I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Stížnost oprávněná] JB1 / Bobbyn, Suprerer, Kybercraft

Příspěvekod L0GiC1337 » 07 led 2021, 18:19 VIP

1. Popis situace - Hrala sa mapa Rush. Bobbyn ako simon dal prikaz "Suprerer zahras si na simona" potom toho simon premenoval a dalsie sracky, proste sa snazil silou mocou Suprera nachytat natolko zeby dostal kill. Asi po minute som sa Admina / Simona spytal, ako presne ten prikaz dal, a preco ho dal iba jednotlivcovi a nie skupinke.

Nato mi Admin povedal ze nech mu radsej neskacem do reci. Ze su na servery dalsi 2 admini co s nim suhlasia. Ale ja naprier tomu ako znaly JB hrac a pravidiel som sa im snazil vysvetlit ze to nemoze robit, aj keby ze ma nevyhodu lebo to je takz. znevyhodnovanie hraca a je to nepovolene, ze hrat hru na simona moze dat vsetkym, alebo skupinke a nie jednotlivcovi.

Admini nadalej s mnou aj tak nesuhlasil tak to dam sem nech ho o pravidiel pouci HLSA.

2. Důkazy - dodam po skonceni mapy
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

[Stížnost oprávněná] JB1 / Bobbyn, Suprerer, Kybercraft

od Rumcajz » 07 led 2021, 18:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1 / Bobbyn, Suprerer, Kybercraft

Příspěvekod L0GiC1337 » 07 led 2021, 18:41 VIP

Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Bobbyyn5 » 07 led 2021, 18:58

Ahoj Logicu.
Z mého pohledu mi to přišlo jako normální věc a nepřišlo mi to jako znevýhodňování,ale zkouška znalosti hráče,zda dává pozor a poslouchal to,co já jsem říkal. Jak jsem řekl v demu,byli tam dalši 2 kolegové a potom,co ty si odešel, tak mi kolega Kybercraft poslal zprávu,že to probíral s HLSA. Poté jsem se dozvěděl,jak to je,že se to dá hrát jen se zebrami,či s VIP. Tímto se ti omlouvám a už se to nestane.Snad moji omluvu přijmeš.

S pozdravem Bobbyn
Není důležité, co se si stane,ale jak na to zareaguješ.
Bobbyyn5
Amatér
Amatér

Příspěvekod L0GiC1337 » 07 led 2021, 19:00 VIP

Nemal si sa spravat tak arogantme a mal si pocuvat ;)
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Bobbyyn5 » 07 led 2021, 19:02

Ano myslel jsem si,že mám pravdu já.Ne vždy to tak je a toto byl zdárný příklad.Proto se ti omlouvám a píšu,že se to už nebude opakovat.
Není důležité, co se si stane,ale jak na to zareaguješ.
Bobbyyn5
Amatér
Amatér

Příspěvekod SupreRer » 07 led 2021, 19:14 VIP

Zdravím Logica, zdravím kybera, zdravím Bobbyna, zdravím HLSA.

Velice rád bych se zde vyjádřil a tak to teda udělám.

V první řadě bych to chtěl celé založit na mém osobním názoru
JailBreak je založený na srandě, ne aby se tam všechno hrotilo.

Já si myslím, že hráči by se měli bavit a admini by tomu měli napomáhat.
Proto já osobně neřeším každou maličkost na sílu, tak jak to dělají ostatní.
V klidu to hráči vysvětlím, a tak dál, a tak dál.

Abych to tu neobkecával, já s Bobbynem jsme opravdu dobří kamarádi.
Začalo to tím, že tam byl hráč, kterému jsi dal "FreeKill". Nevím co se stalo, chtěl to řešit, ty sis to sám uzavřel,ale.

