I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]NONSTOP TOXIC STALKY

Příspěvekod krakow » 02 led 2021, 22:16

Ahoj, uz vypinam chat (diky niggas zaradu) lebo nema to zmysel ked ten chlapec ti da ban uz fakt ze zanic, vola so selenkou, ta naschval provokuje a potom dava bany ... Odporucam zajst nekedy na server pod inym nickom a sledovat ten spam a provokacie a nie len usudzovat z jeho screenov. Tu maš video ako dava ban za sprej aj ked ziadny sprej nemam a par klasikych sprav. Stalky teraz nezabudni sem dat vsetky moje nicky a nejake screenshotiky vytrhnute z kontextu ale neriesim sa tu teraz ja. +Preco si pise selenka so stalkym cez chat aj ked spolu volaju ? neslo by to aj beztoho?

(VIP) krakowkrakow : ja som sem dneska prisiel pohode a zas zacinate more
[ZP] Nemas pristup.
(VIP) John9 : kdo se vlastně hádá? :D
(VIP) Stalkyy : hej ?
JEN JEDNA AKTIVACE A NAVZDY ZISKAS VYHODY! NAPIS /VIP DO CHATU!

[ZP] Super Infekce - nefunguji itemy, vesta atp. Padaji nahodne zbrane za zabiti.
(VIP) krakowkrakow : ano
(VIP) Stalkyy : ja som to videl na tej prvej mape
(VIP) krakowkrakow : aj som ta pochvalil za play
[HEALER ZOMBIE] Uzdravi sebe i ostatni + nesmrtelnost 2 sekundy po stisknuti klavesy R
(VIP) Stalkyy : kdo zacal vypisovat prvy
(VIP) Stalkyy : tak bohuzel :)
>SpeciaL PeANU dropped

(VIP) Crissis : áámen :D skonili ste :D
>Speci

(VIP) krakowkrakow : vies to by si aj skoncil len ked vidis ako tu klame chlapec
SpeciaL PeANU : fhdghfghfh
(VIP) Stalkyy : pome hrame
>HulkCZSKOPOPOP dropped

Jsi zde nejlepsi? - Statistiky na adrese http://www.gamesites.cz/counter-strike-servery

(VIP) Selenka; : nevie argumentovat tak ti povie ze klames
(VIP) Stalkyy : jn
(VIP) Selenka; : hh
>SpeciaL PeANU dropped

>Fisker to som ja dropped

(VIP) krakowkrakow : :) vymyslate si aby ste boli zaujimavy ja som sem dosiel uplne v klide
(VIP) Stalkyy : to asi ne
(VIP) Stalkyy : mas este cas
(VIP) Stalkyy : podle toho chovani ake
(VIP) krakowkrakow : kasli nato uz prsimta si admin

(VIP) Stalkyy : nie
(VIP) Stalkyy : nebudem
(Terrorist) (VIP) PetaSys : pro lezeš ke kraji
(VIP) Stalkyy : zacli ste si
(VIP) John9 : a co se resi? :D
(VIP) krakowkrakow : prosimta prestan pisat uz diky
(VIP) John9 : chci bejt v obraze
(VIP) Stalkyy : o si myslis ?:D ze teraz to bude v pohode ?:D ze teraz povies a bude to :D
(VIP) Stalkyy : asi ne dakujem, :D
(VIP) krakowkrakow : nie ale chcem hrat a nie len citat tu tvoje komentare
(VIP) John9 : dik za odpoved :D
(VIP) Stalkyy : tak ich necitaj :DD
(VIP) krakowkrakow : dobre tak nedavaj kicky za nic diky
AKTIVUJ SI VIP VYHODY NAVZDY! NAPIS /VIP DO CHATU!

(VIP)
(VIP) Selenka; : xd
(VIP) Stalkyy : XDDDD
(VIP) Selenka; : A BANY ZA NIC
(VIP) Selenka; : zabudol
(VIP) Stalkyy : jn :/
>,.,.,.,.,.,.,.,. Crazed. dropped

>"amx_nextmap" changed to "[hlasovani probiha]"

(VIP) krakowkrakow : par ich bolo klid uz
(VIP) Selenka; : aj tka si saso

+tu mate video ako si vymysla ze mame loga aby nam dal ban no ziadne logo som nedal :D
https://uloz.to/file/ACCiwCsozDeG/krakowkrakow-dem

krakowkrakow, diky
krakow
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]NONSTOP TOXIC STALKY

od Rumcajz » 02 led 2021, 22:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NONSTOP TOXIC STALKY

Příspěvekod Stalkyy01 » 02 led 2021, 23:05 VIP

Tak jak som toxic Hm :/ takže já když přijdu má server a tvůj kolega začne pisat to je v pohode to sem dával do minule stížnosti daj to aj sem prosím dobré protože tak to začlo vlastně pak chceš se mnou být za dobré jako ? Si robis srandu ? Ze napíšeš dobrý frost a bude to v klidu ? Na tohle je myslím pozdě no ano psal sem si sní a to nemůžu mám zakázané si s někým už i psát ? Jak ty můžeš vědět kde co a jak a skym to tu sem vůbec nemontuj a ty loga jak už bylo napsané vždy sem si udělal screen toho jak bylo nové bohužel jak sem to udělal ti doufám došlo když to mám vápnité to je všechno díky a měj se
Stalkyy01
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Stalkyy01 » 02 led 2021, 23:12 VIP

A laskavě si tu nevymslej ze nemáš žádné logo nebo sem každý screen zrobil z ns cska takže tak dával si ho tam stále když sem tam nebyl tak tu laskavě nepis ze si nic neměl a takové blbosti dík moc :D
Stalkyy01
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod krakow » 02 led 2021, 23:33

tak daj dokaz :) ale asi ziadny nebude lebo vtedy som ani logo nemal inak by som to tu nedaval,
Tak vidis nekdo chce by normalny a ty ajstak nebudes, ide ti len oto nervovat ludi inak by si bol stym v pohode.
Niekdo ta pochvali za frost a tebe to vadi (to bol fakt dobry frost nacasoval si to jak pan, tak preco nepochvalit, vzdy pochvalim niekoho ak dobre zahral) si na smiech celemu serveru a potom si to odnasaju hraci.
Admini povedali že mame byt bud normalny alebo dat dokaze, tak som skusil oboje.
krakow
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Stalkyy01 » 02 led 2021, 23:39 VIP

Dodám ho kludne zítra nebudu už zapínat zbytečně PC je tam každý tvůj nový spray kteří si mel a ještě si tak chytrý a das to sem na forum aby to každý viděl nwm co Roma být teď vlastně ale idc to ze pridem a neustále má provokuje ty a tvůj kolega je divné doufám ze sis teda koukl ty dema co sem aspoň v předešlé stížnosti poslal jak to je s provokaci a opět dnes ste si zacli vy dva ne já a co očekávám od toho pak ? To smůla když tam už nebyl tvůj společník si byl nějaký normální ? To je zajímavé ze když ne tam on děláš to samé co on provokujes a když nejí jsi v pohode tak takhle asi fakt ne měj se
Stalkyy01
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod krakow » 02 led 2021, 23:57

To nieje otom ci tam je alebo neni aky vtom je rozdiel ? Tebe vadi ked sa chovam normalne ?To co tu pises prosimta ? Ved to nema hlavu ani patu :D to vsetko su veci vytrhnute z kontextu tak aby tam nebolo napisane nic zle odteba, ziadny dokaz nemas sam nevies co tu pises bol to freeban ešte aj v spravach davas najavo ze nevies, ale ajtak si mi dal ban, uz davas tolko banov ze si ani nemozes pamatat ktory je ktory tak som si to natocil, takze posli sem dokaz (ktory nemas)
krakow
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Stalkyy01 » 03 led 2021, 00:04 VIP

Neboj každý vás nový spray byl odeslány tady kolegovi přečti si teď stížnost od kamosa napsal to tam já sem mu vždycky nový spray poslal a věděl o tom když si ten jak říkáš spray který si neměl použil dal jsem ti ban jak je možné ze teda já lži a nic nemám ? :/ a bohužel už aji on vás na to upozorňoval na serveru ne jen já a dnes dostal kolega za to další ban ne odeme ale dal mu ho on takže chcem teda vědět jak je to možné ? :/ nikdo nic nemá ze určitě :)
Stalkyy01
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod krakow » 03 led 2021, 00:17

Ano dobre dobre poculi sme uz sak to pises stale Ondreji seci uz to vedia, ale ja chcem dokaz ktomuto videu a chcem len ukazat aky si ty milucky a nevinny, ako ta stale len mi provokujeme, ano provokujeme ale DOSTAVAME ZATO BANY, ty provokujes a NEMAS ZTOHO NIC a preto tato staznost
Jeden pruser a vyhodite ho ? Uz ich bolo trocha viac a stale je bez upozorenia.
krakow
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Stalkyy01 » 03 led 2021, 00:27 VIP

Já som milý ale na teba a tvojejo parťáka to sorry :) já sa pripojim a vy hned začnete to už není můj problém pak se nediv :) jestli si pamatuju poslední konverzaci na serveru sem stebou vedl normálně nedal sem ti kick ban a nic podobného a jak sem dnes viděl i poslední dny jediný problém tam robite Iba vy dva nikdo jiný žádný tvůj zmiňovaný ban nedostává opakovaně už asi týden jen vy dva nějaký ban na 10min tak byl možná dva ale to je tak vše takže chyba bude asi někde jinde když se 20 hráčů dokážou chovat nějak a vy dva ne tímto to končím protože tohle nikam nevede :) měj se ahoj
Stalkyy01
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eXiii » 03 led 2021, 02:44 VIP

Zdarec, trochu se k tomu připjím protože sám tě potkávám na serveru s partákem 420 :) No co k tomu dodat, oba jste problémový, ano je sice pěkné že si pochválil stalkyho, ale za jakým učelem. Provokuješ to samé tvuj kámoš který mi začal nadávat do rodiny hned potom co dostal kick za dohodu :D Ach, asi jsem moc hodný, měl sem mu ten ban dát hned, no ale stejně ho dostal. Stalky ti žadný dukaz dávat nemusí, konec konců ty tu podáváš stížnost a už mi příjde že opakovanou. Ze své zkušenosti vím že si problémový a dokážeš tak "nevinně" škouchat nebo provokovat lidi. Je jedno koho zrovna přesně, ale dokážeš to. Za mě by si těch kicku měl víc, no a trošku sem si projel i tvůj hlstats aby jen ta "moje" zkušenost nebyla blbá náhoda když jsi byl podrážděný :D No, psát to tu nebudu ale moje zkušenost s tebou se nemění ani potom co nejsem já na serveru. Myslím že stalky taky dokáže potrápit, ale divíš se mu? Za ty spray loga, neustále stížnosti a posměch na serveru.
Uvidiš jak se ti vyjádří hlsa/hla, jen sem tu chtěl napsat svojí zkušenost s tebou, aby si jen pak nevyprávěl jak je na tebe stalky ošklivý :(

eXi
eXiii
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod krakow » 03 led 2021, 13:58

Exi ahoj, je pekne ze si ides zasrat kamosa ale nie úplne suhlasim stebou
- nepodavam opakovanu staznost
- s hracmi si zvacsa vychadzam (so selenkou,stalkym to bolo tiež pohode dokým nezačali pisat že teamujeme so 420,to by mi ani navadilo keby neteamuju aj oni) a mal som par konfliktov s venomom a offchatom ale to nebolo nič vážne.
-Exi stebou ani s ziadnym adminom som problem nikdy nemal
-Ja sa nestazujem ze je namna zly len chcem poukazat ze neni nevinny ako hovori
A stalky to ze sme problémový len my nieje pravda tak isto je tam dalsich X hracov ako je napriklad aj Selenka sktorou volas, ona provokuje hracov ovela viac ako ja ale to samozrejme neriesis
krakow
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 03 led 2021, 14:27

Demo je možno trochu vytrhnuté z kontextu, ale poukazuje na to, čo som so Stalkym riešil včera. Ako som písal do predošlej sťažnosti - Stalkyho som upozornil, aby bol voči vám trpezlivejší, nenechal sa vami vyprovokovať a reagoval len na nutné veci :) Pretože ono je fajn, že si ho pochválil a nesnažil si sa ho provokovať, no bohužiaľ, po týždni neustálej provokácie na teba tak rýchlo názor nezmení a všetko si vyloží negatívne. Netreba sa mu diviť, však :)

O spraylogu by si sa hádať nemal, dema a screeny mám aj ja, pretože som ťa už na to tiež párkrát upozorňoval na serveri ;) Osobne si myslím, že okrem toho s tebou nejaké extra problémy neboli, takže keď ich prestaneš používať (aj v neprítomnosti admina), tak Stalky nebude mať dôvod na teba reagovať, nedostaneš bany a nebude nutné zakladať sťažnosti...

Dúfam, že si z tohto zoberieš niečo ty a niečo aj Stalky ;)

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy