Vše ohledně kategorie serverů: Trouble in Terrorist Town

reconnect po smrti

Příspěvekod ahojkamo123 » 23 pro 2020, 23:15

Prosim o vyjadreni na reconnect po smrti za zradce
priklad- jsem zradce nekdo me zabije a nez me stihne prohledat, umyslne se odpojim a pripojim, aby detektiv neziskal bod,
nemyslim kdyz se hrac odpoji a zustane odpojeny z jakehokoliv duvodu.
Prosim jenom o napsani souhlasim, nesouhlasim a duvodu vaseho nazoru.
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

reconnect po smrti

od Rumcajz » 23 pro 2020, 23:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: reconnect po smrti

Příspěvekod Delmento » 23 pro 2020, 23:41

Nesouhlasím,
je to těžké dohledat a dokázat, že hráč to nedělal za žádným jiným účelem než takto připravit detektiva o kre, navíc to stejné s body je i když hráči zdržují a nebo se tělo nenajde, i to se stává. V momentální situaci nevidím důvod něco takového řešit, ale k tomuhle se už bude muset i vyjádřit Dandee (pravděpodobně).

Navíc to hráči nedělají většinou kvůli tomu, že by nechtěli dopřát detektivovi kre, ale spíš aby si nějaké EVIP z toho nevzalo karmu...
Navíc jak v tu chvíli dokázat, že se opravdu jednalo o zrádce, nedokážu si to představit a je v tom prostor pro mnoho chyb co by mohli admini udělat.

Z mého momentálního pohledu asi vše.
Když se zamiluje transformátor do traktoru, nedopadá to dobře.
Delmento
Amatér
Amatér

Příspěvekod CodouDAKING » 24 pro 2020, 00:43 VIP

Ohlídat to bude složité, nic méně ne nemožné..
Dál bych chtěl říct ať na hráče tolik netlačíš, protože od doby co jsi v Akademii tak sis z nich udělal nepřátelé a oni úmyslně kazí hru tobě, tedy více lidem ale hlavně tobě ..
Dále bych zde postl pár slov z mého topicu

"
CodouDAKING píše:Tak za 1. je to můj Topic takže se mohu vyjadřovat jak chci.
za 2. Jsem byl na cígu a přemýšlel nad tím .. ani jsem teď nečetl co píšeš protože píšeš to co mi proběhlo hlavou, jako nápad to není špatný, ovšem pouze pokud se jedná o úmyslný reconnect v směru zabránit prohledání těla tak stojím za tvým názorem, pokud by hráč po smrti odlogl a už se nevrátil nebo šel na jiný server nechal bych to být, takto by to bylo taky ve směru kažení hry, takže ano souhlasím .. ale pouze pokud by to hráč úmyslně reconnectnul i po smrti.

Založ nový Topic, napiš tam že pouze pokud hráč reconnectne po té co zemře, nikoliv že se odpojí a odpojený zůstane.
Jak píši, souhlasím s tím, je to další kažení hry.
"

A poslední co napíšu je, že usměrni své chování na klasickou úroveň hráče, hraj si, bav se, hlídej ostatní .. ale nebuď tak hrr..
Např.: Dnes mě někdo hitl, otočil jsem se a řekl "Co hituješ kámoš" otočil jsem se dál a pokračoval jsem v hraní..
Je to jak s dětma, pokud dítě ignoruješ přestane plakat :) (NoHateMePlz)

Zkus se nad tímto zamyslet, protože je pravda že dokud jsi nebyl takový jaký jsi na serveru dnes, nebyli ani hráči tak angry vůči tobě :)
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod eXtr3mer » 24 pro 2020, 11:03

Nevidím jediný dôvod, prečo bolo nutné zakladať samostatný topic, keď tých topiov ste včera založili asi 4. Navyše neviem kedy vznikol precedens vytvoriť topic s tým, že sa hráči majú vyjadriť a my to potom zmeníme, ale ide o chybnú domnienku...

To čo popisuješ sa nedá reálne ustrážiť, nie ešte trestať. Sťažuješ sa, že sa to začne zneužívať, ale čím viac na to upozorňuješ, tým skôr sa tak stane...

Ako Akademici, spolu s Codouom by ste sa mali zaujímať o iné veci, nie hľadať a riešiť každý nezmysel. Človek pri tom niekedy nevie či sa má smiať alebo plakať... Každopádne viac vám to uškodí ako pomôže.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Trouble in Town servery