I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Mephyx / F#1

Příspěvekod lVIPlxNinjax » 18 pro 2020, 22:51

1. Mám na admina Mephyxa sťažnosť. Tento Admin neviem akým spôsobom dostal práva. Pomýliť sa môže každý ale prečo banuje hráča bez toho aby si niečo preveril? Prečo to neprekonzultuje s nejakým CHH, ktorý ma viac skúsenosti? Admin mi udelí ban za GSScript a usúdil to podľa toho, že to robí akosi alebo nerobí nejaký zvuk. Ako sa prosím vás dá banovať podľa zvuku? Tá hra ma 20 rokov, je v nej nespočetne veľa bugov, takže nie vždy je počuť zvuk a on to podľa toho usúdi? Nie je to prvý krát, čo zabanoval neprávom hráča, že to bol nedostatočný dôkaz, či už na deme neboli preukázané cheaty. V ten deň, čo som bol zabanovaný, tak som došiel na teamspeak za adminom a rozprávali sme sa. Teraz budem citovať admina "ty kokot" mi povedal, mám to nahraté, keďže som si celý rozhovor nahral. Taktiež pán Mephyx akožto člen teamu ".exe" tak uľahčuje tresty svojím kamarátom. Ja napíšem nadávku - kick, niekto z jeho teamu napíše nadávku - je jeho reakcia "Klídek XDDDDD". Tento Admin by mal byť jednoznačne potrestaný.
2. Dôkaz o nahrávke nechcem zverejňovať, prepošlem ho HLSA/HLA, proste niekomu, kto si tento problém vezme do rúk.
[exADMIN] na Minecraft

[VIP+EVIP] na Dust2 Only #1

[VIP+EVIP] na Furien #1

❌ CS 1.6 CHEATER ❌
lVIPlxNinjax
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené]Mephyx / F#1

od Rumcajz » 18 pro 2020, 22:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mephyx / F#1

Příspěvekod eXtr3mer » 18 pro 2020, 23:14

Ahoj, pošli mi tie dôkazy do správy...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod mephyx » 19 pro 2020, 02:09 VIP

Zdravím,
začnu tím, že to že jsem to usoudil jen podle zvuku sis odvodil sám. Jen jsem ti částečně vysvětloval, co mi dopomohlo k rozhodnutí, takže tu nepiš hlouposti. Teamspeak, na kterém jsme se sešli, nemá absolutně nic společného s gs, tudíž i kdybych ti tam nadával jakýmkoliv způsobem, nijak se to ke gs a mému adminování nevztahuje. To jsem ti již taky vysvětloval, ale evidentně nevnímáš. Nikomu tresty neulehčuju, nic jako "Klidek XDDDD" jsem snad nikdy nenapsal. Dokonce jsem dával hráči exe. Seth včera ban a není to poprvé. A důkaz o nahrávce si dej kam chceš, jak jsem již zmínil, s gs to nemá absolutně nic společného, tudíž to sem vůbec nepatří.
Obrázek
mephyx
Mistr
Mistr

Příspěvekod eXtr3mer » 20 pro 2020, 19:48

Vzhľadom na to, že váš rozhovor bol súkromný, tak ho nemôžeme brať úvahy. Chápem, zaznela tam nadávka, každopádne riešiť to nemôžeme, pretože ide o osobný problém medzi vami dvoma a teda ide to úplne mimo nás :)

Podľa logov to nevyzerá, že by admin nadržiaval niekomu zo svojho klanu. Upozorňoval každého na správanie, rovnako ako ďalší admin, ktorý bol v tom čase na serveri :) Takže aj keď sa ti zdalo, že niekedy nezasiahol, tak len pretože tam bol aj iný admin...
Kick si dostal za opakované nadávky a musíš sám uznať, že už to bolo trochu cez čiaru :)

No a nakoniec, čo sa tvojho banu týka, admin našiel kompromis s hlavným CHH, takže podobný problém by už nemal nastať :)

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy