• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno] Derakh / TTT
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
[Vyřešeno] Derakh / TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: derakh
Tobě se fakt nedá nic rozumně vysvětlit.
Nepočítej s tím že admini TTT přijmou tvojí dvacátou omluvu.
Rozumně jsme ti to vysvětlovali a ty stejně pak chytneš rapla, píšeš jaká jsi oběť a pak to, jací jsme mentálové.
Jakože Dží Dží
Nepočítej s tím že admini TTT přijmou tvojí dvacátou omluvu.
Rozumně jsme ti to vysvětlovali a ty stejně pak chytneš rapla, píšeš jaká jsi oběť a pak to, jací jsme mentálové.
Jakože Dží Dží
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
tak sem pošli ten cchat a povedz čo si hovoril ty + mnatba som ani slovo nehovoril a chytil si rapla ty ja nie ...
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Tak najednou tu budeš vytahovat rapla.
Já jsem ti pouze řekl, že když ti někdo logicky podá nějaký argument. Tak si najdeš něco na výmluvu, a když ti společně vyvrátíme výmluvu tak píšeš: Já som furt len ten zlý a tak dále.
Mluvím tu za všechny.
Sliboval jsi to všem. Ještě ti je i vypíšu:
Dandee
Derakhovi - Na serveru
Violet - V PM na webu
Já
Venca - Na TS
ale ono pominulo, začal jsi se chovat tak jak se chováš a píšeš že jsme mentálové.
A pak máme pro tebe něco z naší vůle něco dělat.
Zamysli se hochu, zamysli.
Já jsem ti pouze řekl, že když ti někdo logicky podá nějaký argument. Tak si najdeš něco na výmluvu, a když ti společně vyvrátíme výmluvu tak píšeš: Já som furt len ten zlý a tak dále.
Mluvím tu za všechny.
Dandee
Derakhovi - Na serveru
Violet - V PM na webu
Já
Venca - Na TS
ale ono pominulo, začal jsi se chovat tak jak se chováš a píšeš že jsme mentálové.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
Septon píše:Tak najednou tu budeš vytahovat rapla.
Mluvím tu za všechny.
Dandee
Derakhovi - Na serveru
Violet - V PM na webu
Já
Venca - Na TS
vencovi som nči nepovedal tebe som rozpraval o niečom inom derakhovi a violet za svoje chovanie na serveru a dandee ty nerieš .
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
lock. poprosim niekhoo z vyššich
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
S dovolením se sem vyjádřím. Každopádně nic sem neignoroval. Promiň že sem též člověk a chtěl sem si udělat něco bokem.
To že si mi pak argumentoval že si to mám najít v konzoli a já ti rozumně odpověděl, že nevinný prostě v konzoli nevidí killy co dají zradci, tak si se začal vztekat, kdy můj kolega zasáhl dříve než já.
Absolutně mě už nebavíš. Reálně na serveru je klid, přijdeš ty a už se to hrotí.
Vždy se snažím pomoci lidem co nejvíce to jde a snažím se ptát i lidi za co dali tomu a tomu hráči kill i když sem to neviděl ale hráč se ozval na to že dostal random. Ale i tak nevidím vše a nemůžu řešit vše, viz Tak u zrádců a podobně když k tomu nemám žádné podklady.
Hezký večer všem
To že si mi pak argumentoval že si to mám najít v konzoli a já ti rozumně odpověděl, že nevinný prostě v konzoli nevidí killy co dají zradci, tak si se začal vztekat, kdy můj kolega zasáhl dříve než já.
Absolutně mě už nebavíš. Reálně na serveru je klid, přijdeš ty a už se to hrotí.
Vždy se snažím pomoci lidem co nejvíce to jde a snažím se ptát i lidi za co dali tomu a tomu hráči kill i když sem to neviděl ale hráč se ozval na to že dostal random. Ale i tak nevidím vše a nemůžu řešit vše, viz Tak u zrádců a podobně když k tomu nemám žádné podklady.
Hezký večer všem

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
Jeffe, uvědom si už konečně, že pokud chceš na ostatní házet špínu a dělat ze sebe chudinku, měl by sis nejprve zamést před vlastním prahem. Pořád děláš dusno na serveru, ryješ, provokuješ, random hituješ, randomuješ, nadáváš.. atd.. atd.... a pak si stěžuješ na práci adminů, kteří nemají šanci vidět vše? Uvědom se 

-
Liraellka - Kolemjdoucí
Yeazove SID: STEAM_0:0:180764484
Banlist pre všetky servery: http://www.gamesites.cz/amxban/classic/search.php 18 banov
Banlist pre JB servery: https://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/search.php 7 banov
všetky bany ani nie za mesiac a 4 bany za cheaty
prečo sa na toto nepozrie niekto z Vedenia a neda tomuto :poop: zákaz úplny? Každý ho pozná pred resetom bl milion ďalších banov tento človek sa nezmení je to nevychované male plačúce decko. Dám Vám nápad banovať ho za aj tu najmenšú blbosť na týždeň chclapec bude kradnúť mamke peniažky na ub a Vy ( Gamesites ) budete mať sponzora. Kvôli takýmto hráčom ako je Yeaz prestávaju ľudia hrať a škodíte len sebe že ich nechávate hrať ďalej a nerobíte s tým nič.
Banlist pre všetky servery: http://www.gamesites.cz/amxban/classic/search.php 18 banov
Banlist pre JB servery: https://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/search.php 7 banov
všetky bany ani nie za mesiac a 4 bany za cheaty
prečo sa na toto nepozrie niekto z Vedenia a neda tomuto :poop: zákaz úplny? Každý ho pozná pred resetom bl milion ďalších banov tento človek sa nezmení je to nevychované male plačúce decko. Dám Vám nápad banovať ho za aj tu najmenšú blbosť na týždeň chclapec bude kradnúť mamke peniažky na ub a Vy ( Gamesites ) budete mať sponzora. Kvôli takýmto hráčom ako je Yeaz prestávaju ľudia hrať a škodíte len sebe že ich nechávate hrať ďalej a nerobíte s tým nič.

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
-
TESLAJEPAN - Drbna
Liraellka píše:Jeffe, uvědom si už konečně, že pokud chceš na ostatní házet špínu a dělat ze sebe chudinku, měl by sis nejprve zamést před vlastním prahem. Pořád děláš dusno na serveru, ryješ, provokuješ, random hituješ, randomuješ, nadáváš.. atd.. atd.... a pak si stěžuješ na práci adminů, kteří nemají šanci vidět vše? Uvědom se
... neviem kto pride na server rpve čo vidi že ma niekto randomuje a povieš namna že mam prestat ptm sa ti osrpaveldnim za blbu situaciu čo sa stalo a dostanem slay až dalšie kolo ? jedno ma nechaš hrat a ptm slay ptm zabijem zradcu a daš mi zato slay neviem kto tu ma tažke srdce namna že musi furt upozornovat len mna na niečo ked vieš sama že nejsom ten čo robi tam najvetši bordel ... daniel tesla ... včera ti pisal newt aby si prišla na teamspeak ptm sa ti ospralvednil za rušenie lebo si somnou nechcela hvoroit chcel soma by si mi to vysvetlila poslal by osm ti demo a urovnali prečo si takto reagovala lebo nechapem tiež zrazu ked nič nikdy nebanuješ skačeš domna
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
A ještě dodatek. Za sebe ti mohu říct že každý admin co pravidelně hraje na TTT tě má již plné zuby. Kdykoliv není po tvém, tak chytneš vztekla a my jsme hned neschopní, k ničemu a jdeš podávat stížnosti.
Jak sem ti již řekl na serveru..tak si mě zaplať a budu tam jen pro tebe. Ale opravdu nekohu chodit jenom za tebou jak nějaká učitelka s dítětem že školky. Navíc když je plný server tak spoléhám na to že budete aspoň trochu rozumní. Bohužel to nevychází a ani ve dvou lidech s právama nemám šanci vše uhlídat, když máš 14 lidí co hrají a 3 různé role. Plus když se tam objeví nový hráč a snaží se mu člověk vysvětlit o co jde a podobné věci..
Proč do PP nedáš to jak provokuješ ostatní? Proč tam dáváš až to jak tě zabíjí? Nevím jestli to máte i u vás, e u nás v ČR se říká "Kdo seje vítr, sklízí bouři."
Jak sem ti již řekl na serveru..tak si mě zaplať a budu tam jen pro tebe. Ale opravdu nekohu chodit jenom za tebou jak nějaká učitelka s dítětem že školky. Navíc když je plný server tak spoléhám na to že budete aspoň trochu rozumní. Bohužel to nevychází a ani ve dvou lidech s právama nemám šanci vše uhlídat, když máš 14 lidí co hrají a 3 různé role. Plus když se tam objeví nový hráč a snaží se mu člověk vysvětlit o co jde a podobné věci..
Proč do PP nedáš to jak provokuješ ostatní? Proč tam dáváš až to jak tě zabíjí? Nevím jestli to máte i u vás, e u nás v ČR se říká "Kdo seje vítr, sklízí bouři."
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - Profesionál
Derakh12 píše:A ještě dodatek. Za sebe ti mohu říct že každý admin co pravidelně hraje na TTT tě má již plné zuby. Kdykoliv není po tvém, tak chytneš vztekla a my jsme hned neschopní, k ničemu a jdeš podávat stížnosti.
sorry za čiarky ... ,bodky
toto som riešil z newtom je to pravda len mna vždy štve že ked niekto niečo spravi tak nikto nič nevidel spravim to ja tak všetky oči namna miesto tohoa by som to nahlasil insta do pp alebo sa spytal slušne admina či nevidel situaciu alebo by nepozeral nanho tak reagujem tak ako reagujem ale vždy vidite vtom najhoršieho mna že som začal alebo že zato mžoem ja violet napriklad abdul ma začne hitovat a prve čo povie za vetu jef prečo randomuješ ? derakh sorry mohol som reagovat inak ale naštvalo ma že hrač ako je tesla čo denno denne robi na serveri bordel je potrestany 4 hodinnovym banom ... sam si možeš pozriet moj angažmant v pp a vieš ako to skonči bud že to nestači alebo 15 minutovym banom ... a ptm že mna mate trrestat 2x tvrdšie nepride mi to fer ... daniel čo mesiace poškodzuje portal tak je odolny proti banom mal som reagovat inak ale nepride mi normlne že pridem na server prve čo každy rieši som ja a prve čo admin vidi ked niekto niekoho hituje tak je moje meno a pritom to ani tak nemusi byt ... občas dam random lebo nemam nervy už nato na niekolko dem proste aj v ppčku je vidiet že dam random alebo poviem nadavku ale neriešim to proste ajtak toto sa zamietne tesla nedostane ban jedine čo tak možno dostname ja ban ...
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Jailbreak1 píše:Liraellka píše:Jeffe, uvědom si už konečně, že pokud chceš na ostatní házet špínu a dělat ze sebe chudinku, měl by sis nejprve zamést před vlastním prahem. Pořád děláš dusno na serveru, ryješ, provokuješ, random hituješ, randomuješ, nadáváš.. atd.. atd.... a pak si stěžuješ na práci adminů, kteří nemají šanci vidět vše? Uvědom se
... neviem kto pride na server rpve čo vidi že ma niekto randomuje a povieš namna že mam prestat ptm sa ti osrpaveldnim za blbu situaciu čo sa stalo a dostanem slay až dalšie kolo ? jedno ma nechaš hrat a ptm slay ptm zabijem zradcu a daš mi zato slay neviem kto tu ma tažke srdce namna že musi furt upozornovat len mna na niečo ked vieš sama že nejsom ten čo robi tam najvetši bordel ... daniel tesla ... včera ti pisal newt aby si prišla na teamspeak ptm sa ti ospralvednil za rušenie lebo si somnou nechcela hvoroit chcel soma by si mi to vysvetlila poslal by osm ti demo a urovnali prečo si takto reagovala lebo nechapem tiež zrazu ked nič nikdy nebanuješ skačeš domna
Ale zde si dal random, tak co řešíš? 4 admini.. 4 ADMINI jsme byli online. Zabil si zrádce to ano, ale jen jednoho a ne 2 jak si tvrdil. Dal si random kill nevinnemu, načež tě logicky Violet zabila. Další kolo si za to dostal slay, kdy si zač tvrdit že hráč měl USP (nevinný usp?) potom co ti bylo řečeno že asi těžko, tak si zkoušel verzi s tím že měl jihad. A víš jak vím že byl nevinný? Chvilku předtím než si zabil toho prvního zrádce sem se hodil k T. Abych to uzavřel..když ti ani jeden z nás nechtěl spapat tvoji historku tak si nám zač vyhrožovat stížností.
