I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] walkon / dokazovanie si dacoho , prehoz za nic

Příspěvekod talenthunter » 26 pro 2020, 16:50

okej takze dneska som si povedal ze si zahram jb na chvilku , prisiel som k ct atď.. boli sme na futbalovom ihrisku , pohyboval som sa skoro vzdy celom k simonovi a ked ne ja tak tam boli dalsie 2 ctcka na 3 veznov , cize sme boli 4 na 3 , z nicoho nic ma chyti walkon ze nehlidam simona , tak som mu povedal ze ho hlidam , nasledne som sa mu este ja OSPRAVEDLNIL ze teda som ho podla neho nehlídal tak nebudem sa tu hadat hadam kvoli takej sprostosti , tak radsej nech je spokojny dam na neho ze som nehlidal simona a ospravedlnim sa , no lenze walkonovi sa zas nelubil tón akym som sa mu ospravedlnil tak ma hodil o zem , za realne ze nič , do chatu sa potom obhajoval ze to ospravedlnenie znelo moc arogantne . tak ja neviem co som mu tam mal zacat tancovat breakdance aby sa mu to pacilo ? ked mu nestaci moje ospravedlnenie .. potom napise ze k hracovi ako ja sa neda inak správať , akoze k jakemu hráčovi , myslí tých 5 banov dokopy co mam za celu dobu hrania na gs ? alebo co , dalsi sasek

https://www.sendspace.com/file/85i6fa

23:05
karty na stole no nehrame sedmu
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

[V] walkon / dokazovanie si dacoho , prehoz za nic

od Rumcajz » 26 pro 2020, 16:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: walkon / dokazovanie si dacoho , prehoz za nic

Příspěvekod Walkon » 26 pro 2020, 17:37 VIP

Místo hlídání simona sis skákal a nesledoval si hru, tak jsem se tě zeptal proč nehlídáš simona, tvoje odpověd byla že hlídáš, jenom za toto jsem tě měl chuť přehodit, protože to byla lež. Nasledně ses omluvil, ale ta tvoje omluva mi přišla dost ironická, jakoby jsi z toho měl srandu, tak jsem tě rovnou přehodil. Samozřejmě by jsi to nebyl ty, kdyby si hned po přehozu nezačal psát kraviny.

2020-12-26 15:54:03 OZNAMENIE : DALSICH 5 BUDE JB_SNOW. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
Walkon
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod talenthunter » 26 pro 2020, 17:44

Místo hlídání simona sis skákal a nesledoval si hru, tak jsem se tě zeptal proč nehlídáš simona, tvoje odpověd byla, že hlídáš, jenom za toto jsem tě měl chuť přehodit, protože to byla lež.

Aj toto co si ty napisal je lež , na deme je vidno ze som poslednych 10 sekund pred tym jak si ma chytil NESKAKAL ale begripoval ;) A podla mna som dával na neho pozor . Dalsia vec je ze to bola cista buzerácia od teba , pritom si si len myslel ze tu prilezitost mas , prehoz je neopravneny bodka x) . To ze tu dá hráč FK a ospravedlní sa , nedostane ban , ale to ze ja na 5 sekund sa pozeram do zeme ma hned grabujes a hadzes o zem , neviem ci si sa s poldasom dohadoval na tsku alebo co ale obidvaja sekate frajera na mna a ani jednemu vam to nejde , boh vie preco lebo asi ste tý frajeri neni x) tak vela stastia v uceni sa pravidiel , kedze ked pride na teba otazka hras sa ze si afk alebo "sry nevidel sem chat"

Samozřejmě by jsi to nebyl ty, kdyby si hned po přehozu nezačal psát kraviny

Ked ten prehoz je neopravneny tak co mam byť ticho ? To by sa pacilo ne ?
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Walkon » 26 pro 2020, 17:52 VIP

talenthunter píše:Aj toto co si ty napisal je lež , na deme je vidno ze som poslednych 10 sekund pred tym jak si ma chytil NESKAKAL ale begripoval

To myslím není důležitý...Prostě si nesledoval hru, tak jsem te vzal do grabu a řešil jsem.

talenthunter píše:Ked ten prehoz je neopravneny tak co mam byť ticho ? To by sa pacilo ne ?

Od toho máš tuto sekci. Vyhrožovat, že budeš shazovat server je fakt zoufalství...
Walkon
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod talenthunter » 26 pro 2020, 19:08

Vyhrožovat, že budeš shazovat server je fakt zoufalství...

a kde sa vyhrazam ? aspon si zas nevymyslaj
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Habs » 26 pro 2020, 21:05 VIP

Keď si chceš skákať, bež do ZOO medzi svojich, tvojou povinnosťou je strážiť Simona. Nabudúce stačí na slušnú otázku slušne reagovať. Admin postupoval správne.

Vyriešené.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [V] walkon / dokazovanie si dacoho , prehoz za nic

Příspěvekod talenthunter » 26 pro 2020, 22:16

Keď si chceš skákať, bež do ZOO medzi svojich, tvojou povinnosťou je strážiť Simona. Nabudúce stačí na slušnú otázku slušne reagovať. Admin postupoval správne.

Takze ja sa mu ospravedlnim a on ma hodi o zem , to je spravny postup jo ? Dobre vediet nabuduce ho budem urazat aby ma o tu zem nehodil . ;) Demo ani nestiahnute XD nenapadnost
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy