a ne jen jeden, stačilo se ozvatTo že sis dal včera část mého nicku a začal ještě s jednou vyřvávat na serveru že jsme klan, že za vstup požaduji pannu a nebo že vám vyřídím práva ve snaze mě vyprovokovat..to raději na demách dohledávat ani nebudu.
Jj tk jsem dal, protože se nenechám zabít umpckem od nějakého maďarského nedomrdka. Kdybych se ozval, že mě detektiv hituje, tak to admini stejně řešit nebudou, ty jsi toho důkazem. Celou situaci jsi sledoval a detektiva si ani neupozornil, tak sem si to musel pořešit sám. Jo a není to klan, ale sekta.
-
Brazzer - Zkušený
Ale ano řešil bych to, jenže z mé dálky sem neviděl jestli se jedná o normální ump a nebo to speciální pro detektivy. Za toto se ti omlouvám, ovšem když si tak vydatně včera psal hovadiny, tak nebyl problém napsat toto ne?
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Zdravím.
Sám jsi se přiznal, že jsi dal detektivovi úmyslný TK, takže není co řešit. Příště se zkus ozvat, určitě to nějakého admina zajímat bude a vyřeší se to přímo na serveru.. A když by náhodou ne, tak se můžeš ozvat tady.
Vyřešeno.
Sám jsi se přiznal, že jsi dal detektivovi úmyslný TK, takže není co řešit. Příště se zkus ozvat, určitě to nějakého admina zajímat bude a vyřeší se to přímo na serveru.. A když by náhodou ne, tak se můžeš ozvat tady.

Vyřešeno.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Dandeenka píše:Zdravím.
Vyřešeno.
Brazzer píše:Kdybych se ozval, že mě detektiv hituje, tak to admini stejně řešit nebudou, ty jsi toho důkazem. Celou situaci jsi sledoval a detektiva si ani neupozornil
??? Admin měl situaci před sebou a nezasáhl. Kdybych to dal do pp, tak se po týdnu dočkám odpovědi, že to na ban nestačí. Nebo to nahlášení locknete a nevyřešíte, jak jste to udělali bývalému adminovi Tyranizatorovi. Bojíte se Tyrana protože zná vaše tajemství, tak se ho snažíte umlčet, aby nezničil GS. us mam nervi viboxuju celej TTT na hovna!! ( 185cm,95kg 3 zapasi vsechno vihri, tezka vaha)
-
Brazzer - Zkušený
Brazzer píše:??? Admin měl situaci před sebou a nezasáhl. Kdybych to dal do pp, tak se po týdnu dočkám odpovědi, že to na ban nestačí. Nebo to nahlášení locknete a nevyřešíte, jak jste to udělali bývalému adminovi Tyranizatorovi. Bojíte se Tyrana protože zná vaše tajemství, tak se ho snažíte umlčet, aby nezničil GS. us mam nervi viboxuju celej TTT na hovna!! ( 185cm,95kg 3 zapasi vsechno vihri, tezka vaha)
Ano, přesně tak, všichni jsme lemry líný a děláme všechno pro to, abychom nemuseli nic.

Jak jsem psala výše, vyřešeno.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1