• Stránka 1 z 1
[Vyř.]|ILM| JB#2|MFK|
Nick , ID , screenshot : ILM ; STEAM_0:0:441540833 ; https://ctrlv.sk/UNvg
Dátum a čas : 20.12.2020 ; 14:13+/-
Dôkaz : https://www.uschovna.cz/zasilka/GBGWLXN39JSKLDWS-877/
Popis situácie : Hrá menom ILM dal MFK len tak šiel do boxu k zadnej stene kde bolo veľa hráčov a zabil ich všetkých.. plus pokazil aj PP
Dátum a čas : 20.12.2020 ; 14:13+/-
Dôkaz : https://www.uschovna.cz/zasilka/GBGWLXN39JSKLDWS-877/
Popis situácie : Hrá menom ILM dal MFK len tak šiel do boxu k zadnej stene kde bolo veľa hráčov a zabil ich všetkých.. plus pokazil aj PP
[EVIP]: Jailbreak #8
Najlepšia osoba na zemi je tá čo dokáže odpúšťať

-
JeeZ - Pokročilý
[Vyř.]|ILM| JB#2|MFK|
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Čeká se...]|ILM| JB#2|MFK|
1. vec nemam pristup k PC a dtuha je tam ukazany mfk tak pteco hltv? je tam vsetko tych mfk dal viac takze jedine to

-
JeeZ - Pokročilý
Pozrel som sa na to podrobnesie , v casoch ked hrac ILM dava mfk ktore su z dema ktore mi ide prehrat jasne , bez lagov , dava tam mfk a mysli si ze ked je odpojene hltv ze ziadny hrac to nenahraval , dalej dal FK hráčóvi na deme - http://hltv.fakaheda.eu/ 20546-2012201421-jail_arctic.dem.zip v čase 3:40 , ale KED VAM ZAS NEPOJDE STIAHNUT TO DEMO JA UZ VAM ASI NATOCIM TUTORIAL ALEBO CO , SKOPIRUJTE TEN LINK VYMAZTE MEDEZERU MEDZI ....eu/ a 20546.... a dajte to do listy kde zadavate stranky zacne sa vam to nacitavat , hráč fragoval v case ked hltv neslo . hráč sa na deme vyhráža admin-akademikovi že ho začne ddosovat atď , tento hráč je uplne chorý a mal by dostat exemplárny trest 

karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
dakujem talent..
ze si sa na to pzprel lebo ja nemam moznost plus nevidel som na tom deme nejaky problem

-
JeeZ - Pokročilý
talenthunter píše:Pozrel som sa na to podrobnesie , v casoch ked hrac ILM dava mfk ktore su z dema ktore mi ide prehrat jasne , bez lagov , dava tam mfk a mysli si ze ked je odpojene hltv ze ziadny hrac to nenahraval , dalej dal FK hráčóvi na deme - http://hltv.fakaheda.eu/ 20546-2012201421-jail_arctic.dem.zip v čase 3:40 , ale KED VAM ZAS NEPOJDE STIAHNUT TO DEMO JA UZ VAM ASI NATOCIM TUTORIAL ALEBO CO , SKOPIRUJTE TEN LINK VYMAZTE MEDEZERU MEDZI ....eu/ a 20546.... a dajte to do listy kde zadavate stranky zacne sa vam to nacitavat , hráč fragoval v case ked hltv neslo . hráč sa na deme vyhráža admin-akademikovi že ho začne ddosovat atď , tento hráč je uplne chorý a mal by dostat exemplárny trest
Tak mě poslouchej ty fracku 17 letý, nemáš právo co rozkazovat, aby mi dali ban, nejsi admin pochopíš to tupče.. za 2. nějaký ban mi je fuk, jelikož mám život realný tak fakt mi je ban fuk, což pro tebe JB znamená život, měl jsem to taky tak snad jednou dospěješ doufám v tom

-
LMAOGasaty - Amatér
Tak mě poslouchej ty fracku 17 letý, nemáš právo co rozkazovat, aby mi dali ban, nejsi admin pochopíš to tupče.. za 2. nějaký ban mi je fuk, jelikož mám život realný tak fakt mi je ban fuk, což pro tebe JB znamená život, měl jsem to taky tak snad jednou dospěješ doufám v toma za 3. děkuji, že sis udělal svůj čas a vyčasoval, aspoň se ti zase zasměju jak si zaostalý <3
Vidno tvoju mentalnu uroven , kedže si mal 18rokov tento rok Griezmane x) to ze ja mam 18 za 2-3 mesiace znamena ze som kid mh vidno ze si z MOSTU-sidlisko CHANOV XD, ban si ozaj zasluzis , to co robis na serveri sa neda povazovat za normalne spravanie , rozdavas freekilly lebo je niekto lepsi jak ty a ma pravdu, a o realnom zivote XD to ze robíš 12tky bez maturity je docela smutne a hovoris o zivote , za to ze ja mam robotu v ktorej som casovo flexibilny este zarobim viacej , bohuzial nemusis si tu riesit dajaky komplex o veku , v LV vackoch mam vatu x) , hráš sa tu na volaco neviem naco , JB pre mna urcite neni zivot x) to ze ty dojdes na server a zacnes zo seba robit frajera jak ti to je jedno atď , hlavne ze si hned vymenil providera a 2 tyzdne si sa neukazal nikde , ked ti to padalo , boh vie preco x) asi preto ze to bolo UPC x)
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
talenthunter píše:Tak mě poslouchej ty fracku 17 letý, nemáš právo co rozkazovat, aby mi dali ban, nejsi admin pochopíš to tupče.. za 2. nějaký ban mi je fuk, jelikož mám život realný tak fakt mi je ban fuk, což pro tebe JB znamená život, měl jsem to taky tak snad jednou dospěješ doufám v toma za 3. děkuji, že sis udělal svůj čas a vyčasoval, aspoň se ti zase zasměju jak si zaostalý <3
Vidno tvoju mentalnu uroven , kedže si mal 18rokov tento rok Griezmane x) to ze ja mam 18 za 2-3 mesiace znamena ze som kid mh vidno ze si z MOSTU-sidlisko CHANOV XD, ban si ozaj zasluzis , to co robis na serveri sa neda povazovat za normalne spravanie , rozdavas freekilly lebo je niekto lepsi jak ty a ma pravdu, a o realnom zivote XD to ze robíš 12tky bez maturity je docela smutne a hovoris o zivote , za to ze ja mam robotu v ktorej som casovo flexibilny este zarobim viacej , bohuzial nemusis si tu riesit dajaky komplex o veku , v LV vackoch mam vatu x) , hráš sa tu na volaco neviem naco , JB pre mna urcite neni zivot x) to ze ty dojdes na server a zacnes zo seba robit frajera jak ti to je jedno atď , hlavne ze si hned vymenil providera a 2 tyzdne si sa neukazal nikde , ked ti to padalo , boh vie preco x) asi preto ze to bolo UPC x)
"Kedze si mal"? stalé mam ty děcko tupé, ano pořád si dítě i kdyby si měl mít zítra narozeniny a měl mít 18 let tak si pořád dítě v ten den, když ti je ještě 17 let

-
LMAOGasaty - Amatér
bejt real je vzácný
-
mladyleopard - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1