Porušuje nekdo pravidla na TTT serverech? Sdělte nám to zde.

[V] reconnect Lukyno

Příspěvekod ahojkamo123 » 23 pro 2020, 00:59

Nick: lukyno
SID: STEAM_0:0:527103771
SCREEN: https://ctrlv.cz/Fmjv
vyčasování: DEM1-(01:00)-Lukyno reconnect
DEM2-(24:00)-Lukyno reconnect
DEM3-(07:55)-nadávky Lukyno
DEM3-(08:08)-Lukyno reconnect
DEM3-(10:10)-bezdůvodné hitování jako nevinný
DEM3-(12:33)-teamování s jeffem
důkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/GEF4492U26F947IC-432/ (1)
https://www.uschovna.cz/zasilka/GE66J2EAL9V39YZ7-LRH/ (2)
https://www.uschovna.cz/zasilka/GEL82TUZK3XWVN4D-EFX/ (3)
Hráče lukyna už upozorňuji snad od té doby, co do pravidel bylo zahrnuto jako kažení hry reconnect, pokud bude potřeba dodat více důkazů o reconnectech na hráče lukyna, nebude to takový problém, ale přesto si myslím, že tyto důkazy budou stačit.
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

[V] reconnect Lukyno

od Rumcajz » 23 pro 2020, 00:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: reconnect Lukyno

Příspěvekod ahojkamo123 » 23 pro 2020, 01:12

Omlouvám se došlo k chybě, na demu 3 v čase "DEM3-(08:08)-Lukyno reconnect" dostal podle derakha kick, nebyla jeho chyba , proto přikládám jiný důkaz ze včera.
Důkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/GECF93MPDD39TJYD-2NW/
Vyšasování: 05:00-(Lukyno reconnect)
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ahojkamo123 » 23 pro 2020, 01:22

Důkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/GE4T5R2CIEZ6TMDS-X7U/
Vyčasování: 23:50-(Lukyno reconnect)
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TTTLukyno » 23 pro 2020, 14:23

Takže aleluja ty si nedáš pokoj budeš furt nahlašovat jseš prostě kus ***** co si tim dokazuješ hlavně že ty sám randomuješ hodně lidí tě na TTT nemusí co jsem slyšel chováš se jak malí dítě na to že ti je 23 a tu hru strašně prožíváš ale nemusíš lízt adminům do prdele....počkej já zapoměl ty je ****** do prdele... i když sám říkáš ad natočím demo ale já to za potřebí nemám nemusím práskat lidi jako ty stejně adminem nebudeš já už hraju TTT 3roky dřív to bylo lepší tedka to TTT stojí za hovno chodí sem samí dementi a hlavně ty pravidla jsou na **** jinak to je asi vše s pozdravem lukyno... hlavně z toho mám prdel TTT.
jinak některý admini jsou v pohodě a některý stojí na hovno to je můj názor už se těším na ban za to my dáte určitě permu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TTTLukyno
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod aa000bbb1111 » 23 pro 2020, 18:12

Tady je škoda každého banu, co nepadne :D
Klidně to nazývejte šikanou ze strany adminů, ale vše co se po vás chce, je dodržování pravidel. Nezávisle na váš názor, jestli je to zbytečné pravidlo..

Včera jsem se zhruba po týdnu připojil do hry, lukyno tam ještě s někým celou dobu spamovali do mikrofonu.Pak tam Lukyno natahoval hru s 1 karmou. Vtipný :roll:

Jeff byl často AFK a pokud nebyl, tak randomoval.

Pak tam byl další kid, co všechny kolem hitoval.

Alelujovi patří díky, že to vše nahlašuje. Když se neumíte chovat, pak jste na fóru. Já jsem líny abych točil dema. Při každé hře se najde 1-5 lidí, co to tam kazí různými způsoby.
aa000bbb1111
Amatér
Amatér

Příspěvekod ahojkamo123 » 23 pro 2020, 18:14

Nehlasim kazdou blbost, pokud ste si nevsimly, hlasim vetsinou veci, kde je to opakovne viz. lukyno, pokud mate problem s tim, že nahlasuji staci dodrzovat pravidla.Pokud si myslite, ze ja sam nedodrzuji pravidla, dodejte dukaz.A ano codou upozornuji hrace i na "blbosti", protoze prijit na server a hned ze startu poslouchat lukyna jak nadava nebo jeffa, jak mu nekdo strasne ublizuje ,a kdyz je na to upozornim ,aby prestali hitovat bezduvodne hrace, nebo nadavat, tak dochazi akorat k tomu , ze zacnou kazit nejenom hru me, ale i ostatnim viz. video, kde (lukyno teamuje), jeffe tebe nahituje zradce jako vlastni dobre, prisel novy hrac nezna pravidla, misto abys mu tedy pomohl, nebo ho natocil a nahlasil na foru, nebo ho upozornil, zkazis hru nejenom pak zpet jemu, ale i ostatnim tim, ze reknes lukynovi kdo to je, tim padem on ziskal karmu v podstate zadarmo a ta hra ztraci vyznam.A pokud mate semnou nejaky problem, pridejte k tomu dukazy at se tu o tom muzeme pobavit, nemam s tim problem, proto delam akademii.
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ahojkamo123 » 23 pro 2020, 18:25

A abych jeste napsal o opetovnem pripojeni- sice ano dostanes karmu za zabiti, ale berme to ze nejsem vip hrac a jako detektiv ziskavam jenom 1 bod za minutu a 1 bod za ohledaneho zradce, za kolo mohu ziskat jako detektiv 5 bodu, pokud se nepletu + body za zradce, lisi se poctem zradcu, dejme tomu, ze na serveru je plno a mame zde 4 zradce z toho se 3 opetovne pripoji a tim padem jako detektiv ztracim 3 body( to uz je trosku hodne ne? Nejenomze tim pak bude trvat hra o neco dele, ale nemohu si za ni koupit treba teleport, lekarnicku nebo neco jineho)+ ten co ho zabil pak nemuze dokazat, ze je nevinný, kdyz nema dukaz o tom, ze zabil zradce .
Potom to berte z pohledu e-vip, koupil sem si e-vip a moji vyhodou je, ze mohu ohledavat tela, no 10 karmy vam prijde malo ale delejte ty reconnecty kazde kolo a ja treba prijdu o 100 karmy a tim padem moje vyhoda je omezena.
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 23 pro 2020, 19:31

Toto nie je voľná debata, kde si každý môže písať čo chce...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Septon » 24 pro 2020, 13:11 VIP

Koukal jsem na demo.

Takže budu s tebou jednat jako nadřízený s podřízeným a vytknu ti pár věcí.

Lukyna jsi na všech demech sám vyprovokoval.

V Čase od 7:20 nebo kdy začalo kolo co jsi měnil ze scouta na UMP tak by mne zajímalo, jak jsi si byl jistý že byl zrádce.

Touhle situací tě mohu buď obvinit z několika věcí které si můžeš brát jako chceš:

1) Buď máš WH

2) Někdo ti píše na steam/kecáte na nějaký komunikační aplikaci

3) Schválně ho provokuješ ve svůj prospěch v akademii

Co se týká reconnectu, když umře, tak ať si reconnect dá. To není nijak trestný a jak jsem uváděl, za zabití dostaneš karmy tak jako za 4 prohledané mrtvoly.

Pravidlo se na hráče vztahuje pouze tehdy, pokud ti to hráč udělá v průběhu souboje.
Jestli chceš argumentovat pomocí P2W výrazu tak tě vyvedu z omylu. Když EVIP zabije hráče tak má stejný přísun karmy jako NONVIP.
Jestli tu budeme mluvit o OP věcech jako padák nebo pavučina tak i tyhle hráče lze lehko zabít. Jak řekl jeden moudrý člověk: Všechna omezení jsou pouze v našich hlavách. A na TTT to platí Stonásobně. :roll:
A to že už někdo neumí střílet tak to už není ničí chyba.

Abych navázal ještě k tomu. Uvidím ještě něco takovéhleho v PP nebo na serveru mezi vámi tak osobně dojdu za Lucinkou.
Oba dva máte asi 3 roky od sebe a je to k pláči že nedokážete se domluvit. Co vím tak dříve jste se bavily.

A jelikož je dneska Štědrý den tak jsem to udělal takhle, protože naivně doufám že dneska všichni odloží nadávky, zášť a budou se na serveru bavit.

Něco si z toho vem.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.

- Clint Eastwood
Septon
Mistr
Mistr

Zpět na TTT Servery