I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]paN/Ricsi jb1

Příspěvekod kokotex » 04 led 2021, 21:26

1. Ahoj, chtěl bych nahlásit admina Ricsi za absolutně blbé připomínky, nesmyslnému přehozu k T a jako v poslední řadě nadržování jeho "kamarádce". a) Admin Ricsi do chatu píše absolutně hloupé zprávy jak měl s někým sex a podobný kraviny, nic mi do toho není, ale nebaví mě čist takový sračky ještě k tomu od admina. Myslím si, že admin by se měl nějak chovat a jít příkladem pro hráče. b) Jsem dostal přehoz za to, že jsem rozbil šachtu a skočil do ní :-). Po dotázání admina mi bylo řečeno že si celé kolo hraju, což není pravda viz. HLTV. c) Hráčka Vrrr se tam neustále hádá a nadává ale Ricsi tzv. pán mrdu s tim nehodlá nic dělat. ban na 10 minut nebo kick, prostě nic :-D. Samozřejmě nic mi do toho není, on je admin a né já, ale tohle chování určitě není fér vůči ostatním hráčům. Doporučil bych si vážně promluvit s adminem Ricsi ohledně jeho chování protože se chová jak harant.

2. http://leteckaposta.cz/102068111 popřípadě(04. 01. 19:58 jb_snow 20312-2101041958-jb_snow.dem.zip)

a) 02:40 - 5:05
b) 6:20 končí HVD a já si údajně hraju
c) 7:35 dostávám přehoz
kokotex
Amatér
Amatér

[V]paN/Ricsi jb1

od Rumcajz » 04 led 2021, 21:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: paN/Ricsi jb1

Příspěvekod RICSI728745 » 04 led 2021, 21:41 VIP

Čauko, nie raz som ťa upozorňoval či na druhej mape a tak tiež aj na tejto.

Odporúčam si prečítať pravidlá ako sem dáš sťažnosť: pravidla-jb-serveru-t63876.html

Sekcia Dozorci:

- nesmí bezdůvodně zabíjet hráče (FreeKill)
- nesmí skákat do řeči Simonovi
- musí mít funkční mikrofon (musí být dobře rozumět)
- musí brát Simona (/simon) a dávat rozkazy
- musí hlídat Simona, takže žádné běhání po mapě atp - Pokiaľ viem v ŠACHTE NEBOL SIMON a tak tiež zbytočne si rozbíjal tú šachtu.

Čo sa týka nadržovania: V stats bude vidieť ako som oboch hráčov upozorňoval na to nech sa ukľudnia a nech sa správajú slušne. Ani jeden hráč na tejto situácie nebol nijak potrestaný TAKŽE neviem o aké nadržovanie sa jedná.
RICSI728745
Amatér
Amatér

Příspěvekod kokotex » 04 led 2021, 22:37

Ty mi budeš doporučovat přečíst si pravidla? Jaké pravidlo jsem porušil? Opravdu si nepamatuju, že by si mě TY někdy upozornoval a ikdyby si mě upozornoval co to sem tahas? + (na minule mape jsem asi ani nebyl a od te doby nevim kdy naposledy jsem tě na serveru potkal). Bavíme se o tom, že jsem rozbil šachtu a dostal jsem přehoz a že tam simon nešel? Simon postavil bloky přesně před šachtou, tak jsem šel do šachty abych viděl na vás vězně a vy mě nemohli zabít. Kde přesně jsem udělal chybu?

Ohledně toho nadržování. Dobře, oba si upozornoval, me by ale zajimalo jak by si se zachoval kdyby to nebyla Vrrr. Protože pár minut zpátky hráč napsal koko d a dostal ban. (Tohle ale neřeším, to ať zhodnotí někdo jiný. Já jen říkám, že z mého pohledu by si se rozhodně nechoval k ostatním stejně a to fér není).

Ty sám by si si měl zopakovat pravidla než budeš reagovat na mojí stížnost s tím že si mám přečíst pravidla protože nedávám FKS, nemluvim vůbec, mám mikrofon, když musím beru simona, hlídám simona, takže nechápu s čím máš takový problém. Jestli si honíš triko nad tím že si admin a ze si spasitel vesmiru tak me laskave nech byt na pokoji a zameť si pod vlastním prahem.

teevio
kokotex
Amatér
Amatér

Příspěvekod talenthunter » 04 led 2021, 22:53

Odporúčam si prečítať pravidlá ako sem dáš sťažnosť: pravidla-jb-serveru-t63876.html

Sekcia Dozorci:

- nesmí bezdůvodně zabíjet hráče (FreeKill)
- nesmí skákat do řeči Simonovi
- musí mít funkční mikrofon (musí být dobře rozumět)
- musí brát Simona (/simon) a dávat rozkazy
- musí hlídat Simona, takže žádné běhání po mapě atp - Pokiaľ viem v ŠACHTE NEBOL SIMON a tak tiež zbytočne si rozbíjal tú šachtu.

Odporučam aj tebe prečítať pravidla , kedže VRRR NEOVLADA PRAVIDLA PERFEKTNE , vid to iste demo , kde pisala ze dostala FK a ty si tam zacal ludi chytat do grabu , bez toho aby si s a ich to normalne opytal , ked sme ti povedali jak to je , tak furt si si isiel svoje x) , len tak k tomu , dalsia vec k comu sa chcem vyjdarit , že teevia si upozornil raz, vrrr 3x :) tak si urci rovnaky meter sice vieme ze teevio ta neodpanil ale tak no , nemusis mat rozlicny meter na hocikoho ;))) nebudes prvý ktorého zrusia za to ze nadrziavas v 20 rocnej hre kvoli tomu aby si si moho pichnut 2x v zivote ;) , jo inac uz vyvýjajú liek proti ochoreniu aids , doporucujem ti ho

POPROSIM O MILOST K TOMU ZE SA TU VJADRUJEM ALE BOL SOM NO SERVERI A VIDEL SOM CELU SITUACIU A HLAVNE TO NADRZIAVANIE S TÝMI UPOZORNENIAMI
karty na stole no nehrame sedmu
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod RICSI728745 » 04 led 2021, 23:23 VIP

Pokiaľ viem je moja povinnosť riešiť veci na serveroch a preverovať určité situácie. Spýtal som sa na určitú vec. Pokiaľ viem ten hráč nijak nebol potrestaný a tak tiež som to ďalej neriešil. To či grabnem hráča alebo to spravím len slovne je čisto len na mne. Riadil som sa podľa pravidiel ktoré som zverejnil v tomto príspevku a odôvodnil môj prehoz. Viac sa tomu nebudem vyjadrovať a počkáme na vyjadrenie kompetentného človeka na určitú situáciu.

S pozdravom RICSI.
RICSI728745
Amatér
Amatér

Příspěvekod Taco » 06 led 2021, 21:31

Admin mě kontaktuje ohledně trestání hráčů, v rámci zachování profesionality podobné zprávy zanechá příště mimo hru.

Stížnost oprávněná.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy