[Z] Žádost o akademii

Příspěvekod jara1173 » 29 pro 2020, 02:30

Nick ve hře: Certajz

Odkaz na steam profil: Zde

Věk: 17

STEAM ID: STEAM_1:0:504869053

Odkaz na histats: Zde

Proč chci akademika?

Poslední dobou mne štve že se připojím na server a čím dal tím více lidí tam neumí ty pravidla, komunita je poslední dobou otřesná samý fk,mfk atp. Rád bych tam trochu ustavil pořádek a vysvětlil lidem pravidla(jak to mají hrát) protože když nemáte žadné právo na nic, lidi vás neberou vážně. Toť můj názor.
Něco o mně: Jmenuji se Jaroslav, bydlím v Praze chodím ven a dělám 2 ročník středního učeliště. Dokážu komunikovat z lidma a nestydím se, nejsem zamlký spíše naopak. Rád hraji hry nejvíce asi jailbreak :)

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mám hodně chatbanu za sprosté slova, ano vím není to moc dobré pro akademika, ale myslím si že všetšina z nich byla oprávněna i když zbytečná :-D za to bych se chtěl omluvit, toto do budoucna na 100 zlepším a němelo by se to opakovat.

Banlist
jara1173
Amatér
Amatér

[Z] Žádost o akademii

od Rumcajz » 29 pro 2020, 02:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademii

Příspěvekod Heppsak » 29 pro 2020, 15:42 VIP

Ahoj,
tohle ti asi úplně nevyjde. Už několik lidí mi psalo, že děláš na serverech bordel.
Nezbývá mi nic jiného, než tvojí žádost zamítnout. Znovu si můžeš požádat za 2 měsíce.

Samozřejmě očekávám, že se změníš a uvědomíš si, že tohle chování k ničemu nepovede. Možná tak k dalším banům.

Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Přihlášky