Porušuje nekdo pravidla na Jump serverech? Sdělte nám to zde.

[V]HNS|nadávky

Příspěvekod SopliakPali » 18 pro 2020, 12:23

Obrázek https://steamcommunity.com/id/TomasPali/
SopliakPali
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[V]HNS|nadávky

od Rumcajz » 18 pro 2020, 12:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HNS|nadávky

Příspěvekod SopliakPali » 18 pro 2020, 13:22

SopliakPali
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod letoa » 18 pro 2020, 13:28 VIP

Já jen dodám, že tady Pan Velmistr Pali, vážený Akademik porušuje taktéž pravidla.
Nechává cheatery hrát na serveru bez toho, aby upozornil jakéhokoliv admina na to, že je na serveru cheater.
Klidně dodám demo.
Nadává, píše vulgárně. A je toho spousta. Takže Pali, být tebou držím píču, jelikož si sereš do huby fest <3.
Díky díky hoši.
Jinak, mam emulator, i za to mi dejte ban prosím vás :(
letoa
Drbna
Drbna

Příspěvekod SopliakPali » 18 pro 2020, 13:37

Tak ti poviem. Ten hráč je DIP A hns adminov nemám na steame (mozno jedneho offline).
Ku nadávkam. Nič zle som nehovori l:D to že ti poviem že si buzik lebo len spamuješ nadavas a píšeš sracky to nič neznamená
Mám aj viac dôkazov ku tvojim nadávkam ale toto bude stačiť. Čiže na tvojom mieste by som sa zobudil z tvojho sna a snažil sa hra normalne
To bude odo mna asi všetko :)
SopliakPali
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod letoa » 18 pro 2020, 20:46 VIP

SopliakPali píše:Tak ti poviem. Ten hráč je DIP A hns adminov nemám na steame (mozno jedneho offline).
Ku nadávkam. Nič zle som nehovori l:D to že ti poviem že si buzik lebo len spamuješ nadavas a píšeš sracky to nič neznamená
Mám aj viac dôkazov ku tvojim nadávkam ale toto bude stačiť. Čiže na tvojom mieste by som sa zobudil z tvojho sna a snažil sa hra normalne

neboj, já jich mam požehnaně <3
letoa
Drbna
Drbna

Příspěvekod BaByBoSs » 19 pro 2020, 00:33 VIP

SopliakPali píše:Tak ti poviem. Ten hráč je DIP A hns adminov nemám na steame (mozno jedneho offline).

1.) JouJou, sorry za vyjadrenie. Pali, ty ako Akademik máš isť príkladom, nemožeš sa nehať lahko vyprovokovať a máš na každého hráča byť taký istý či to je tvoj kamoš či to je tvoj nepriateľ. Neni ti blbé nahlásovať ludí zato isté čo robíš aj ty? Nechcem sa ti tu do toho starať ale keď ty nahlasuješ ludí zato že píšu na servery že je niekto buzík, a o niekolko minút,hodín alebo dni napíšeš to isté ty. Napíše to tebe niekto a prídeš tu písať PP-čka a sťažovať sa.

2.) Tiež sa stretávam stebou na servery a nepíšeš zrovná slušne sem tám ti niečo vyletí aťd, no sem tam dosť často. Tak radšej sa nesťažuj na iných lebo si to odsereš sám, tkzv " Zákon Padajuceho Hovna " Takže čo ti chcem odkázať je : Keď ťa niekto provokuje neodpísuj sa nenechaj vyprovokovať, poupozorňuj ho keď sere na to odfoť a daj na forko, a viac sa snim nebav maj ho tkzv. vpči....

3.) Takže všetko domňa,

Pekný Večer

BaByBooS

Sorry za vyjadrenie / Užívajte 2:27 min. ešte nolockdown Slováči
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod letoa » 19 pro 2020, 08:25 VIP

BaByBoSs píše:

1.) JouJou, sorry za vyjadrenie. Pali, ty ako Akademik máš isť príkladom, nemožeš sa nehať lahko vyprovokovať a máš na každého hráča byť taký istý či to je tvoj kamoš či to je tvoj nepriateľ. Neni ti blbé nahlásovať ludí zato isté čo robíš aj ty? Nechcem sa ti tu do toho starať ale keď ty nahlasuješ ludí zato že píšu na servery že je niekto buzík, a o niekolko minút,hodín alebo dni napíšeš to isté ty. Napíše to tebe niekto a prídeš tu písať PP-čka a sťažovať sa.

2.) Tiež sa stretávam stebou na servery a nepíšeš zrovná slušne sem tám ti niečo vyletí aťd, no sem tam dosť často. Tak radšej sa nesťažuj na iných lebo si to odsereš sám, tkzv " Zákon Padajuceho Hovna " Takže čo ti chcem odkázať je : Keď ťa niekto provokuje neodpísuj sa nenechaj vyprovokovať, poupozorňuj ho keď sere na to odfoť a daj na forko, a viac sa snim nebav maj ho tkzv. vpči....

3.) Takže všetko domňa,

Pekný Večer

BaByBooS

Sorry za vyjadrenie / Užívajte 2:27 min. ešte nolockdown Slováči

Ty si legenda, to si řekl od srdca xddddd
letoa
Drbna
Drbna

Příspěvekod CHzB » 19 pro 2020, 20:15 VIP

Nespamujte zbytečně topic. Sopliak pokud nemáš admina na hns klidně si mě přidej...

BTW..

,,Tak ti poviem. Ten hráč je DIP A hns adminov nemám na steame (mozno jedneho offline).
To bude odo mna asi všetko :),,

Takové veci by si nemel psat vubec pokud se snazis o prava.. Vše predam hlsa at si uděla poradek.
Thanks <3
CHzB
Mistr
Mistr

Příspěvekod CHzB » 19 pro 2020, 20:23 VIP

Zabanovaný, děkujeme za nahlášení :)

https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... hp?bid=410

VYHNĚTE SE SPAMU!
Thanks <3
CHzB
Mistr