• Stránka 1 z 1
[V]DustOnly1/Cyly
Zdravím, chcel by som napísať sťažnosť na admina Cylyho, správa sa arogantne, až uráža ľudí, o ktorých si myslí, že majú cheaty, pričom za posledné roky nič nepredložil. Šíri svoje hypotézy a burcuje ľudí aby na týchto ľudí nadávali, čomu by mal ako admin pravé zabraňovať.
Nie je to prvá skúsenosť s týmto adminom a doteraz som to toleroval a keďže sa to stále opakuje rozhodol som sa už túto sťažnosť napísať. Preto žiadam aby ste adminovi pozastavili práva na nejakú dobu keďže sa nevie slušne správať a očividne robí presný opak toho čo by mal.
Pridávam, že admin Few, či ako sa volá, začína robiť to isté, cez voice chat vraví hráčom, že na nich má demá a mali by čakať ban.
Chat z dneška:
2020-12-21 11:27:08 Kaklus Unogen v tom pripade co tady dela fyk ked ma scripta a no recoil ?
2020-12-21 11:27:12 Kaklus Unogen :D
2020-12-21 11:27:19 .FyK mlc
2020-12-21 11:27:30 .FyK tvoje hypotezy
2020-12-21 11:31:40 .FyK (Team) na stranku
2020-12-21 11:31:36 .FyK (Team) napisem staznost
Po tomto mi ďalší hráč napísal do pošty, že mu píše to isté , že je nula ...
2020-12-21 11:31:22 Kaklus Unogen ty scriptacku
2020-12-21 11:31:19 Kaklus Unogen fyk ukaz nam to
2020-12-21 11:32:29 .FyK (Team) kym sa neskludni
2020-12-21 11:32:25 .FyK (Team) aspon na cas
2020-12-21 11:32:24 .FyK tak budem ziadat aby pozastavili prava
2020-12-21 11:32:32 Kaklus Unogen mlc
2020-12-21 11:32:42 Kaklus Unogen chod uz zalovat
2020-12-21 11:32:42 FREW :D
2020-12-21 11:32:51 .FyK zakryvaj dalej svoju nechopnost
2020-12-21 11:32:58 Kaklus Unogen myslis tu tvoji hej ?:D
2020-12-21 11:32:52 Kaklus Unogen demicko bude neboj sa
2020-12-21 11:34:15 .FyK nepis mi uz :]
2020-12-21 11:34:14 Kaklus Unogen :D
Síce viem, že týmto nič nedocielim , že adminovi nebudú pozastavené pravá alebo sa nebude musieť ani ospravedlniť. Ale chcem aspoň na spravenie adminov upozorniť. Mysliac si, že získali práva a svojim "vyšším" postavením môžu urážať ľudí na servery, občas už premýšľam, že to smeruje k šikane.
Nie je to prvá skúsenosť s týmto adminom a doteraz som to toleroval a keďže sa to stále opakuje rozhodol som sa už túto sťažnosť napísať. Preto žiadam aby ste adminovi pozastavili práva na nejakú dobu keďže sa nevie slušne správať a očividne robí presný opak toho čo by mal.
Pridávam, že admin Few, či ako sa volá, začína robiť to isté, cez voice chat vraví hráčom, že na nich má demá a mali by čakať ban.
Chat z dneška:
2020-12-21 11:27:08 Kaklus Unogen v tom pripade co tady dela fyk ked ma scripta a no recoil ?
2020-12-21 11:27:12 Kaklus Unogen :D
2020-12-21 11:27:19 .FyK mlc
2020-12-21 11:27:30 .FyK tvoje hypotezy
2020-12-21 11:31:40 .FyK (Team) na stranku
2020-12-21 11:31:36 .FyK (Team) napisem staznost
Po tomto mi ďalší hráč napísal do pošty, že mu píše to isté , že je nula ...
2020-12-21 11:31:22 Kaklus Unogen ty scriptacku

2020-12-21 11:31:19 Kaklus Unogen fyk ukaz nam to

2020-12-21 11:32:29 .FyK (Team) kym sa neskludni
2020-12-21 11:32:25 .FyK (Team) aspon na cas
2020-12-21 11:32:24 .FyK tak budem ziadat aby pozastavili prava
2020-12-21 11:32:32 Kaklus Unogen mlc
2020-12-21 11:32:42 Kaklus Unogen chod uz zalovat

2020-12-21 11:32:42 FREW :D
2020-12-21 11:32:51 .FyK zakryvaj dalej svoju nechopnost
2020-12-21 11:32:58 Kaklus Unogen myslis tu tvoji hej ?:D
2020-12-21 11:32:52 Kaklus Unogen demicko bude neboj sa
2020-12-21 11:34:15 .FyK nepis mi uz :]
2020-12-21 11:34:14 Kaklus Unogen :D
Síce viem, že týmto nič nedocielim , že adminovi nebudú pozastavené pravá alebo sa nebude musieť ani ospravedlniť. Ale chcem aspoň na spravenie adminov upozorniť. Mysliac si, že získali práva a svojim "vyšším" postavením môžu urážať ľudí na servery, občas už premýšľam, že to smeruje k šikane.
- fyk74
- Kolemjdoucí
[V]DustOnly1/Cyly
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DustOnly1/Cyly
Ahoj, v řešení....
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
kyberšikana
admina treba trosku potahat za vajcia a vysvetlit mu ako ma reagovat v podobnych situaciach. Ale viem ako to je, ked niektory hraci casto provokuju adminov a koleduju si. Admin je len tiez clovek a niekedy sa neda NEreagovat na niektore narazky z chatu v tom pripade staci malinko (kick). Ja uz som veteran a sem tam si zahram na D2 a vidim ze nieco tam chyba..vola sa to VZAJOMNY RESPEKT 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Áno, v niektorých prípadoch sú to hráči, čo provokujú ale uisťujem ťa, že to tento nie je. Je to naopak frustrovaný Cyly, čo si to vylieva v chate a namiesto toho aby hľadal chybu v sebe tak sa ju snaží nájsť v druhých.
Od hráčov očakávajú plniť pravidlá do bodky. Ak nie tak nasleduje slay, kick a ban. A na druhej strane, keď to spraví admin, tak sa nič nedeje. Admini nie sú vôbec za svoje správanie sankcionovaní a potom sa nedivne, že si robia čo chcú. S právami prichádzajú aj povinnosti, načo ste asi zabudli a spojením s tým, že neberú žiadnu zodpovednosť za svoje chovanie. Dajú ban, ktorý potom ohodnotia ako nespravodlivý a banujúci admin sa ani neuráči ospravedlniť alebo v inom prípade sa aj ospravedlní ale ako náhle odídete zo serveru napíše hneď: „debílek má určite wallhack, načo si myslíš , že som bol v specte 30 min.“ (z vlastnej skúsenosti!)
Nastavili ste si systém kde od hráčov vyžadujete 100% plnenie pravidiel a toleranciu a od vlastných adminov nič. Napíše sa sťažnosť na admina a výsledok je taký, že mu tam na stránke napíšeme VYRIEŠENÉ a hotovo, ďalej sa nič nerieši .
Tak ak chcete moralizovať , čo majú hráči robiť a ako sa majú správať mali by ste začať od seba. Vytvoriť precedens kde adminovi zoberiete pravá napr. po zlých rozhodnutiach, na základe jeho správania alebo frekventovaných sťažnostiach.
Od hráčov očakávajú plniť pravidlá do bodky. Ak nie tak nasleduje slay, kick a ban. A na druhej strane, keď to spraví admin, tak sa nič nedeje. Admini nie sú vôbec za svoje správanie sankcionovaní a potom sa nedivne, že si robia čo chcú. S právami prichádzajú aj povinnosti, načo ste asi zabudli a spojením s tým, že neberú žiadnu zodpovednosť za svoje chovanie. Dajú ban, ktorý potom ohodnotia ako nespravodlivý a banujúci admin sa ani neuráči ospravedlniť alebo v inom prípade sa aj ospravedlní ale ako náhle odídete zo serveru napíše hneď: „debílek má určite wallhack, načo si myslíš , že som bol v specte 30 min.“ (z vlastnej skúsenosti!)
Nastavili ste si systém kde od hráčov vyžadujete 100% plnenie pravidiel a toleranciu a od vlastných adminov nič. Napíše sa sťažnosť na admina a výsledok je taký, že mu tam na stránke napíšeme VYRIEŠENÉ a hotovo, ďalej sa nič nerieši .
Tak ak chcete moralizovať , čo majú hráči robiť a ako sa majú správať mali by ste začať od seba. Vytvoriť precedens kde adminovi zoberiete pravá napr. po zlých rozhodnutiach, na základe jeho správania alebo frekventovaných sťažnostiach.
- fyk74
- Kolemjdoucí
Zlaty moj ja ti s tym nepomozem. Vyskusaj napisat prislusnemu hlsa a poprosit, nech si pozrie jeho vypisi z chatu atd..
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Netřeba to tady spamovat, o stížnosti se ví
Proto je taky v řešení, jelikož se mimo jiné čeká na vyjádření admina, kterého se stížnost týká...

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Vzhľadom na to, aký je teraz čas, tak necháme adminovi ešte pár dní na vyjadrenie a potom to budeme riešiť 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Sorka, ze sem neodpovedel hned, ale jsou svatky a litam po rodine.
Co k tomu dodat ?
Kdybych ti nadaval vulgarne, ale tohle ze napisu ohledne toho co vidim a kazdy tohle prechazi ,okej nereknu nic, ale za pravdu se bije prece.. A navic vi se to o tobe jak hrajes atd... Myslim si, ze nekteri admini maji mnohem vice a mnohem horsi jednani nez to co sem ti psal. A navic kibersikana tohle jo ? si upadl ?
Co k tomu dodat ?
Kdybych ti nadaval vulgarne, ale tohle ze napisu ohledne toho co vidim a kazdy tohle prechazi ,okej nereknu nic, ale za pravdu se bije prece.. A navic vi se to o tobe jak hrajes atd... Myslim si, ze nekteri admini maji mnohem vice a mnohem horsi jednani nez to co sem ti psal. A navic kibersikana tohle jo ? si upadl ?
-
CHACHARSKI & PRETORIANCHULIGÁNI z BAZALŮ
https://www.youtube.com/watch?v=T1M2NxlKRS0
Kdo není zčuchaný,
ten není z Ostravy.
Kdo není zčuchaný,
ten není z Ostravy.
-
Ondejko - Drbna
Mňa nezaujímajú iní admini, tí sú mi ukradnutí. Riešim teba, lebo ma urážaš a to ti ja tolerovať nebudem. Pre mňa je nula (alebo iné pejoratívum) urážka a je mi jedno, či mi napíšeš, že som nula alebo k***t. Keby to bolo raz , tak si poviem, že máš asi zlý deň, a že reaguješ emotívne. Ale bohužiaľ sa to opakuje stále a stále dookola. Keď Nahkrinovi niekto napíše, že má wh dá mu ban , lebo ho provokuje. Dokedy to mám teda znášať ja ? Keď ma urazíš prvý krát tak som ticho, druhý, tretí.. ale vieš niekedy už pohár pretečie a ozvem sa aj ja. A obraňovať sa tým, že v urážaní hráčov nevidíš problém a je mnoho horších adminov je scestné. „Za pravdu sa predsa bije“ aj k tomu ti napíšem pár viet. Nie vždy, čo si myslíš ty je aj v skutočnosti pravda a to by si mal pochopiť. Ale to máme asi v génoch mysliac si, že vieme všetko robiť najlepšie, sme najmúdrejší, proste bezchybní.
A vraciam sa k tomu, čo som tu už písal, že tak strašne chceš nájsť chybu vo mne, že zabúdaš na tie svoje. A namiesto toho aby si sa pokúsil naučiť ten legendárny „fastzoom“ (ktorý sa inak robí pravým a ľavým tlačidlom myši :O) tak to chceš silou mocou spojiť s cheatami alebo podľa tvojho slovníka „scriptami“. A tak sa straníš to vyskúšať a osvojiť si to lebo by to ukázalo, že nie sú to hráči čo majú „scripty“ ale je to tvoja neschopnosť a pochopil by si, že celý čas, čo si ty považoval za pravdu bola nakoniec lož.
„A navíc sa o tobe vi ako hrajes“ : Tak to by si mi mohol tiež rozpísať lebo neviem. Hrám na gamesites 10 rokov a to iba na ddonly 1 a 2. Poznám mapu, poznám zvyky hráčov, používam sluch a to keby si spojil trochu s mozgom tak by to aj tebe išlo ľahšie. Nikdy som nemusel kúpiť unban, či už za cheaty alebo nadávky. A môj názor je, že ste tak frustrovaní a tak sa snažíte nájsť svoju verziu aby vaše internetové ego neutrpelo, aj keď je to len hra. Necheatujem aj keď veľa z vás si to myslí a len mi ukazujete, že asi niečo robím správne. A presviedčať vás o tom tiež nebudem. Každý si verí v to čo chce aj keď je to na míle vzdialené od reality.
A vraciam sa k tomu, čo som tu už písal, že tak strašne chceš nájsť chybu vo mne, že zabúdaš na tie svoje. A namiesto toho aby si sa pokúsil naučiť ten legendárny „fastzoom“ (ktorý sa inak robí pravým a ľavým tlačidlom myši :O) tak to chceš silou mocou spojiť s cheatami alebo podľa tvojho slovníka „scriptami“. A tak sa straníš to vyskúšať a osvojiť si to lebo by to ukázalo, že nie sú to hráči čo majú „scripty“ ale je to tvoja neschopnosť a pochopil by si, že celý čas, čo si ty považoval za pravdu bola nakoniec lož.
„A navíc sa o tobe vi ako hrajes“ : Tak to by si mi mohol tiež rozpísať lebo neviem. Hrám na gamesites 10 rokov a to iba na ddonly 1 a 2. Poznám mapu, poznám zvyky hráčov, používam sluch a to keby si spojil trochu s mozgom tak by to aj tebe išlo ľahšie. Nikdy som nemusel kúpiť unban, či už za cheaty alebo nadávky. A môj názor je, že ste tak frustrovaní a tak sa snažíte nájsť svoju verziu aby vaše internetové ego neutrpelo, aj keď je to len hra. Necheatujem aj keď veľa z vás si to myslí a len mi ukazujete, že asi niečo robím správne. A presviedčať vás o tom tiež nebudem. Každý si verí v to čo chce aj keď je to na míle vzdialené od reality.
- fyk74
- Kolemjdoucí
Pěkné si to napsal chvalim té za pěkný popis a neříkám ze viník je jenom jeden na každé straně je něco.
Každopádně není to jenom moje neschopnost jako admina.. ale jak si zmiňoval tady jde o stížnost na moje chování .. a to ze hraješ 10let atd.. by jsme mohli tady diskutovat cele dny hodiny měsíce a na tohle ja nemám čas
každý máme svůj názor
Každopádně není to jenom moje neschopnost jako admina.. ale jak si zmiňoval tady jde o stížnost na moje chování .. a to ze hraješ 10let atd.. by jsme mohli tady diskutovat cele dny hodiny měsíce a na tohle ja nemám čas

každý máme svůj názor

-
Kdo není zčuchaný,
ten není z Ostravy.
Kdo není zčuchaný,
ten není z Ostravy.
-
Ondejko - Drbna
Sme asi rovnaké povahy, nenecháme si skákať po hlave a preto asi vzniká konflikt. Tak sa dohodneme takto, ty sa mi za svoje správanie ospravedlníš a keď kedykoľvek sa ti niečo nebude zdať tak namiesto toho aby si ma urážal v chate a burcoval ostatných hráčov mi napíšeš cez poštu na servery a ja ti vysvetlím všetky tvoje dotazy. A následne už Sewee bude môcť napísať na stránke „dočasne vyriešené“ a každý si už môže ísť znova to svoje.
- fyk74
- Kolemjdoucí
Admin není na serveru od toho, aby osočoval hráče, že mají cheaty, scripty atd.. Pokud u něj vznikne nějaké podezření, má situaci řešit a postupovat tak, jak má. Pokud si není jistý, rovněž ví, co má udělat. Tyto připomínky a popichovačné poznámky na místě nebyly. S Cylym věc proberu, a věřím, že se to již nebude opakovat, pro dobro všech
Vyřešeno.

Vyřešeno.
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [V]DustOnly1/Cyly
Rozhodne mas stejnou povahu skoro jako ikdyz se neznáme, každopádně nemám rad a už vůbec neberu od někoho co mám a nemám dělat a jak to mám dělat
Každopádně tady mas moji omluvu s donucenim, ale v jiných případech bych se neomluvil
Tak se omlouvam

Každopádně tady mas moji omluvu s donucenim, ale v jiných případech bych se neomluvil

Tak se omlouvam
-
Kdo není zčuchaný,
ten není z Ostravy.
Kdo není zčuchaný,
ten není z Ostravy.
-
Ondejko - Drbna