• Stránka 1 z 1
[Z] Nábor na Akademika
Nick ve hře: Mort1s [Legit]
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561199097866809/
Věk:13
Steam ID: STEAM_1:1:568800540
Odkaz na váš HLstats: Moc se omlouvám ale nevím kde to najít takže toto políčko nemůžu vyplnit.
Proč chci akademika: Nikdy jsem ničím nebyl, ale to mě neomlouvá. Chci se stát akademikem protože mám rád lidi někteří mě i štvou a když jsem si vědom že dal třeba třikrát za sebou MFK tak ho reportnu a stejně nic nedostane chtěl bych být prospěný.
Něco o mně: Jmenuji se Jan občas bývám i vtipný (To byl vtip co?
) Většinou upravuji lidi i v realitě a ani moc nenadávam občas nějaké to male ale kdybych se stal akademikem přestal bych.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem ban do CT v CS 1.6 a to nebylo ani na GS. (Dostal jsem ho za 1 Fk a ten admin mě hned dal ban na 3 dny i když jsem říkal že mu dám VD.
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561199097866809/
Věk:13
Steam ID: STEAM_1:1:568800540
Odkaz na váš HLstats: Moc se omlouvám ale nevím kde to najít takže toto políčko nemůžu vyplnit.
Proč chci akademika: Nikdy jsem ničím nebyl, ale to mě neomlouvá. Chci se stát akademikem protože mám rád lidi někteří mě i štvou a když jsem si vědom že dal třeba třikrát za sebou MFK tak ho reportnu a stejně nic nedostane chtěl bych být prospěný.
Něco o mně: Jmenuji se Jan občas bývám i vtipný (To byl vtip co?

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem ban do CT v CS 1.6 a to nebylo ani na GS. (Dostal jsem ho za 1 Fk a ten admin mě hned dal ban na 3 dny i když jsem říkal že mu dám VD.
- mininubik
- Kolemjdoucí
[Z] Nábor na Akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nábor na Akademika
Ahoj,
nesplňuješ podmínky. Za měsíc si můžeš požádat znovu.
Jen takový menší info - akademik prohřešky hráčů nebanuje ani nic podobného. Jeho povinností je prohřešky vysvětlovat, popřípadě nahlašovat sem na forum, za které budeš následně obodován. Ve zkratce je akademie příprava na post admina.
Jestliže máš nějaké dotazy, můžeš mi napsat sz nebo si mě najít na ts.
Zamítnuto
nesplňuješ podmínky. Za měsíc si můžeš požádat znovu.
Jen takový menší info - akademik prohřešky hráčů nebanuje ani nic podobného. Jeho povinností je prohřešky vysvětlovat, popřípadě nahlašovat sem na forum, za které budeš následně obodován. Ve zkratce je akademie příprava na post admina.
Jestliže máš nějaké dotazy, můžeš mi napsat sz nebo si mě najít na ts.
Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
Re: [Z] Nábor na Akademika
Můžu se zeptat?? Co nesplňují z podmínek??
- mininubik
- Kolemjdoucí
- Nahlásit 3 hříšníky do porušení pravidel, dle určeného vzoru
Zároveň jsem si četl tvůj chat ze kterého jde poznat, že se tady na fóru úplně nevyznáš. Trošku to tady poznej a splň ty podmínky.
V minulé zprávě jsem ti zapomněl poslat tvoje hlstats, což se omlouvám. - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=136538
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
Ok Díky příště na tom zapracuji užívejte svátky.
- mininubik
- Kolemjdoucí
A ještě něco nic žádný vzor mi nepřišel :/
- mininubik
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1