I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] STOORYYYY OOOHOOHOHOHOOOOO| free kick | jb3

Příspěvekod Matesz » 31 pro 2020, 02:56

Název tématu [Server / Nick admina]: STOORYYYY OOOHOOHOHOHOOOOO

Odkaz na Steam profil admina: STEAM

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: hráč řekne že si chce dát awp pool a dostane kick.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: GOTV
3:11
Obrázek
what is it that you truly desire?

Obrázek
Matesz
Drbna
Drbna

[V] STOORYYYY OOOHOOHOHOHOOOOO| free kick | jb3

od Rumcajz » 31 pro 2020, 02:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: STOORYYYY OOOHOOHOHOHOOOOO| free kick | jb3

Příspěvekod DiNooo9 » 31 pro 2020, 05:09 VIP

Ahoj,
rád bych se k tomuto vyjádřil.
Zkouknul jsem demo a opravdu nevím, za co ho vyhodil, řekl pouze, že si chce dát AWP pool.
Ale to druhý, co chci říct, že s tímto adminem jsem měl problém asi před dvěma dnama, kdy mi dal free moove od ct. Popíšu vám situaci.. Byl jsem u ct, nějaký děcko mi začalo říkat, že jsem chudej a prostě mě začalo v chatu urážet. Další kolo jsem mu řekl, že jestli je to takovej frajer, ať mi to jde říct do mikrofonu, a najednou jsem dostal moove, prostě nepochopíš.
Neřešil jsem to, protože to byl i přesto jen moove a stalo se to jednou, ale toto už je fakt moc. :lol:
Myslím si, že si tento admin musí pořád něco kompenzovat, když se neřídí ani pravidly a dělá si na serveru absolutně co chce.

Sorry za vyjádření ale chtěl bych vyjádření toho admina STORY i k tomuto, co jsem tu napsal.
DiNooo9
Spamer
Spamer

Příspěvekod jaxie » 31 pro 2020, 05:11 VIP

Smazáno - Nadávky
Obrázek
jaxie
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod AwpOnly » 31 pro 2020, 05:37 VIP

Ospravedlnujem sa, ze sa tu vyjadrujem, ALE:
Uz iba chat tohto admina dokazuje o adminovej neschopnosti a vulgarnosti : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=37580

2020-12-31 02:36:13 ak mas nejaky problem chod na forum a uz tu nespamuj a neprovokuj . Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

2020-12-31 02:20:01 chodte na zadnu stenu awp poolu=chodte na zadnu stenu poolu. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

Z tejto spravy usudzujem adminovu neschopnost a podla tejto spravy mozem usudit ze padol neopravneny ban hracovi, ktory mal pravdu :)

Ps:
2020-12-31 02:25:15 kazdopadne len aby ti bolo jasno, dalsi ban budes mat dlhsi. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

Kazdopadne len aby ti bolo jasne o tom ty nerozhodujes, a ako vidim tvoje zneuzivanie prav tak ani nikdy moc nebudes. :)
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod TryHard003 » 31 pro 2020, 14:39

Přidal bych že tento admin je na serveru arogantní k hráčům, měli by ste mu říct že tady není na 1.6, ale na Goučku :lol:
Obrázek

Správce Serveru - Aftermine.eu
https://discord.gg/zaSg4tXF
TryHard003
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Evangelista » 31 pro 2020, 15:03 VIP

Rád bych taky přidal svou stížnost. Demo sice nemám, protože je to už asi týden zpátky, tak vám to aspoň popíšu.
Tento admin mi dal move za jednu nadávku a to když jsem řekl: "Po otevření cel půjdete na čáru a bez zdrzovaní vy ku*dy" sice nevím proč jsem řekl to sproste slovo asi jsem zapomněl, že se nesmí nadávat. Za toto jsem dostal grap a move jak kdybych nadával pořád a hodně, ale já řekl jedno sprosté slovo za které jsem se omluvil. Na serveru byli 2 admini JeyS a Story. Ptal jsem se JeySe jestli mi dal move on, ale ten mi řekl, že ne a že jsem move dostat neměl. Další mapu jsem se zeptal storyho za co jsem dostal move a ten mi neodpověděl.

Taky bych si chtěl stěžovat, jak se na serveru chová, protože admini jsou od toho, aby hráčům věci vysvětlovali a pomáhali držet servery v chodu, ale story je arogantní a neumí se chovat. Třeba jednou jak jsem byl simon, tak jsem řekl, ať ct nezabíjí a že mají nahlašovat nevýhody. Pak když jsem něco vysvětloval jako simon, tak na mě zautočilo Téčko a on nic neudělal. Když jsem se zeptal proč, tak mi arogantně odpověděl, že má nahlašovat nevýhody a nezabíjet. Za mě to je admin, který se nechová jak by admin měl a nemyslím si, že by měl mít práva :)
Evangelista
CS:GO Admin

Příspěvekod AwpOnly » 31 pro 2020, 15:31 VIP

https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... 538&Submit

Na zaklade chatu od obidvoch hracov som presvedceny, ze tento hrac dostal neopravneny ban, ak budem mat cas tak za hodinku vycasujem demo...
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod Seso » 31 pro 2020, 16:46

Matesz píše:Název tématu [Server / Nick admina]: STOORYYYY OOOHOOHOHOHOOOOO

Odkaz na Steam profil admina: STEAM

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: hráč řekne že si chce dát awp pool a dostane kick.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: GOTV
3:11

Hrac bol zabanovany za jeho hlupy prikaz ktorym sa zbytocne snazil nachytat veznov, jedine co spravil ale bolo nachytanie sameho seba. Nasledne ani po xy upozorneniach a vysvetlovaniach si siel stale svoje a zbytocne v chate provokoval, odkazal som ho teda na forum, kde sa taketo situacie riesia, aby sme dalej nespomalovali chod hry a nespamovali chat. kedze ani 10 upozorneni nestacilo a chalan si vypyta mikrofon kvoli tomu, aby zacal provokovat ohladne jeho prikazu ktory bol podla neho spravny a zabijal dobre, tak som ho kickol aby skusil vychladnut a uvedomil si ako sa taketo neico riesi--forum.

DiNooo9 píše:Ahoj,
rád bych se k tomuto vyjádřil.
Zkouknul jsem demo a opravdu nevím, za co ho vyhodil, řekl pouze, že si chce dát AWP pool.
Ale to druhý, co chci říct, že s tímto adminem jsem měl problém asi před dvěma dnama, kdy mi dal free moove od ct. Popíšu vám situaci.. Byl jsem u ct, nějaký děcko mi začalo říkat, že jsem chudej a prostě mě začalo v chatu urážet. Další kolo jsem mu řekl, že jestli je to takovej frajer, ať mi to jde říct do mikrofonu, a najednou jsem dostal moove, prostě nepochopíš.
Neřešil jsem to, protože to byl i přesto jen moove a stalo se to jednou, ale toto už je fakt moc. :lol:
Myslím si, že si tento admin musí pořád něco kompenzovat, když se neřídí ani pravidly a dělá si na serveru absolutně co chce.

Sorry za vyjádření ale chtěl bych vyjádření toho admina STORY i k tomuto, co jsem tu napsal.

Toto si pamatam, ak sa nemylim, bola to mapa miecraft. Ako si si isto vsimol, tak sme na server pridali novu moznost /report kde sa nahlasia hraci ktori porusuju poriadok an serveri. Vdaka tomuto som prisiel na server, kde ta nahlasili. Pridem a hned vidim teba ako bud znemoznujes chod hry alebo nedavas prikazy ako simon a zbytocne nadavas CTcku do voice a urazas ho. Tak si dostal prehod, ja niesom vestec aby som zistil co sa dialo predtym, ak ta urazal takisto, mal si ist na forum a nahlasit dotycneho do porusenia pravidiel. Ja ta u CT nenecham hrat 10minut aby si tam 10minut nadaval a zistil som co presne sa dialo pred mojim prichodom na server.
AwpOnly píše:Ospravedlnujem sa, ze sa tu vyjadrujem, ALE:
Uz iba chat tohto admina dokazuje o adminovej neschopnosti a vulgarnosti : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=37580

2020-12-31 02:36:13 ak mas nejaky problem chod na forum a uz tu nespamuj a neprovokuj . Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

2020-12-31 02:20:01 chodte na zadnu stenu awp poolu=chodte na zadnu stenu poolu. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

Z tejto spravy usudzujem adminovu neschopnost a podla tejto spravy mozem usudit ze padol neopravneny ban hracovi, ktory mal pravdu :)

Ps:
2020-12-31 02:25:15 kazdopadne len aby ti bolo jasno, dalsi ban budes mat dlhsi. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

Kazdopadne len aby ti bolo jasne o tom ty nerozhodujes, a ako vidim tvoje zneuzivanie prav tak ani nikdy moc nebudes. :)

Situaciu som riesil s HLSA, presne kvoli tomu aby som mal istotu, citoval som jeho slova do hry, takze na man sa neodvolavaj, ze neviem pravidla ale na HLSAcko :). Co sa tyka predlzenia banu, ano ani o tom zase nerozhodujem ja, ale HLSA a hraca som upozornil aby sa zacal spravat normalne, lebo dalsi ban bude dlhsi. Znova, to neisu moje slova. Ale paci sa mi, ze cim menej clovek o niecom vie, tym viacej je presvedceny o svojej pravde a chce len pohadzat co najviac spiny, viz tento pripad. A ano, poslem hraca ktory nevie pochopit vysvetlenie na forum, od toho su tu tieto sekcie aby ked si mysli, ze som pochybil, tak aby to nahlasil. Neviem naco by so mmal zbytocne spamovat chat na serveri kvoli niekomu, komu to nestaci povedat ani xy krat.

TryHard003 píše:Přidal bych že tento admin je na serveru arogantní k hráčům, měli by ste mu říct že tady není na 1.6, ale na Goučku :lol:

Tebe musim uznat pravdu, ano som na serveri arogantnejsi k hracom, ktori maju potrebu provokovat a porusovat pravidla. Neviem preco by som sa mal chovat k niekomu, kto umyselne porusuje pravidla, nedokaze rozumne podebatovat a nechat si vysvetlit co urobil zle.. tak neviem preco sa k takemu cloveku spravat s pokorou a uctou a s tym, ze im pomozem. Vzdy som bol zastanca toho ze jb ma byt o srande, samozrejme ale vramci medzi a pravidiel. a vzdy som sa zastaval a pomahal slusnym hracom, ktori sa chceli nieco naucit, alebo sa snazili. Ludom, ktori ale uz "vsetko vedia" moc nevysvetlis a neporadis. Viz tato staznost ktora je kvoli clovekovi ktoremu "vobec nejde o provokaciu a preto si dnes dal takyto nick. ZAse ale nemam rad clovekov ktori rozdeluju 1.6 a GO, nechapem z akeho dovodu. Obe tvoria velku cast tohoto portalu. Jedno je minulost a druhe buducnost portalu, toto rozdelovanie ale na 1.6 a GO hracov mi pride chore a nemam to rad. Smutne o to viac ze to hovori poradatel soutezi, ktory chce pomahat portalu a pritom tu uraza ludi z ostatnich sekcii ktorim ide o to same.

Evangelista píše:Rád bych taky přidal svou stížnost. Demo sice nemám, protože je to už asi týden zpátky, tak vám to aspoň popíšu.
Tento admin mi dal move za jednu nadávku a to když jsem řekl: "Po otevření cel půjdete na čáru a bez zdrzovaní vy ku*dy" sice nevím proč jsem řekl to sproste slovo asi jsem zapomněl, že se nesmí nadávat. Za toto jsem dostal grap a move jak kdybych nadával pořád a hodně, ale já řekl jedno sprosté slovo za které jsem se omluvil. Na serveru byli 2 admini JeyS a Story. Ptal jsem se JeySe jestli mi dal move on, ale ten mi řekl, že ne a že jsem move dostat neměl. Další mapu jsem se zeptal storyho za co jsem dostal move a ten mi neodpověděl.

Taky bych si chtěl stěžovat, jak se na serveru chová, protože admini jsou od toho, aby hráčům věci vysvětlovali a pomáhali držet servery v chodu, ale story je arogantní a neumí se chovat. Třeba jednou jak jsem byl simon, tak jsem řekl, ať ct nezabíjí a že mají nahlašovat nevýhody. Pak když jsem něco vysvětloval jako simon, tak na mě zautočilo Téčko a on nic neudělal. Když jsem se zeptal proč, tak mi arogantně odpověděl, že má nahlašovat nevýhody a nezabíjet. Za mě to je admin, který se nechová jak by admin měl a nemyslím si, že by měl mít práva :)

Toto si pamatam takisto, kedze nadavam takisto, niesom jeden z tych, co tu ide robit holokaust a banovat hned za kazdu nadavku. Boli sme obaja u CT, este si nevedel ze som admin. nadaval si tam kedy sa ti chcelo, nakoneic si to zavrsil vetou:"Chodte na ciaru kundy" tak so mta prehodil, pretoze treba dodrziavat nejake pravidla serveru a tym, ze budes este ako simon do voicu nadavat ich moc teda nedodrzujes. Kazdopadne ak to chces spravit ako staznost a myslis si, ze som ejdnal neopravnene, tak si daj tu namahu, zisti si cas kedy to bolo a hod sem trebars hltv. ja si dam potom tu namahu a vycasujem ti kde vsade si andaval a preco som sa uchylil k takemuto kroku.
2020-12-27 00:38:23 minulu mapu som ta prehodil za tie opakovane nadavky vo voice. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves jb_arctic_jail_v3
2020-12-27 00:38:13 jan. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves jb_arctic_jail_v3
To s tym Tckom ze na teba zautocilo mi posli cas kludne tiez a ja ti vysvetlim co sa dialo a ze preco som ta neubranil(zjavne som prebijal alebo sa mi nedalo, nenechal by so mta ale len tak zomriet). To s tym dovodom ze mame dat nevyhody bola sranda, zjavne si to nepochopil, skoda. keby sa spytas ze ci to myslim vazne alebo co, povedal by som ti, niesom kokot. len som chcel na server priniest aj nejaku tu srandu, takymto stylom ak vadi aj to, tak bude zakazane aj to na serveri. Znova, ak si myslis ze som chuj a enchal by so mta takto zomriet, tak posli hltv a ja ti to vycasujem, nemam problem. Kazdopadne za tu vetu teda prepac, myslel som ze to pochopis. Uz viem, ze si teda srandu robit pri tebe nebudem, ospravedlnujem sa.

AwpOnly píše:https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:155693538&Submit

Na zaklade chatu od obidvoch hracov som presvedceny, ze tento hrac dostal neopravneny ban, ak budem mat cas tak za hodinku vycasujem demo...

Znova to iste, situaciu som riesil s HLSA. Podla jeho slov: "chodte na zadnu stenu AWP poolu=chodte na zadnu stenu poolu" Urcite sa ti k tomu este vyjadri, napsiem ti to iba do tohoto topicu a druhy bude asi duplicita, uvidime.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Evangelista » 31 pro 2020, 17:26 VIP

Takže story asi si to pamatuješ špatně. Mám i člověka, který to dokáže, protože jsem ho učil hrát JB.

Boli sme obaja u CT, este si nevedel ze som admin. nadaval si tam ke
¨
Takže za prvé story. Ano máš pravdu byl jsi u CT a ano máš pravdu nadával jsem, ALE! Na začátku kola jsem řekl "čaute vy kurvy" a jako admin by jsi mě měl uklidnit a nebýt ticho. Potom začalo kolo 0:1, kde jsem řekl "Tak vy kundy, po otevření vašich cel půjdete na čáru. JeyS a Matesz mě uklidnili v chatu, ale ty jsi neudělal vůbec nic. Potom jsem od tebe dostal grap a move ještě předtím než jsem se vůbec omluvil. Ano za ty nadávky se moc omlouvám fakt se snažím nenadávat, a tohle je vyjímka xd. Myslím si že by se takhle admin opravdu chovat neměl. A celkově to nemění nic na tom, že jsi arogantní a nesnažíš se hráčům pomáhat. Např. gulašek říkal, že bez upozornění move není.

Jak říkáš dal jsem si tu námahu a podíval se na záznam z GOTV, který naleznete zde. Kolo 0:0 jsem řekl "čaute vy kurvy" a kolo 0:1 jsem "Tak vy kundy, po otevření vašich cel půjdete na čáru.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Story to druhé se mi řešit nechce a jestli to byla sranda, tak promiň asi jsem to nepochopil. Tohle mi přijde jako blbost řešit, ať už mám pravdu já a nebo ty. Do stížnosti jsem to napsal, protože jsi mi neřekl důvod za co jsi mě přehodil a pak jak sis dělal srandu, tak jsem to bral jako aroganci.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ještě jednou se omlouvám za své nadávky na serveru. Tohle byla výjimka :lol:
Evangelista

Příspěvekod ericek111 » 31 pro 2020, 19:05

Matesz píše:3:11

Takže 35:20? Nechápem, prečo píšeš ako klaun. Kto to má čítať... Samozrejme, vytrhávať veci z kontextu je v poslednej dobe hit. Predmetné kolo s MFK začína 8:00.

AwpOnly píše:2020-12-31 02:20:01 chodte na zadnu stenu awp poolu=chodte na zadnu stenu poolu. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

Ak teda "AWP pool" nie je "pool" (a miesto s názvom "AWP pool" neexistuje), prečo ste všetkých zabili? Pri nesplniteľnom príkaze môžu hráči utekať hľadať dané miesto a nemusia brať ohľad na zákazy. Už len kvôli tomu by to bol MultiFreeKill a ban by bol oprávnený. Toto cement správne na serveri vysvetlil.

ALE sme ľudia, nie počítače. Nepotrebujeme presné formulky a frázy, aby bolo jasné, čo máme na mysli. Na tom citruse zas tých poolov nie je tak veľa, aby niekomu nebolo jasné, čo to vlastne "AWP pool" je. Je to skrátka priestor s bazénom.

Čo sa týka sťažnosti, okamžite mi napísal na Steam (preto chvíľková neaktivita v cca. 12. minúte dema) a spýtal sa ma na správne riešenie situácie. Admin zuhn rovnako spochybňoval cementove slová bez odôvodnenia svojho pohľadu. Kto ďalší nerozumie nesplniteľným príkazom, nech mi napíše PM a snáď sa vyhneme ďalším zbytočným sťažnostiam a komentárom na kolegov z 1.6.

Tu som odpísal, že "AWP pool" = "pool". Väzni mali teda ísť na zadnú stenu poolu. Cement si uvedomil, že hráči mali byť na zadnej stene, ktorá je oproti vchodu do miestnosti. Preto dvaja hráči, ktorí sa rozbehli na ľavú stenu, FK nedostali. Paradoxne, jediný FK padol od admina cementa hráčovi Amastiiiik, ktorý príkaz správne splnil. Po ňom však strieľal aj Simon, no nenahitoval ho ani na assist -- ináč by ho určite zabil a bol by to FK, no tu už špekulujeme. Pochybenie je na oboch stranách.

"Usála Mi Úd" toto tiež pochopil (na deme ~20:20) a žiadal o unban. Cement mi okamžite napísal o skrátenie banu z MFK na FK.

Usála Mi Úd píše:muzu se jeste zeptat kde je ta atrakce awp pool protoze ju nikde postavenou nevidím.

K tomuto mal Cement nejaké zbytočné pripomienky, ktoré nabudúce vidieť nechcem. Dá sa odpovedať normálne, zakopať vojnová sekera a všetko ľudsky vyriešiť. Samozrejme, Usála si musel rypnúť naspäť. Vypýtal si mikrofón, len aby obdaroval ľudí na serveri ďalšou svojou uštipačnou poznámkou skrytou za žiadosťou o atrakciu ("dáme si awp pool?").

Ak nie ste schopní z akéhokoľvek dôvodu pochopiť celý kontext, nevyjadrujte sa k postupom adminov na serveri a odneste si svoje pripomienky na fórum. Nečudujte sa, ak obídete s kickom alebo banom.

AwpOnly píše:2020-12-31 02:36:13 ak mas nejaky problem chod na forum a uz tu nespamuj a neprovokuj . Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

Toto je jediný správny postup. Po všetkých tých sťažnostiach by vám to už mohlo byť jasné.

AwpOnly píše:2020-12-31 02:25:15 kazdopadne len aby ti bolo jasno, dalsi ban budes mat dlhsi. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

Neboj, môžeš pokojne spávať, dlhší ban som po krátkej kontrole banlistu navrhol ja. Dúfam, že Sawoo uzná moje právo rozhodnúť o dlhšom bane pre provokatéra sústavne porušujúceho pravidlá. Inak neviem, čo budeme robiť!

DiNooo9 píše:Myslím si, že si tento admin musí pořád něco kompenzovat, když se neřídí ani pravidly a dělá si na serveru absolutně co chce.

Každý má svoju pravdu. Banovacie postupy isto dôverne poznáš, nie je to tak dávno, čo si sa nimi sám riadil a boli ti vysvetľované nuansy v prístupe k jednotlivým skupinám hráčov. Určite vieš, ako sa máš správať na serveri. Zaujímavé, že vždy najviac problémov s adminmi majú zrušení admini a akademici, a to nemyslím len v počte sťažností.

Nebudeme tu riešiť tri veci v jednom topicu. Ak máte pocit, že sa vám ukrivdilo, založte si svoje sťažnosti.

e. Schmett 2021-01-04: Bez reakcie, takže snáď bolo všetko povedané.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Zpět na Stížnosti na Adminy