• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]admin merry christmas
Tenhle admin je uz trochu na hlavu - capture flag - jdu pres nepratelsky spawn pokiluju co se mi priplete do cesty, vezmu flag a mazu s nim pryc. Dostanu ban. To jako proc..?
- kobicektakeru
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]admin merry christmas
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admin merry christmas
kobicektakeru píše:Tenhle admin je uz trochu na hlavu - capture flag - jdu pres nepratelsky spawn pokiluju co se mi priplete do cesty, vezmu flag a mazu s nim pryc. Dostanu ban. To jako proc..?
1. Plnit úkoly módu.
Úkolem módu je krást vlajku a chránit vlajkonoše a naproti tomu získat ukradenou vlastní vlajku. Každé počínání, které nevede k získání vlajky (kradení / získání vlastní zpět) lze považovat za neplnění úkolu módu. Jasným příkladem je kemp či sobecká hra, kdy hráč hraje pouze na killy (ne-týmová hra).
3. Zakázáno úmyslně zabíjet protihráče na spawnu, za účelem jiným, než je získání vlajky.
Tučně jsem ti to zvýraznil

Psal jsem ti už na serveru že děláš něco co nemáš nedal sis to vysvětlit a ba naopak ještě si v tom pokračoval ...
kobicektakeru píše:2020-12-24 11:05:43 admin proc me kickujes..?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2020-12-24 11:03:11 proč jste na jejich spawnu když berem vlajku?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2020-12-24 11:05:35 (Team) máte jit semnou !. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2020-12-24 11:05:54 duvod jsem ti napsal už dávno. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2020-12-24 11:06:04 v době kdy krademe vlajku ty seš na jejich spawnu !. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2020-12-24 11:06:38 jak se tam zdržuješ. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2020-12-24 11:06:51 a jsi tam v době kdy tam nemáš co dělat. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2020-12-24 11:07:27 ja kradu vlajku a ty jsi na spawnu soupeře co na tom nechápeš?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2020-12-24 11:07:49 furt nevidíš problém?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
kobicektakeru píše:2020-12-24 11:07:11 tak to asi nejdriv vykiluju - porad nevidim problem..?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
kobicektakeru píše:2020-12-24 11:08:35 problem je v tve hlave se mi zda.,.. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
Místo toho, aby sis nechal vysvětlit co děláš špatně a přiznal sis chybu tak prostě se budeš donekonečna hádat a tvrdit jak děláš vše jak máš ! ban doufám ,že ti pomůže si přiznat, že problém není v mé hlavě, ale v tobě kdybys cokoliv chtěl vysvětlit klidně ti to vysvětlím je potřeba taky si nechat poradit...

Situace pobíhala takto bral jsem vlajku a podle radaru jsem viděl že někdo z mích spoluhráču je na Ct spawnu hráči od ct i psali do chatu jak dostávají jeden kill za druhým přitom s vlajkou jsem bežel už k naší ...
Pak jsem zjistil, že tam chodíš ty

Kdyby náhodou: https://www.uschovna.cz/zasilka/GF4L6VAPP25KZ7LD-PC3/
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
dik za reakci..
3. Zakázáno úmyslně zabíjet protihráče na spawnu, za účelem jiným, než je získání vlajky.
vzdyt to je prece to, co sem delal - dukazem je fakt, ze si me zabanoval kdyz sem nesl flag /nota bene v tehle hre jsem byl, krome tebe, asi jediny kdo chodil pro vlajku../ Ten vypis z chatu - ok, nevsiml sem si na radaru, ze neses flag, ale normalne se vzdy snazim o cover vlajkonose. Hele ja vim, ze nejsem uplne nejoblibenejsi hrac a ze byla nejaka domluva jak me vybanovat. Uznavam, ze sem driv dost kempil a chapu, ze to i mohlo dost playeru srat, ale ted se snazim hrat poctive podle pravidel...
nechci nic zbytecne hrotit, jenom mi to proste prislo nesmyslny dostat ban za kemp kdyz nesu vlajku..
hezke svatky tobe i ostatnim playerum
T. K.
vzdyt to je prece to, co sem delal - dukazem je fakt, ze si me zabanoval kdyz sem nesl flag /nota bene v tehle hre jsem byl, krome tebe, asi jediny kdo chodil pro vlajku../ Ten vypis z chatu - ok, nevsiml sem si na radaru, ze neses flag, ale normalne se vzdy snazim o cover vlajkonose. Hele ja vim, ze nejsem uplne nejoblibenejsi hrac a ze byla nejaka domluva jak me vybanovat. Uznavam, ze sem driv dost kempil a chapu, ze to i mohlo dost playeru srat, ale ted se snazim hrat poctive podle pravidel...
nechci nic zbytecne hrotit, jenom mi to proste prislo nesmyslny dostat ban za kemp kdyz nesu vlajku..
hezke svatky tobe i ostatnim playerum
T. K.
- kobicektakeru
- Kolemjdoucí
Ahoj, verím, že si nabudúce na svoje drobné nedostatky dáš pozor a admin to nebude musieť riešiť banom 
Sťažnosť zamietnutá

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1