• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Evžen neoprávněný FK
Dobrý den chci omluvu a zrušení banu od Admina Evžena, nevím jak se stahují dema a podobně blbosti včera nebo lépe řečeno dnes v po pulnoci mi dal neoprávněně BaN za MFK, který já jsem nedal. Moc dobře tuhle situaci ví a jestli nechce abych si tu práci dal a našel všechny videa abych dokázal svou nevinu tak at se mi tady veřejné omluví a dá unban.
- FenoMen96
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Evžen neoprávněný FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Evžen neoprávněný FK
1.) je potřeba výpis banu v Unban žádosti.
2.)
Tohle bys měl udělat, aby byla žádost plněhodnotná.
3.) S demama se nemusíš obtěžovat... Na mapě Rats si dal MFK tím, že jsi zmáčkl tlačítko a nás to všechny zabilo a pak si ještě psal nějaké kraviny ve smyslu: "Kašlu na to." "Neschopné CT" "CT jděte někam", místo toho aby ses omluvil...
via. 30. 12. 23:54 jail_rats 20312-2012302354-jail_rats.dem.zip (https://www.fakaheda.eu/prezentace-serveru/206800/hltv_gamesites
HLTV: čas 46:00
to jsem ještě neviděl přesně a zpětně jsem si to pustil... pak byla mapa Felix a já jsem se šel zpětně podívat na to HLTV u rats a usoudil jsem, že prostě děláš kraviny a místo toho, aby ses omluvil, tak píšeš nesmysly do chatu. Ten MFK si dal ty.
Pokud se ovšem pletu, tak se ti omlouvám. Počkáme na vyjádření od někoho vyššího.
2.)
1. Název topicu -> Server / Admin / váš nick (server - kde jste ban dostali a admin - který vám ho udělil)..
2. Zkopírujte výpis z konzole, který se objevuje po napojení do hry. Pokud výpis nevidíte, napište do chatu příkaz /ban a objeví se. Výpis z konzole se ukazuje u všech druhů banů (ban do hry, ban na chat atp...)
3. Napište co se stalo.
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč
Tohle bys měl udělat, aby byla žádost plněhodnotná.
3.) S demama se nemusíš obtěžovat... Na mapě Rats si dal MFK tím, že jsi zmáčkl tlačítko a nás to všechny zabilo a pak si ještě psal nějaké kraviny ve smyslu: "Kašlu na to." "Neschopné CT" "CT jděte někam", místo toho aby ses omluvil...
via. 30. 12. 23:54 jail_rats 20312-2012302354-jail_rats.dem.zip (https://www.fakaheda.eu/prezentace-serveru/206800/hltv_gamesites
HLTV: čas 46:00
to jsem ještě neviděl přesně a zpětně jsem si to pustil... pak byla mapa Felix a já jsem se šel zpětně podívat na to HLTV u rats a usoudil jsem, že prostě děláš kraviny a místo toho, aby ses omluvil, tak píšeš nesmysly do chatu. Ten MFK si dal ty.
Pokud se ovšem pletu, tak se ti omlouvám. Počkáme na vyjádření od někoho vyššího.
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Vzdyt ja ti tam v tom rats psal ze ja jsem zmackl jedine tlacitko a ostatni ct mi to pomackali tak co to vykladas , a na te druhe mape jsem stal uplne na druhe strane od tlacitka co zmackl Simon. A bez toho sniz bys me upozornil nebo se zeptal hned si mi dal ban a pises mi o nejske neznalosti mapy neomlouva pritom to zmackl simon . Staci uznat chybu a omluvit se ja se tady v tech demech nevyznam a nevim jak to najit .
- FenoMen96
- Kolemjdoucí
Na rats jde vidět, že si to zmáčkl ty... O felixu jsem se nebavil, tam jsem to neviděl a nebanoval jsem tě na základě toho.
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Na demu jde jasně vidět, že jsi zmáčkl tlačítko, které vězně poslalo do kyseliny.
Ban oprávněný.
Ban oprávněný.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1