• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Hledám spoluhráče/team - rank: gold
Jak asi každý z vás kdo hrává v poslední době csko pozoruje , nastala doba kdy není tak těžké dostat se s rankem zpátky do silveru.. Hra je přeplácaná smurfy,cheatery a v neposlední řadě hráči kteří úmyslně kazí hru.. Navíc Valve má na své údajné půlroční čištění od téhle havěti ještě času dost.. Navíc mám nějakou schopnost připojit se skoro vždy k tomu horšímu týmu..
Mám takovou svoji teorii že pokud se člověk vyhne debilům ve svém týmu tak těch smurfu a cheateru a prostě lepších teamu proti sobě zas nechytne tolik a semtam se podaří mít proti sobě i nejaké ty týpky co to rádi umyslně poserou tak se bude vyhrávat daleko víc než když musí čelit debilům i ve svém týmu...
Abych zde ale jen nebrečel tak k věci
Můj věk : 21
Můj nejvyšší rank : mg 2
Aktuální rank : gold 2
Specializace na mapu / Preferování mapy : Inferno
Skill : Jak kdy
Za Ct : Pokrývám plant A
Za T: Nejradši nosím bombu a chodím poslední,čímž se vyhnu tomu že bomba zůstane někde ležet a ct se kolem ní seběhnou... Mám svoji taktiku a snažím se něco vymyslet.. Hraji týmově!
Nejde my ani tak o to najít vyloženě team o složení 5 lidí,protože z mých zkušeností se nedá moc sejít tak aby hrálo všech 5.. Taky znám situace kdy se nabralo do tymu víc lidí a na ty horší se pak házel bobek... Ale pokud by se nějáký tým našel zlobit se nebudu..
Prostě bych rád našel pár lidí/kamarádů s kterýma by bylo možné zahrát , klidně jen ve třech,čtyřech i ve dvou.. Pár lidí s kterýma budu hrát nezávisle na těch ostatních,prostě aby bylo pokaždý s kým hrát,aby byl pokaždý někdo online a tak.. Většina mých kamarádů má totiž častej ban
Závěrem bych jen dodal že nemám moc rád namachrované týpky kteří mají na druhé kecy když se jim zrovna nedaří
Jde mi o normální hru ve volném čase,kterého mám celkem dost,bez toho že radši budeš hrát s pepou který má o jeden rank navíc :d Též se tím rád vyhnu bezdůvodného kickování rusákama atd
Pokud jste se dočetli až sem tak děkuju za váš čas a těším se na případné nové spoluhráče
S pozdravem Dj Kjuba
Mám takovou svoji teorii že pokud se člověk vyhne debilům ve svém týmu tak těch smurfu a cheateru a prostě lepších teamu proti sobě zas nechytne tolik a semtam se podaří mít proti sobě i nejaké ty týpky co to rádi umyslně poserou tak se bude vyhrávat daleko víc než když musí čelit debilům i ve svém týmu...
Abych zde ale jen nebrečel tak k věci

Můj věk : 21
Můj nejvyšší rank : mg 2
Aktuální rank : gold 2
Specializace na mapu / Preferování mapy : Inferno
Skill : Jak kdy
Za Ct : Pokrývám plant A
Za T: Nejradši nosím bombu a chodím poslední,čímž se vyhnu tomu že bomba zůstane někde ležet a ct se kolem ní seběhnou... Mám svoji taktiku a snažím se něco vymyslet.. Hraji týmově!
Nejde my ani tak o to najít vyloženě team o složení 5 lidí,protože z mých zkušeností se nedá moc sejít tak aby hrálo všech 5.. Taky znám situace kdy se nabralo do tymu víc lidí a na ty horší se pak házel bobek... Ale pokud by se nějáký tým našel zlobit se nebudu..
Prostě bych rád našel pár lidí/kamarádů s kterýma by bylo možné zahrát , klidně jen ve třech,čtyřech i ve dvou.. Pár lidí s kterýma budu hrát nezávisle na těch ostatních,prostě aby bylo pokaždý s kým hrát,aby byl pokaždý někdo online a tak.. Většina mých kamarádů má totiž častej ban

Závěrem bych jen dodal že nemám moc rád namachrované týpky kteří mají na druhé kecy když se jim zrovna nedaří

Jde mi o normální hru ve volném čase,kterého mám celkem dost,bez toho že radši budeš hrát s pepou který má o jeden rank navíc :d Též se tím rád vyhnu bezdůvodného kickování rusákama atd

Pokud jste se dočetli až sem tak děkuju za váš čas a těším se na případné nové spoluhráče

S pozdravem Dj Kjuba

- DjKjuba
- Kolemjdoucí
Hledám spoluhráče/team - rank: gold
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hledám spoluhráče/team - rank: gold
Ahoj rád bych se k tobě připojil.
Věk: 15 za nedlouho 16
Skill: Jak kdy
Rank: GN3 z MGE po novém updatu
Pokud budeš chtít vědět víc věcí (info) napiš si pošlu ti kdyžtak pak steam atd...
Jinak sorry, ale ten text byl moc dlouhý
přečetl jsem si jen ty věci ohledně věku kam rád chodíš atd.
D Skus to napsat podrobněji aby tam nebylo tolik textu 
Věk: 15 za nedlouho 16
Skill: Jak kdy

Rank: GN3 z MGE po novém updatu
Pokud budeš chtít vědět víc věcí (info) napiš si pošlu ti kdyžtak pak steam atd...
Jinak sorry, ale ten text byl moc dlouhý

Lidi co si myslí, že jsou nic, jsou víc, než ti co si myslí, že jsou něco.
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím.
CS:GO Akademik - 29 pro 2015, 19:39
CS:GO P. Akademik - 30 led 2016, 21:57

-
FrostakCZE - Pokročilý
Dík za reakci , měl bych zájem s tebou zahrát , klidně i dnes.. tak mi kdyžtak pošli do sz nebo sem tvůj nick , dík a zatím čus 

- DjKjuba
- Kolemjdoucí
Nick: GS.cz # RainbowDash
http://steamcommunity.com/profiles/76561198210909767
Kdyžtak si mě přidej ale nevím jestli půjdu ještě dneska hru promiň teď hraju GTA 5 tak možná až dohraju pak se ti ozvu už přímo na stímu - Díky za rychlou reakci a zatím
http://steamcommunity.com/profiles/76561198210909767
Kdyžtak si mě přidej ale nevím jestli půjdu ještě dneska hru promiň teď hraju GTA 5 tak možná až dohraju pak se ti ozvu už přímo na stímu - Díky za rychlou reakci a zatím
Lidi co si myslí, že jsou nic, jsou víc, než ti co si myslí, že jsou něco.

-
FrostakCZE - Pokročilý
- AlzaIsPregnant
- Amatér
Mam main GE ale smurf mam unranked práve tak kľudne k vám pôjdem naučím vás niečo nové do tej hry smoky taktiky atď
Najlepší može byť iba jeden
Máš nejakú otázku? Neboj sa a napíš
https://steamcommunity.com/profiles/76561198019000671
Support Mesiaca pre CSGO sekciu za mesiac Máj 2016
Máš nejakú otázku? Neboj sa a napíš
https://steamcommunity.com/profiles/76561198019000671
Support Mesiaca pre CSGO sekciu za mesiac Máj 2016
-
ToXiCwOw - Drbna
Ahoj DjKjuba , Ja mám tým a chýba nám jeden do full zostavy . Sme všetci okolo šerifa či doubleAK ale po novom rankUP systéme sme popadali do goldu . Rád by som sa stretol na skype či na TS .
Máme vlastný TS3 miestnosť,sme každý den online o 18:00 ja osobne mam 18 a niaky mesiac navyše . Sme pohode typkovia čo sa chcu zlepšovať a niečo dokázať pokiaľ máš záujem daj mi steam alebo si ma pridaj na steame : spin1023
Máme vlastný TS3 miestnosť,sme každý den online o 18:00 ja osobne mam 18 a niaky mesiac navyše . Sme pohode typkovia čo sa chcu zlepšovať a niečo dokázať pokiaľ máš záujem daj mi steam alebo si ma pridaj na steame : spin1023
- spin10
- Kolemjdoucí
Hledám hráče do týmu Ecosia
požadavky:
min. 300 hodin
nebýt toxic
neragovat
komunikovat
znát základní mapy
mít čas na turnaje a tréninky
rank SME - gold 4
věk mi je tak nějak jedno
mít ts3 (jestli nemáš stáhni klidne ti stim pomůžeme)
jestli vše splňuješ přidej si mě ne steamu jmenuje se tam FeloCZE odkaz ti nedám píšu na mobilu řeknu ti potom všechny informace

požadavky:
min. 300 hodin
nebýt toxic
neragovat
komunikovat
znát základní mapy
rank SME - gold 4
jestli vše splňuješ přidej si mě ne steamu jmenuje se tam FeloCZE odkaz ti nedám píšu na mobilu řeknu ti potom všechny informace

- FeloCZE
- Kolemjdoucí
FeloCZE píše:Hledám hráče do týmu Ecosia![]()
požadavky:
min. 300 hodin
nebýt toxic
neragovat
komunikovat
znát základní mapy
rank SME - gold 4
- Blackwest
- Kolemjdoucí
FeloCZE píše:Hledám hráče do týmu Ecosia![]()
požadavky:
min. 300 hodin
nebýt toxic
neragovat
komunikovat
znát základní mapy
rank SME - gold 4
Ahoj Měl bych zájem se napojit do tvého týmu
min.381 hodin
nejsem toxic
nereaguju
mam hodně času
rank-silver elite master
a mam ts3
- Blackwest
- Kolemjdoucí
Blackwest píše:FeloCZE píše:Hledám hráče do týmu Ecosia![]()
požadavky:
min. 300 hodin
nebýt toxic
neragovat
komunikovat
znát základní mapy
rank SME - gold 4
Ahoj Měl bych zájem se napojit do tvého týmu
min.381 hodin
nejsem toxic
nereaguju
mam hodně času
rank-silver elite master
a mam ts3
Do 4-rocneho topicu sa fakt vyjadri len inteligent ..

-
AwpOnly - Spamer
AwpOnly píše:Do 4-rocneho topicu sa fakt vyjadri len inteligent ..![]()
Aj ja si hovorím

Vidim ze mas novu profilovku

Ked som mal cca rovnaky mentalny vek ako ty tak som si daval auticka ako profilovku. Myslel som si ze to tak robil kazdy. Zjavne sa najdu individua.
*premyslam*
Mam tu jednu teoriu a pravdepodobnost ze to tak je bude 70%:
Zazil si v detstve traumu kde ta nejaky starsi pan obtazoval ... (urcite chapes) a teraz si vzdy musis pripominat ako vyzeraju dievcata aspon na fotkach (lebo urcite nechodis von - COVIDom to nebude) aby sa z teba nestal homosexual.
Teoria dva - pravdepodobnost 30%:
Na profilovky sa zvyknu davat obrazky kde si ty sam. Ty tam ale davas nejake random dievcata z netu. Mozno tuzis sa stat dievcatom ako je na profilovke.

-
Ak47Only - Kolemjdoucí
Ne, že bych Vám chtěl do toho lozit.. ale do tohohle topicu jsem jako první po čtyřech letech odpověděl já a sawo až potom
post1043348.html#p1041478
A tady ty vaše diskuze ohledně profilovky by jste si mohli posílat do PMky

post1043348.html#p1041478
A tady ty vaše diskuze ohledně profilovky by jste si mohli posílat do PMky

-
Amby - CS:GO Server Admin
V tom pripade gratulujem
aj ty sa podla AwpOnly inteligent. Pocity?
Do buducna - nepis prosim toho certika lebo dostavam flashback na toho druheho cava co ma tiez zaujimave profilovky a pise podobne veci ako AwpOnly. asi su bratia
Preco by som mu mal pisat PM?
Problemy sa najlepsie riesia v kolektive, no nie?
V pripade ze sa "vonla debata" berie sice ako "volna" no musim pisat len okolo cska a do sekcie flame nebudem pisat lebo nechcem byt odpad spolocnosti, napisem ti kratky pribeh o go sekcii.
Bol raz jeden maly usaty zeleny skriatok (nebol to Grogu
), ktory si povedal ze uz nebude travit tolko casu vonku a pojde po dlhsej dobe hrat hry. Zapacil sa mu mod jailbreak a tak si hodil kockou a padla mu 3. Vybral si teda JB #3 kde hraval kazdy den po 1-2 hod (viac mu jeho mozocek nedovolil inak by sa zblaznil). Jedneho dna si ale povedal ze dost bolo nicenia mozgovych buniek a ide skusit TTT. Ludia na TTT ale mali v tej dobe este vacsiu tendenciu nicenia buniek a aby nebolo malo, po jednom super go update od Valve sa cely server pokazil. (tu by som rad napisal aka bola snaha o opravu no nemozem). A tak si ten maly skriatok povedal ze prevezme iniciativu a skusi to opravit. Pomahali mu v tom dve slečny - jedna sa volala BetonkaŽelezná a druhá Skyka. Po dlhych utrapach bolo hotovo. Nasledne prišiel pán "Život" (Life) a ten si povedal ze ten JB co je teraz je totalne na ... a musi sa spravit nový. Tu staci napisat - "snaha bola". Ked uz ale Život navnadil tolko ludi tak sa to nemohlo nechat len tak a tak poziadali zeleneho skriatka aby to spravil on.
Pokracovanie nabuduce...
Rozumiem ze vas tento príbeh nezaujíma (3/4 si to aj tak precita a nasledne napise ze to nikoho nezaujima aby si v tom svojom slabom egu vyvolali pocit "byt drsny") no nemusite to sem pisat. Ten pribeh som sem napisal aby som ukojil Ambyho potreby o dodrziavani pravidiel na fore.
Len tak DALEJ!

Do buducna - nepis prosim toho certika lebo dostavam flashback na toho druheho cava co ma tiez zaujimave profilovky a pise podobne veci ako AwpOnly. asi su bratia
Preco by som mu mal pisat PM?
Problemy sa najlepsie riesia v kolektive, no nie?
V pripade ze sa "vonla debata" berie sice ako "volna" no musim pisat len okolo cska a do sekcie flame nebudem pisat lebo nechcem byt odpad spolocnosti, napisem ti kratky pribeh o go sekcii.
Bol raz jeden maly usaty zeleny skriatok (nebol to Grogu

Pokracovanie nabuduce...
Rozumiem ze vas tento príbeh nezaujíma (3/4 si to aj tak precita a nasledne napise ze to nikoho nezaujima aby si v tom svojom slabom egu vyvolali pocit "byt drsny") no nemusite to sem pisat. Ten pribeh som sem napisal aby som ukojil Ambyho potreby o dodrziavani pravidiel na fore.

-
Ak47Only - Kolemjdoucí

„Všichni víme,že Jailbreak hrajou jenom děti.“ - sky 2k17
http://steamcommunity.com/profiles/76561198078698002/
“Be yourself, don't take anything from anyone, and never let them take you alive.”
― Gerard Way
http://steamcommunity.com/profiles/76561198078698002/
“Be yourself, don't take anything from anyone, and never let them take you alive.”
― Gerard Way
-
skywtf13 - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2