I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Poldas / JB

Příspěvekod talenthunter » 14 pro 2020, 21:26

viem ze tato staznost dostane aj tak lock od habsa (ako vsetky ine) , lebo neviem asi to ze mam 4 bany znamena ze nemozem normalne hrat na tomto portali , ale tak aspon si precvicim pisanie v tej internetovej forme slovenciny

ale pred par dnami sme hrali rats , simon dal prikaz ze maju ist t-cka za nim , simon zasiel za roh (do druhej miestnosti) skupinka isla na miesto kde simon bol , no poldas ostal stat na mieste , tak som hlasil nevyhodu len poldasovi, logicky kedze som videl len jeho , o par sekund na to ma chytil do grabu a v sekund ma hodil o zem a prehodil ma .

https://www.sendspace.com/file/2j59jv
16:00 - simon dava prikaz ze maju ist za nim .

11. 12. 22:14 +/-
karty na stole no nehrame sedmu
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

[V]Poldas / JB

od Rumcajz » 14 pro 2020, 21:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Poldas / JB

Příspěvekod PoldasQweek » 15 pro 2020, 11:25

Nevím co tady plácáš, že to Habs uzavře jen tak a nic z toho nebude. Vy jen máte pocit, že když někoho nahlásíte, že tady budou adminy pálit za živa a křižovat je.

Tohle co děláš je správné snažíš se poukázat na možnou chybu admina a k tomuto slouží tento topic, pokud se admin opravdu spletl což je naprosto normální lidská vlastnost, bude upozorněn a poučen.

To se k této situaci a ani k Tobě nedá říct, stěžuješ si na 5 dní starou situaci, jen proto, že jsem Vám začal dýchat na záda a věnovat se Vám více a rozbíjet to Vaše kažení hry ostatním, samozřejmě nelíbí se Vám to, tak tady nasážete kde jakou věc na mě, ale mě tímto nezastrašíte jak ostatní, že budete psát, jak si jdete stěžovat a tím selektovat mojí činnost na serveru.

Je to dlouho a to demo mi nejde přehrát, tudiž jsem poprosil HLSA PEACE , aby se na situaci podíval a vyřešil jí on.

Jen si matně pamatuji, že simon byl hodně před námi nešel vidět ani skupinka a spolu semnou tam stáli další 3-4 hráčí, no zabil nebo dal jsi nevýhodu jen mě.

Ale počkej až se na to podívá a řekne mi co a jak.Já ti k tomuto víc neřeknu.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod talenthunter » 16 pro 2020, 08:55

To se k této situaci a ani k Tobě nedá říct, stěžuješ si na 5 dní starou situaci,

dajaky drsný nastup ne ? v prvom rade demo je z 11.12 22:16 - staznost je napisana 14.12 21:26 co znamena ze demo nebolo stare ani 3 dni TAKZE NEVIEM ODKIAL SI ZOBRAL ZE SITUÁCIA JE STARA 5 DNI X) , prepac teda ze sa musim venovat svojmu kryptoprofilu a nemam cas riesit to ze ma niekto bezvýznamne hodil na zem aby si myslel že znicil udajne kazenie hry, hodil si len mna o zem boli tam dalsie 3 ctcka a oni ti nehlasili nevyhodu , ich si preco nehodil o zem ? ale chapem PROBLEMOVEMU hracovi ako som ja sa neda verit ani nos medzi ocami :!)

jsem Vám začal dýchat na záda a věnovat se Vám více a rozbíjet to Vaše kažení hry ostatním, samozřejmě nelíbí se Vám to, tak tady nasážete kde jakou věc na mě

Pekne domyslene nechces písať dajake detektívky ? Potom to takto dopada , sekas frajera a hadzes ma o zem neopravnene , v sekunde prehoz , keby to je dakto iny tak ho polozis na zem a vysvetlis mu to pravidlo ktore by si vysvetlil zle . Ale pre vas je asi lepsie ked som u T aby som nahodou NEDAL MFK, neporozdaval freevd celemu serveru a ist telefonovat na skype, tvoril hru bez toho aby som daval fk alebo ja neviem :DDD phatetic

ale mě tímto nezastrašíte jak ostatní, že budete psát, jak si jdete stěžovat a tím selektovat mojí činnost na serveru

akoze no free vdcka celemu serveru dat neni len tak pán admin x) a mne je jedno poldas keby ma hodi hocikto iny o zem tak napisem tuto staznost . a presne toto sa nepaci dakomu .

spolu semnou tam stáli další 3-4 hráčí

stáli tam ct-cka hej su to hraci ale oni nemali ist za simonom x)
karty na stole no nehrame sedmu
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PoldasQweek » 16 pro 2020, 11:10

Já si toho všiml až o den později, takže jsi čekal 3 dny a řekl jsi jo, jdu ho tam dát, třeba to výjde, . :roll:

Nicméně je vidět, že jen kopeš okolo sebe a přiznat si chybu je pro Vás moc velký gesto. Tak tu raději shazuj HLSA, jak si to uzavírá jak chce, mně tu předhazuj že jsem kdysi pochybil a Ty jsi vlastně bezchybná jednička, bez prohřešků a problémů.

Jen tak dal vedeš si dobře.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod asdfJB » 16 pro 2020, 23:28 VIP

Precvičuj ďalej, lebo nejako ti ten prejav stále nejde...

Ale k veci, keby si huntil killy, tak by si ho hneď zabil, ak si to chcel urobiť zaujímavejšie, tak si mu nahlásil nevýhodu. Cool.

Nemyslím, že pre admina tvojho rázu, Poldas, je ťažké ísť spolu niekde so skupinkou. Už len preto by som išiel, aby dostali nevýhodu všetci, nie len ja. Stretneme sa na TS a preberieme to spolu.

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy