• Stránka 1 z 1
[V riešení]ZM Chronic - Kick a BAN
Zdravicko,
Takze zacalo to s kickom, ked som siel za adminom a cakal kedy sa ozivi (Kedze mal dva killy za zm a vedel som ze sa chce ozivit). Dal mi kick ze za nim chodim ze neplnim povinnosti. Reagoval som tak, ze pojde na forum a ze sa zameram najma nanho. Za co so mdostal nasledne ban na 30 min. Smiesny ale ide mi o princip, potom sa cudujeme ze tu hra 10 ludi ked ma niekto komplexi.
NICK admina FTEFAN.
Takze zacalo to s kickom, ked som siel za adminom a cakal kedy sa ozivi (Kedze mal dva killy za zm a vedel som ze sa chce ozivit). Dal mi kick ze za nim chodim ze neplnim povinnosti. Reagoval som tak, ze pojde na forum a ze sa zameram najma nanho. Za co so mdostal nasledne ban na 30 min. Smiesny ale ide mi o princip, potom sa cudujeme ze tu hra 10 ludi ked ma niekto komplexi.
NICK admina FTEFAN.
- Crazed
- Kolemjdoucí
[V riešení]ZM Chronic - Kick a BAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZM Chronic - Kick a BAN
Ahoj. Povinnosťou zm je robiť nákazu. Ty si miesto toho ako ocas chodil za zm za mnnou čím si neplnil povinnosť módu. Upozornil som ťa načo si napísal trápneho smajlíka a pokračoval si v tom tak si dostal kick. Následne po napojení na server si mal plnú hubu kecov a nadávok miesto toho aby si išiel napísať sťažnosť tak si dostal kick. Keďže ani po ďalšom kicku za nadávky si nepochopil situáciu ktorú som ti vysvetlil a stále si si išiel svoje a na truc si zasa chodil ako ocas so mnou aby som sa nemohol oživit tak som ti dal rovno Ban.
Si v šťažnostiach kde máš dodať dôkaz ty. Na servery si písal že máš demo a ideš sa stažovať tak ho dodaj, vďaka.
Si v šťažnostiach kde máš dodať dôkaz ty. Na servery si písal že máš demo a ideš sa stažovať tak ho dodaj, vďaka.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Mal som vyše 50 spiritov ale nákazu som nerobil hej? Nikde v pravidlách nieje napísané, že nemôžem chodiť za niekým keď viem že sa oživí. Celé to trvalo asi 20 sekúnd, a po ďalšie, nenapísal som ti ani len jednu jedinú nadávku takže láskavo mi tu neklam. Keď si dal ty BAN tak daj záznam či si mal na to dôvod. Pretože ten BAN bol úplne bezdôvodný, len ty si si potreboval "zahrať". Každý kto tam hra vie, že nákazu robím vždy a takéto situácie zažívam x krát a nikto nikomu ban nedal. keďže máš nick Geracik - predpokladám že hrávaš aj pod menom G-e-r-a-k. Včera keď si čakal kedy sa oživím aj dve minúty aby si hodil infu a potom sa oživil to je v poriadku? Niekoľko krát za mapu, a hralo sa v pohode bez nejakých kecov ďalej. To len ty chudáčik si mal dnes slabučkú chvíľku a niekto stratil asi nervy. Pozeral som si tvoj nick aj na fore, 19 rokov a zopár banov si už neprávom dal, čo si si aj sám priznal. A ako pozerám ešte si z toho nevyrástol. Tiež je zaujímavé že v roku 2017 si mal 15 rokov a v roku 2021 máš 23...Istotne..
- Crazed
- Kolemjdoucí
Crazed píše:Mal som vyše 50 spiritov ale nákazu som nerobil hej? Nikde v pravidlách nieje napísané, že nemôžem chodiť za niekým keď viem že sa oživí. Celé to trvalo asi 20 sekúnd, a po ďalšie, nenapísal som ti ani len jednu jedinú nadávku takže láskavo mi tu neklam. Keď si dal ty BAN tak daj záznam či si mal na to dôvod. Pretože ten BAN bol úplne bezdôvodný, len ty si si potreboval "zahrať". Každý kto tam hra vie, že nákazu robím vždy a takéto situácie zažívam x krát a nikto nikomu ban nedal. keďže máš nick Geracik - predpokladám že hrávaš aj pod menom G-e-r-a-k. Včera keď si čakal kedy sa oživím aj dve minúty aby si hodil infu a potom sa oživil to je v poriadku? Niekoľko krát za mapu, a hralo sa v pohode bez nejakých kecov ďalej. To len ty chudáčik si mal dnes slabučkú chvíľku a niekto stratil asi nervy. Pozeral som si tvoj nick aj na fore, 19 rokov a zopár banov si už neprávom dal, čo si si aj sám priznal. A ako pozerám ešte si z toho nevyrástol. Tiež je zaujímavé že v roku 2017 si mal 15 rokov a v roku 2021 máš 23...Istotne..
Tu máš odkaz na svoj chat keď tvrdíš že si po kicku neprovokoval a nenadaval:
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... player=294
Stačí sa pozrieť na tvoj chat a spojiť si ho zo situáciou čo popisujem a je jasné že si vedomé porušoval pravidlá.
/´¯/)...........(\¯`\
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Keď mi dá niekto bez dôvodu ban tak rozhodne nebudem kludny. Ukaz demo, za co si ma kickol, ako som neplnil tie povinnosti hrdina keď som mal 50 spiritov. Kazdy kto ma tam vidi hra tak dobre vie ako hram, celý kick bol len preto lebo si neuniesol to ze si sa chudacik nemohol ozivit. Lenze to nikde v pravidlach nieje. Robi sa to bezne, ked si chcem konkurenta ustrazit.
- Crazed
- Kolemjdoucí
Si v sťažnostiach, demo máš mať ty. V opačnom prípade budeme veriť adminovi.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1