• Stránka 1 z 1
[Vyřešené]Furien 2
Nazov: Furien 2/ Leonidas
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch
Nick v hre : Leonidas
Nick na fóre : pitkesz
Profil na fóre : ucp.php?i=profile&mode=avatar
Vek : 26
Steam nick : kiaz8
Steam ID : STEAM_0:0:80131055
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=19208
Keď som pracoval v zahraničí moj mladši brat hrával no mojom PC a dostal neaký Ban (1 ban ochrany VAC | Informace
Poslední ban udělen před 1509 dny) na mojom steam účte neviem začo dostal ani my otom nehovoril až kím som to ja nezistil že tam mám Ban.
Niečo o sebe :Ahoj menujem sa Štefan hrával som váš server od začiatku jak to vyšlo vtedy este bolo 13 furien serverou zúčastnoval som sa aj turnajou kde som vyhral pár Vip na vaše servery. Mal som s kamarátom vlastní Predator server ale to už hodne dávno po 5 rokou som sa zase pripojil na Vaše servery a hodne tam poslednom čase hrávam .Momentálne som nezamestnani pracoval som v Aglicku v Taliansku v Česku.. vo volnom čase rád zahrám CS staré spomienky.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : posledné dni čo hrám furien stretávám ludí ktorí iba nadávaju kempia Txt atd.. porušovanie pravidiel ale Admina tam skoro nikdy nevidím.. rád by som Vám aj stím pomohol aby som na tie veci dával pozor som často na Furien serveroch, aby som aj stím pomohol Vám o dodržovanie pravidiel
TS . mám Discor .mám
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch
Nick v hre : Leonidas
Nick na fóre : pitkesz
Profil na fóre : ucp.php?i=profile&mode=avatar
Vek : 26
Steam nick : kiaz8
Steam ID : STEAM_0:0:80131055
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=19208
Keď som pracoval v zahraničí moj mladši brat hrával no mojom PC a dostal neaký Ban (1 ban ochrany VAC | Informace
Poslední ban udělen před 1509 dny) na mojom steam účte neviem začo dostal ani my otom nehovoril až kím som to ja nezistil že tam mám Ban.
Niečo o sebe :Ahoj menujem sa Štefan hrával som váš server od začiatku jak to vyšlo vtedy este bolo 13 furien serverou zúčastnoval som sa aj turnajou kde som vyhral pár Vip na vaše servery. Mal som s kamarátom vlastní Predator server ale to už hodne dávno po 5 rokou som sa zase pripojil na Vaše servery a hodne tam poslednom čase hrávam .Momentálne som nezamestnani pracoval som v Aglicku v Taliansku v Česku.. vo volnom čase rád zahrám CS staré spomienky.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : posledné dni čo hrám furien stretávám ludí ktorí iba nadávaju kempia Txt atd.. porušovanie pravidiel ale Admina tam skoro nikdy nevidím.. rád by som Vám aj stím pomohol aby som na tie veci dával pozor som často na Furien serveroch, aby som aj stím pomohol Vám o dodržovanie pravidiel
TS . mám Discor .mám
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
-
pitkesz - Kolemjdoucí
[Vyřešené]Furien 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien 2
Ahoj, píšeš že se na serveru setkáváš s nadávkami, není se čemu divit, když ty nadávky píšeš ty. Pokud bys chtěl pomáhat na serverech, tak musíš nejdříve začít u sebe. Zlepší své chování a za měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-