Ten den večer do tebe hráči jeli že si udavač protože je dáváš do PP. Snažil sem se tě bránit ve voice a tvá reakce na to byla? Odpověděl si mi že mám držet hubu a jel sis svoje blbosti vůči mě.
-
Derakh12 - Profesionál
Omlouvám se že se vyjadřuji kde nemám, dodávám důkaz ohledně situace
Demo: čas jihadu -05:55 ( nevím kdo z nich nebylo vidět)
situace-06:20 (proč hituješ deraka?) protože nedal hráči co si řekl ban?
08:45-(nad čím se tam rozčiluješ?)
09:50-???
10:05-bylo ti řečeno, že jako nevinný nevidí, i když admin, že zrádce někoho zabil
10:48-proč se rozčiluješ proč ho urážíš?
Demo: čas jihadu -05:55 ( nevím kdo z nich nebylo vidět)
situace-06:20 (proč hituješ deraka?) protože nedal hráči co si řekl ban?
08:45-(nad čím se tam rozčiluješ?)
09:50-???
10:05-bylo ti řečeno, že jako nevinný nevidí, i když admin, že zrádce někoho zabil
10:48-proč se rozčiluješ proč ho urážíš?
- ahojkamo123
- Zkušený
Derakh12 píše:Jailbreak1 píše:Liraellka píše:Jeffe, uvědom si už konečně, že pokud chceš na ostatní házet špínu a dělat ze sebe chudinku, měl by sis nejprve zamést před vlastním prahem. Pořád děláš dusno na serveru, ryješ, provokuješ, random hituješ, randomuješ, nadáváš.. atd.. atd.... a pak si stěžuješ na práci adminů, kteří nemají šanci vidět vše? Uvědom se
Ale zde si dal random, tak co řešíš? 4 admini.. 4 ADMINI jsme byli online. Zabil si zrádce to ano, ale jen jednoho a ne 2 jak si tvrdil. Dal si random kill nevinnemu, načež tě logicky Violet zabila. Další kolo si za to dostal slay, kdy si zač tvrdit že hráč měl USP (nevinný usp?) potom co ti bylo řečeno že asi těžko, tak si zkoušel verzi s tím že měl jihad. A víš jak vím že byl nevinný? Chvilku předtím než si zabil toho prvního zrádce sem se hodil k T. Abych to uzavřel..když ti ani jeden z nás nechtěl spapat tvoji historku tak si nám zač vyhrožovat stížností.
Ten den večer do tebe hráči jeli že si udavač protože je dáváš do PP. Snažil sem se tě bránit ve voice a tvá reakce na to byla? Odpověděl si mi že mám držet hubu a jel sis svoje blbosti vůči mě.
chceš poslat to demo zabil som jedneho ptm druheho z usp a ptm toho tretieho čo som zabil čo bol nevinny tak je človek ktory zabija iba jihadom dlho kolo trvalo a znormaleho hrania viem že každy čo bol n aserveri by už davno niečo robil tak som ho zabl ale neni to ako ty hovoriš ...
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
• Stránka 1 z 2 • 1, 2