• Stránka 1 z 1
[Zamítnut] Codou / Trouble in Town
Dobrý den.
Rád bych si zažádal o práva na herních serverech Trouble in Town.
Nick v hře : Codou
Nick na fóru : CodouDAKING
Profil na fóru : Zde
Vek : 23
Steam nick : Codou
Steam ID : STEAM_0:0:53714443 + Steam profil
Hlstats : Zde
Nějaké bany a nebo jiné prohřešky ( GS, jiný portál ) : Nějaké bany se najdou, většinou to bylo za nadávky a jeden za AB, z čehož jsem se poučil a snažím se být vzorným hráčem na serverech, jelikož hraji jen na GS. + Nově ban k CT za FreeKill, JB se stále učím a není to sekce v které ovládám pravidla, tak věřím že to nebude mít tak perný dopad na mou osobu. Hlavně toto bych řekl že bylo přímo v mé nepozornosti.
Něco o sobě : Zdravím, jmenuji se Tomáš, Jsem vyučený zedník s nástavbou a přemýšlím o vysoké škole. Mezi mé koníčky patří gaming, cestování, pracování na autě, procházky v přírodě ať už rodinou nebo jen sám s psem.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Jelikož mám spoustu volného času a adminů snad nebude nikdy dost, jsem se rozhodl si zažádat o práva. Nebaví mě hráči, kteří záměrně kazí hru ostatním, tyto problémy se těžko odchytávají a já věřím, že čím víc lidí bude v týmu, tím lépe pro server. Samozřejmě jsou potřeba kvalifikovaní admini, za což se sám považuji po praxi na TTT serverech jakožto Akademik.
Děkuji za jakékoliv reference ať už ty pozitivní či negativní.
Stejně tak děkuji za váš čas, věnovaný této žádosti.
S přáním hezkého dne,
Čoud
Rád bych si zažádal o práva na herních serverech Trouble in Town.
Nick v hře : Codou
Nick na fóru : CodouDAKING
Profil na fóru : Zde
Vek : 23
Steam nick : Codou
Steam ID : STEAM_0:0:53714443 + Steam profil
Hlstats : Zde
Nějaké bany a nebo jiné prohřešky ( GS, jiný portál ) : Nějaké bany se najdou, většinou to bylo za nadávky a jeden za AB, z čehož jsem se poučil a snažím se být vzorným hráčem na serverech, jelikož hraji jen na GS. + Nově ban k CT za FreeKill, JB se stále učím a není to sekce v které ovládám pravidla, tak věřím že to nebude mít tak perný dopad na mou osobu. Hlavně toto bych řekl že bylo přímo v mé nepozornosti.
Něco o sobě : Zdravím, jmenuji se Tomáš, Jsem vyučený zedník s nástavbou a přemýšlím o vysoké škole. Mezi mé koníčky patří gaming, cestování, pracování na autě, procházky v přírodě ať už rodinou nebo jen sám s psem.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Jelikož mám spoustu volného času a adminů snad nebude nikdy dost, jsem se rozhodl si zažádat o práva. Nebaví mě hráči, kteří záměrně kazí hru ostatním, tyto problémy se těžko odchytávají a já věřím, že čím víc lidí bude v týmu, tím lépe pro server. Samozřejmě jsou potřeba kvalifikovaní admini, za což se sám považuji po praxi na TTT serverech jakožto Akademik.
Děkuji za jakékoliv reference ať už ty pozitivní či negativní.
Stejně tak děkuji za váš čas, věnovaný této žádosti.
S přáním hezkého dne,
Čoud
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
[Zamítnut] Codou / Trouble in Town
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Poslední žádost o práva mrk mrk
Proč ses mě ptal v PM, když sis nakonec stejně požádal, i když verdikt už víš?
Zamítnuto.

Zamítnuto.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Re: [Zamítnut] Codou / Trouble in Town
Protože mi actually toto přišlo jako neblahý vtip
Ale v pořádku, mám pro to pochopení
Asi byla pravda že hodně věcí řeším
V pořádku, radši půjdu na Goučko, kam defakto každý utíká, pac a pusu

Ale v pořádku, mám pro to pochopení

V pořádku, radši půjdu na Goučko, kam defakto každý utíká, pac a pusu

-
Ahoj, chci se jen zeptat jestli mám vůbec zkouše o ty práva žádat. ... Tak se tě chci tímto zeptat jestli si mám 7.1. (Měsíc od polední žádosti) vůbec tu žádost posílat znovu.
Tvá otázka zněla, jestli máš měsíc po poslední žádosti žádat. Místo toho, abyses zeptal, co můžeš zlepšit nebo proč jsem ti tak odpověděla - protože nějaký ban za FK na JB mě actually vážně moc nezajímá - tak sis postavil hlavu a řekl si, že i když jsem ti napsala "ne", tak si požádáš, protože prostě můžeš.
Kdybysis radši řekl: "Okey, tak je něco špatně," a zeptal ses mě, případně i dalších adminů. Zjistil bys, že hlavním problémem je tvá unáhlenost a zbrklost. Ku příkladu tady. Místo, abys mně nebo nějakému adminovi v klidu napsal, jsi založil naprosto zbytečný topik, kde jsi div nepomluvil celý systém, jak jsme zase přidali debilní pravidlo, v mini-chatu jsi se rozjel ("... se řeší samé blbosti okolo, nikdy ne hlavní věci, teď vám vadí, že hráč odpojí, příště vám bude vadit zbraň v ruce?

A nebo tu máme teď toto. Vidíš jen to, že chceš ty práva a přes to vlak nejede. Možná celkem znáš pravidla a snažíš se nahlašovat, ale jakmile přijde něco, co se ti nelíbí nebo ti nehraje do karet, tak nemůžeš dělat tyhle divadla.
Codou - mini-chat píše:Řeknu ti to podle svého pohledu ju? S tím že Dandeena je HLSA se nic dělat nedá, kdyby to bylo ale na Extremerovi tak si myslím že jsem buďto dávno admin a nebo by mě alespoň vzal k pohovoru mrk mrkAle jak jsem psal Peču celý 1.6 GOučko volá
Hodně štěstí.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
A my si o tom nepsali? Výsledek byl že jsem Unáhlený a zbrklý
Více jsi toho nenapsala (I když jsi mohla)
Ano uznávám nezeptal jsem se, ale tím že jsi napsala tyto dvě situace tak jsem si myslel že je to vše, a to že radši odejdu na GO bych nějak neřešil
Osobní rozhodnutí svobodné vůle
Ale upřímně se vidím jako takovej Paulie v2.0
Nic nebudu to tu dál spamovat..
Tobě taky hodně štěstí a měj se

Ano uznávám nezeptal jsem se, ale tím že jsi napsala tyto dvě situace tak jsem si myslel že je to vše, a to že radši odejdu na GO bych nějak neřešil

Ale upřímně se vidím jako takovej Paulie v2.0

Nic nebudu to tu dál spamovat..
Tobě taky hodně štěstí a měj se

-
• Stránka 1 z 1