• Stránka 1 z 1
[V] walkon / dokazovanie si dacoho , prehoz za nic
okej takze dneska som si povedal ze si zahram jb na chvilku , prisiel som k ct atď.. boli sme na futbalovom ihrisku , pohyboval som sa skoro vzdy celom k simonovi a ked ne ja tak tam boli dalsie 2 ctcka na 3 veznov , cize sme boli 4 na 3 , z nicoho nic ma chyti walkon ze nehlidam simona , tak som mu povedal ze ho hlidam , nasledne som sa mu este ja OSPRAVEDLNIL ze teda som ho podla neho nehlídal tak nebudem sa tu hadat hadam kvoli takej sprostosti , tak radsej nech je spokojny dam na neho ze som nehlidal simona a ospravedlnim sa , no lenze walkonovi sa zas nelubil tón akym som sa mu ospravedlnil tak ma hodil o zem , za realne ze nič , do chatu sa potom obhajoval ze to ospravedlnenie znelo moc arogantne . tak ja neviem co som mu tam mal zacat tancovat breakdance aby sa mu to pacilo ? ked mu nestaci moje ospravedlnenie .. potom napise ze k hracovi ako ja sa neda inak správať , akoze k jakemu hráčovi , myslí tých 5 banov dokopy co mam za celu dobu hrania na gs ? alebo co , dalsi sasek
https://www.sendspace.com/file/85i6fa
23:05
https://www.sendspace.com/file/85i6fa
23:05
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
[V] walkon / dokazovanie si dacoho , prehoz za nic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: walkon / dokazovanie si dacoho , prehoz za nic
Místo hlídání simona sis skákal a nesledoval si hru, tak jsem se tě zeptal proč nehlídáš simona, tvoje odpověd byla že hlídáš, jenom za toto jsem tě měl chuť přehodit, protože to byla lež. Nasledně ses omluvil, ale ta tvoje omluva mi přišla dost ironická, jakoby jsi z toho měl srandu, tak jsem tě rovnou přehodil. Samozřejmě by jsi to nebyl ty, kdyby si hned po přehozu nezačal psát kraviny.
2020-12-26 15:54:03 OZNAMENIE : DALSICH 5 BUDE JB_SNOW. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-12-26 15:54:03 OZNAMENIE : DALSICH 5 BUDE JB_SNOW. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
-
Walkon - Sponzor
Místo hlídání simona sis skákal a nesledoval si hru, tak jsem se tě zeptal proč nehlídáš simona, tvoje odpověd byla, že hlídáš, jenom za toto jsem tě měl chuť přehodit, protože to byla lež.
Aj toto co si ty napisal je lež , na deme je vidno ze som poslednych 10 sekund pred tym jak si ma chytil NESKAKAL ale begripoval

Samozřejmě by jsi to nebyl ty, kdyby si hned po přehozu nezačal psát kraviny
Ked ten prehoz je neopravneny tak co mam byť ticho ? To by sa pacilo ne ?

-
talenthunter - Zkušený
talenthunter píše:Aj toto co si ty napisal je lež , na deme je vidno ze som poslednych 10 sekund pred tym jak si ma chytil NESKAKAL ale begripoval
To myslím není důležitý...Prostě si nesledoval hru, tak jsem te vzal do grabu a řešil jsem.
talenthunter píše:Ked ten prehoz je neopravneny tak co mam byť ticho ? To by sa pacilo ne ?
Od toho máš tuto sekci. Vyhrožovat, že budeš shazovat server je fakt zoufalství...
-
Walkon - Sponzor
Vyhrožovat, že budeš shazovat server je fakt zoufalství...
a kde sa vyhrazam ? aspon si zas nevymyslaj

-
talenthunter - Zkušený
Keď si chceš skákať, bež do ZOO medzi svojich, tvojou povinnosťou je strážiť Simona. Nabudúce stačí na slušnú otázku slušne reagovať. Admin postupoval správne.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
Re: [V] walkon / dokazovanie si dacoho , prehoz za nic
Keď si chceš skákať, bež do ZOO medzi svojich, tvojou povinnosťou je strážiť Simona. Nabudúce stačí na slušnú otázku slušne reagovať. Admin postupoval správne.
Takze ja sa mu ospravedlnim a on ma hodi o zem , to je spravny postup jo ? Dobre vediet nabuduce ho budem urazat aby ma o tu zem nehodil .

-
talenthunter - Zkušený
• Stránka 1 z 1