Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyř.]BarryAtua/JB1/FK

Příspěvekod talenthunter » 24 pro 2020, 02:14

1.) BarryAtua
2.) STEAM_0:1:66456277 ; https://ctrlv.cz/sP9v
3.) 24.12.2020 00:01 +/- (jail_rats)
4.) Padol simon hráč dal fk , 3x som mu povedal ze ho dal bohuzial nenahlasil este sa odpojil .. (ja som nahlasit nemohol bol som 1. kolo u ct)
5.) 4:00
6.) HLTV - http://hltv.fakaheda.eu/20312-201223235 ... ts.dem.zip
HLTV ESTE RAZ
karty na stole no nehrame sedmu
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

[Vyř.]BarryAtua/JB1/FK

od Rumcajz » 24 pro 2020, 02:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BarryAtua/JB1/FK

Příspěvekod BarryAtua » 24 pro 2020, 10:07

Zdar.
Na demo se podívat nemůžu, ale jestli jsem dal fk, tak sry.
Vím, žes to říkal, ale vzhledem k tomu, že sis ze mě dělal prdel minulou mapu a taky vím, že mě nemáš rád, protože nemám rád Katijku, tak jsem to nebral vůbec vážně.
Čekal jsem, že si napíše fenomen, že dostal fk, od toho jsem ale nic neviděl a pokud jsem to přehlédl, tak se opět omlouvám, ale stíhat ten chat na 1.6 je znatelně těžší, než na GO.
BarryAtua
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod talenthunter » 24 pro 2020, 16:33

Vypis z hlstats - https://ctrlv.cz/Npdj chápal by som tvoju vyhovorku , lenze hráč to napísal trikrát este ja som ti to povedal do voicechatu, ked nevies ako funguju veci , odporuca sa novým hráčom - ostať u T , u nich nahrať dačo a az ked budes schopny tak sa pripojit k ct X)

Vím, žes to říkal, ale vzhledem k tomu, že sis ze mě dělal prdel minulou mapu a taky vím, že mě nemáš rád, protože nemám rád Katijku, tak jsem to nebral vůbec vážně.

Minulu mapu som ti napísal asi 5 viet aj to bolo ze si bol u ct a nebral si simona , takže neviem co tu splietaš ze som ta dajako trollil alebo co , a určite to neni preto že nemáš rad dakoho , len proste trashtalkujes a myslis si ze cs1.6 a goucko maju rovnake pravidla etc. - toto bol akoze "Cely trolling" co som na teba mal urobit X) vyhovorka za vyhovorkou x)
karty na stole no nehrame sedmu
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Rajtyy » 24 pro 2020, 18:33 VIP

PŘEDEM SE OMLOUVÁM ZA TO, ŽE PÍŠU A VYJADŘUJI SE KAM NEMÁM.
Talent má sice pravdu. Já totiž byl na serveru taky a tím že se řešil jiný FK tak mi nějak unikl ten Fenomenův, nehledě na to, že zrovna byla vzpoura a padl simon. Proto jsem se nad tím nějak nepozastavoval ve hře, jinak by jsme to řešili nějak, bud Simon, CTčka, nebo admini. Jenže jeden se tam bavil o voze a druhž o voze.

Příště bych doporučil hráči Fenomen96 vyžádat si mikrofon. Talent koukal jsem na demo, snaha tam byla, to neříkám že ne, ale ani na serveru ani tak z dema jsem tě nechápal co chceš komu říct. FK to sice byl, ale v tu chvíli na serveru jsem ani já nechápal o čem se tam mluví, vůbec jsem si třeba nevšiml že tam padl kill jaký neměl. Hráče to neomlouvá, jen v tu chvíli tam snad každý řešil něco jiného Fenomen řešil FK, Emptik řešil FK a Melment řešil FK. Nikdo z těch hráčů si nežádali ani mikrofon a nejsem si toho vědom, a z mého pohledu bych se vůbec nedivil, když hráč zapomene nebo mu to nedojde. Když vysvětluješ FK, nebo Demenci či jiný prohřešek, je třeba to říct hráči, který dal ten FK, popřípadě mu to ukázat. Když mi někdo o kolo nebo dvě později řekne, dal jsi FK Frantovi, taky si to nepamatuju kde a za jakých okolností. Nebráním ani jednoho hráče, ale jen myslím, že ze strany hráčů toto šlo trochu unáhleně. Ne, že bych byl pro tolerování FK a MFK, ale občas se může stát že si hráč neuvědomí chybu. A Talent koukal jsem, že ty jsi žádal o akademika, tak myslím že pokud to myslíš opravdu vážně, a chceš dokázat, že si chceš napravit reputaci a dokázat, že umíš hráčům pomoct a poradit, tohle by měla být první z věcí, na které budeš makat. Každopádně - nikdy bych nečekal, že to napíšu - ale za poslední dobu (od resetu Banlistu) klobouk dolů :) Sekáš latinu a snažíš se hrát. Jen tak dále :)

Ted už na závěr se jen omlouvám za vyjádření, normálně to nedělám, ale k tomu jsem porstě musel.

Díky, Rajty
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod mladyleopard » 26 pro 2020, 12:09 VIP

Ahoj,

fk to byl, ale Barry se omluvil takže to pro tentokrát necháme být.

Díky.

Vyřešeno.
bejt real je vzácný
mladyleopard
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery