I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] wayz / jb1

Příspěvekod talenthunter » 05 led 2021, 19:18

taak dneska som si prisiel zahrat moju jednu z najoblubenejsich map , jb_snow , pohoda , ideme ku kolu pri ktorom mi dal wayz prehoz + freegrab za nic (logicky ked ej to freegrab) , bol som altabnuty vo windovse na chvilu lebo som is akurat menil pesnicky , no v tom ma wayz chytil do grabu a daco si zammral (mal som voice_maxgain na 20 stale si mrmlal) -> mal by si urobit mikrofon , v pozadi som pocul ako hra hudba tak som si domyslel ze asi chce po mne vysvetlenie ze preco som zapol hudbu pricom som ju nezapol tak som mu povedal ze som nic nestacil , , par kol nato sa hráč priznal že to urobil on a ze to som nebol ja ,WAYZ SI BOL ALE STALE ISTY ZE SOM TO JA (vid screen) :))))))))))))))))))))))))) Zlomenny nos minimalne . dalsie kolo som si u t vypýtal mikrofon ohladom demencie CT dostal som kill za to ze som hovoril o demencii CT alebo Wayz bol snad mimozenstan alebo co , a tak no , takto to vyzera ked admin je na servery po 3 mesiacoch , zatial co sa mi na tsku vyhrazal permou za nieco co som nikdy nerobil (vsetko zdokumentované ;) )

13:40
18:25 sa mu hráč priznáva
HTLV - 05. 01. 17:25 jb_snow 20312-2101051725-jb_snow.dem.zip
http://hltv.fakaheda.eu/ 20312-2101051725-jb_snow.dem.zip (neviem jak to je lepsie este to dam na sendspace)
https://www.sendspace.com/file/gel5vn

https://ctrlv.cz/zqSq
karty na stole no nehrame sedmu
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

[V] wayz / jb1

od Rumcajz » 05 led 2021, 19:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: wayz / jb1

Příspěvekod WAYZ » 06 led 2021, 05:12 VIP

Možná jsem pochybil, ale rozhodně ode mě omluvu nečekej, i kdyby mě to mělo stát práva, protože co ty jsi způsobil neplechy na tomhle portále je fakt neuvěřitelný.
Já hraju jb pro zábavu, snažím se všechno řešit tak, abych ty svoje pravomoce nemusel využívat, snažím se udělat na serveru občas i legraci a myslím si, že se mnou nikdo neměl nějaký sebemenší problém, protože se snažím lidi učit a ne si na nich honit ego, že mám práva.
To, že jsem tě přehodil není zas takový terno, povolil jsem ti hned po tom, co se odpojím se zpět k ct napojit, což bylo tak 4-5 kol, po tom co jsem tě přehodil.
Jestli jsi to opravdu ty nehodil a to já nehodlám zjišťovat, tak na sebe beru veškerou odpovědnost, nechci se nějak vymlouvat, podle zvuku jsi měl jediný v ruce ak, což byla zbraň, se kterou někdo střelil do tlačítka s hudbou. Z toho jsem vydedukoval to, že jsi to byl ty, samozřejmě jste to na mě mohli narafičit, ale co už. Když chceš, abych už nebyl admin, tak prosím.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod Habs » 06 led 2021, 17:12 VIP

Kamošovi Destroxovi naplacaj na prdel, že v prítomnosti tak vzorného hráča, ako si ty, pokazil hru a z pohľadu admina to vyzeralo ako keby si to urobil ty. Admin bude poučený o tom, že ak pochybí voči hráčovi, je fér, aby sa mu ospravedlnil. A to dokonca aj vtedy, keď ide o takého blbečka ako je talent.

Vyriešené.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod WAYZ » 06 led 2021, 21:56 VIP

Trochu pozměním své tvrzení nahoře a omluvím se ti, sice by se nic nestalo, kdybych tak neučinil, ale přijde mi to správné vůči Habsovi a všem vyšším, kteří tu nastolují nějaký řád, podle kterého se má každý admin řídit. A to i když jde o takové individuum, jako jsi ty. :roll:

Promiň a nezapomeň na toho destroxe. ;)
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Re: [V] wayz / jb1

Příspěvekod talenthunter » 07 led 2021, 01:30

hovoríš tu o ospravedlnovaní a potom ma urazíš , smiesne to uz musi byt defekt , lebo ja som ti nič neurobil a svojvolne ma tu urazas ze som blbecek.

wayz napíšes ze si nehonis ego atď , tak preco sa musíš nútene ospravedlnit ? ja to ospravedlnenie k zivotu nepotrebujem a ani som ho nechcel, chcel som poukazat na to ze tvoje ego by sa malo umiernit, tvoje ospravedlnenie odmietam , kedze na tsku si ma osočoval jak cheatujem a zhadzujem servery atď x)

dalsia vec je to , keď ja som sa ospravedlnil tak som dostal prehoz od ct -> "admin postupoval správne , zamietnute" (walkon-dokazovanie-si-dacoho-prehoz-za-nic-t236117.html) kontrolor si nestiahol ani demo

ja nemam problem sa ospravedlnit hocikde , kludne aj verejne , lebo ja som asi jeden z mála co tu ma čisté sebavedomie, kludne sa ospravedlnim hocikomu ked som sa volako voči nemu previnil, to že som dostal ban na ip na tsku som považoval za absurdne no ale beztak som sa chcel ospravedlnit a to uz nikto nevidel, ja som problem vyriesil po svojom a zas sa mozem svojvolne na to tsko pripojit , aj ked uznie pod mojou normalnou ip . x) co uz .
a tak k vašemu egocentrickému správaniu "admini" x)
karty na stole no nehrame sedmu
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod WAYZ » 07 led 2021, 10:58 VIP

Ty nevíš, která bije.

Tady není žádnej důvod, proč bych se měl chovat egocentricky (asi ani nevíš, co to znamená).
Neomlouval jsem se ti kvůli tomu, abys mi odpustil, ale přišlo mi to správné vůči Habsovi, který mě o to požádal. Navíc jsem si uvědomil, že to je taky náznak nějakého slušného chování vůči komukoli, slušné je se omluvit. :-)
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod WAYZ » 07 led 2021, 11:01 VIP

A právě kdybych se choval tak, jak ty popisuješ, tak bys tu žádnou omluvu neviděl, nikdy. :-)
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy