I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Poldas/jb1

Příspěvekod YeaZ » 16 pro 2020, 16:57 VIP

Zdravim

Chcel by som podat stiažnost na tohto admina znaveho poldasqweek!? admin neriešil situaciu pri ktorej som dostal fk a nevyhodu ktoru som nemal dostat hrala sa mapa jb humor simon dal prikaz nehybte sa ja som sa nehybal riešil som si niečo svoje na discorde a ptm som splnil prikaz že mame ist na klavesnicu simon ma vyzval že mam nevyhodu na čoš som reagoval mik demencia pretože som sa nehybal tak mi dal nevyhodu povedal som že ho nahlasim do pp a ptm som chcel aby mi ukazal atrakciu za ktoru mam nevyhodu a v ten moment ma zabil nasledne som sa spytal poldasa či sleduje hru a on to neriešil z odpovedou že sa to da ...

http://hltv.fakaheda.eu/20312-201214205 ... 20.dem.zip
44:50 začina kolo (cela situacia)
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

[V]Poldas/jb1

od Rumcajz » 16 pro 2020, 16:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Poldas/jb1

Příspěvekod PoldasQweek » 16 pro 2020, 17:15

Údajný FK jsem neviděl, dal ti mikrofon a řekl Ti, že ti FK nedal, měl jsi demo poslat mě a nebo do PP, to, že Ti dal nevýhodu, jsem reagoval pouze na její splnitelnost, nemusel Ti to ukazovat, pokud je to splnitelný a prostě roky zažitý, že to jde.

Že Tě to baví tu plýtvat časem ostatním pro nic...
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod YeaZ » 16 pro 2020, 17:18 VIP

takže trz budem premyšlat ako ty to že je niečo roky zažite ako naprkilad že preskakovanie lavičiek na humor takže to nemusim ukazovat tak isto na flyhigh nemusim ukazovat ako preskočit zo stola na stol v boxe lebo je to roky dane že sa to da tak isto na anke maš stoly a daju sa preskočit a nemusim to ukazovat proste som chcel aby mi to ukazal to iste by si spravil ty takže nechapem čo tu trz ty si taky agresivny
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod PoldasQweek » 16 pro 2020, 17:26

Takové věci se dají vyřešit úplně jinak, čteš si na co si stěžuješ ?Že jsi dostal nevýhodu, při které Ti simon neukázal, jestli to je splnitelný nebo ne?

Za chvíli Tu budete psát, že admin moc simonoval a nebo byl moc dlouho u T, nemám Ti na to ani co říct.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod asdfJB » 16 pro 2020, 23:25 VIP

Jo no, mal ti to simon ukázať, lebo to bola ním vysvetlená atrakcia a keby s tým admin nesúhlasí, tak to mal povedať hneď a nie čakať dokým sa nebudeš sťažovať.

Nahlás do PP, ako ti už niekto poradil, ale tebe o to samozrejme nešlo, ako o to, aby si nahlásil admina.

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy