• Stránka 1 z 1
ztracený kod
Ahoj.
Asi v roce 2014 jsem si na zombie night 1 kupoval EVIP, s tím, že jsem tam zadával i svůj e-mail.
Bohužel kód jsem zahodil s tím, že jsem prostě věděl, že už je aktivovaný a jelikož jsem byl ještě docela mladší,
tak jsem netušil, že zahozením VIP kódu přijdu o veškerou podporu, ale i přes to si o ni po 6 letech požádám.
Kdysi dávno jsem si chtěl obnovit VIP kód a to tím, že podpoře pošlu svůj e-mail, což dává smysl.
Bylo mi řečeno, že to prostě nejde, ale mne zajímá jak to, když jsem zadával svůj e-mail při aktivaci...
Jestli je možné takto obnovit VIP kód, pomocí zaslání na e-mail, dejte vědět, napíšu Vám mail do PM.
Asi v roce 2014 jsem si na zombie night 1 kupoval EVIP, s tím, že jsem tam zadával i svůj e-mail.
Bohužel kód jsem zahodil s tím, že jsem prostě věděl, že už je aktivovaný a jelikož jsem byl ještě docela mladší,
tak jsem netušil, že zahozením VIP kódu přijdu o veškerou podporu, ale i přes to si o ni po 6 letech požádám.
Kdysi dávno jsem si chtěl obnovit VIP kód a to tím, že podpoře pošlu svůj e-mail, což dává smysl.
Bylo mi řečeno, že to prostě nejde, ale mne zajímá jak to, když jsem zadával svůj e-mail při aktivaci...
Jestli je možné takto obnovit VIP kód, pomocí zaslání na e-mail, dejte vědět, napíšu Vám mail do PM.
- Pomoctemiprosim
- Amatér
ztracený kod
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ztracený kod
2. Uživatel se zavazuje k uschování svého aktivačního kódu, bez kterého není možné dokončit aktivaci a to po celou dobu, kdy chce výhody využívat.
3. Uživatel se dále zavazuje k uschování aktivačního emailu, který přichází bezprostředně po aktivaci. Tento email slouží jako účtenka pro případnou reklamaci.
Ahoj,
kúpou VIP si automaticky súhlasil s podmienkami, z ktorých úryvok som ti poslal vyššie

Bez toho, aby si ten kód mal ty sa nikam nepohneme...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
A proč potom neuděláte lepší VIP systém?
Tohle je po prvý co mi toto někdo napsal, že musím mít VIP kód.
Vždy mi stačilo telefonní číslo nebo mail, případně adresa, když mi někdo něco posílal.
Btw nevěděl jsem, že jsi nejen hlsa, ale i vip poradce a právník..?
Tohle je po prvý co mi toto někdo napsal, že musím mít VIP kód.
Vždy mi stačilo telefonní číslo nebo mail, případně adresa, když mi někdo něco posílal.
Btw nevěděl jsem, že jsi nejen hlsa, ale i vip poradce a právník..?
- Pomoctemiprosim
- Amatér
VIP systém je dobrý, hráč musí poslať kód samostatne aj so serverom, aby sa tým aspoň čiastočne predišlo zneužitiu 
Ešte toho nevieš veľmi veľa...

Pomoctemiprosim píše:Btw nevěděl jsem, že jsi nejen hlsa, ale i vip poradce a právník..?
Ešte toho nevieš veľmi veľa...
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Jo takže přístup na mail, kam by se zaslal vip kód, můžu mít jak, kdybych to měl jen zneužít a nebylo by to EVIP moje?
A další věc, jak je dobrý, když tu nemáte reset kódu? Není má vina, že si seznam maže staré maily, aby se nestalo, že se jim přeplní
ten 100TB server... jestli vůbec to mají.
Dělá mi radost zaplatit 16 eur (400 Kč) a nemít možnost ani resetovat kód.
Až to jednou přidáte, dejte vědět, díky.
A další věc, jak je dobrý, když tu nemáte reset kódu? Není má vina, že si seznam maže staré maily, aby se nestalo, že se jim přeplní
ten 100TB server... jestli vůbec to mají.
Dělá mi radost zaplatit 16 eur (400 Kč) a nemít možnost ani resetovat kód.
Až to jednou přidáte, dejte vědět, díky.
- Pomoctemiprosim
- Amatér
Potřeboval bych pomoci z tím že mi zmizel aktivační kód k vip na serveru
trouble in town 1
budu rád za každou pomoc
trouble in town 1
budu rád za každou pomoc
- Jenda123
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1