Hráč měl svoje připomínky, tak jsem ho upozornil. On mi odepsal "a ty jsi kdo", tak jsem mu napsal "tvoje noční můra". Na tož mi Bobbyn odepsal, už nevím co, ale byla to narážka na mě, tak jsem ho VYSLAPOVAL na trampolínu.
*Veřejně se přiznávám, že jsem ho neoprávněně SLAPoval*.
Následně tam měl poslední 2 hráče, tak jsem mu ubral přesně 86 HP, aby mu zbylo přesně 1 HP.
*Opět se veřejně přiznávám, neoprávněně jsem mu ubral HP, aby pykal.*
*Připomínám, že my jsme se bavili a snažili jsme se tím pobavit i ostatní hráče. Někteří se bavili, někteří tam asi ani nebyli.*

Přejdeme k této situaci, kterou ty řešíš.
Začalo to tím, že Bobbyn ze srandy řekl "SupreRer, máš 7 nevýhod. Píše mi Katijka."
Pohoda, beru to jako srandu, jelikož z toho stejně nic nebylo.
Bobbyn si se mnou začal hru na Sajmona, tak si říkám "Ok, mě nenachytá, jsem nejlepší admin, nachytá akorát tak sebe."
Jdeme k bazénu. Ostatní hráči jdou ve walku, já běžím. Ostatní jdou ke stěně, já stále běžím za Simonem. Skoro mě zabije, tak si říkám "Haha, dostal jsem ho." Nakonec mě nezabil, nic z toho nebylo, není co řešit.

Ovšem, pokud by mě zabil, řeším to bezpochybně, ale jelikož tu nebylo vůbec co řešit, tak bohužel no.

Je logické, že si nemůže náhodně vybrat jednoho hráče, který si zahraje na Sajmona.
Ale myslím si, že je to v takové situaci, že admin si vybere admina, tak v tom problém nevidím. Oba dva udělali nějaké testy, takže se asi nenechají nachytat. Pokud by si admin vybral nějakého NoName hráče, tak mi to přijde jako blbost, protože admin bude mít asi více zkušeností a už by se to dalo řešit.

Pac a pusu, s Tacem jsme se bavili, ale ten dělá matiku, takže tak no.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod L0GiC1337 » 07 led 2021, 20:12 VIP

SupreRer píše:Je logické, že si nemůže náhodně vybrat jednoho hráče, který si zahraje na Sajmona.
Ale myslím si, že je to v takové situaci, že admin si vybere admina, tak v tom problém nevidím. Oba dva udělali nějaké testy, takže se asi nenechají nachytat. Pokud by si admin vybral nějakého NoName hráče, tak mi to přijde jako blbost, protože admin bude mít asi více zkušeností a už by se to dalo řešit.

Blbost, Ak to hrac uvidi ze to robi admin, tak si bude myslsiet ze to moze robit aj on. Admin by mal ist prikladom a nie si robit nejake "Pravidla Vyhody" oproti ostatnym hracom, co moze on a co hraci nie.
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod TheRohlikar » 07 led 2021, 20:25

Bobbyn ...
Obrázek
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod kybik » 07 led 2021, 21:14 VIP

Aby si tu mal vyjadrenie aj odomňa.

Ja som bol AFK keď Bobbyn tento príkaz povedal. Potom keď som sa vrátil a pochopil som čo sa deje som písal kolegovi Bobbynovi do admin chatu že som toto už s HLSA (Tacom) riešil dnes ráno a že sa niečo takéto nesmie využívať. Kolega na toto reagoval a už ďalej nepokračoval. To si ty ale nemohol vidieť lebo si predtým povedal niečo v tom zmysle že OK, ja si to idem nahlásiť na fórum alebo niečo také a hneď si to odpojil. Celá táto vec sa dala vyriešiť rovno na mieste ale miesto toho si sa rozhodol pre fórum, samozrejme ja ti tvoje rozhodnutie neberiem.

-Kyber.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Focusss » 08 led 2021, 14:38

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... CECD6A74F/

Hodím to sem, jsou to stejní admini až na WAYZE, Je normalni že se furt bugujete k ct na začátku mapy? Jak se tam mame asi dostat když se tam hned probugujou 4 admini_??
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod Fjb » 08 led 2021, 14:54

Focusss píše:https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1665736042791274728/D6B3A7840E7BAE6C636DF3A0C5937D7CECD6A74F/

Hodím to sem, jsou to stejní admini až na WAYZE, Je normalni že se furt bugujete k ct na začátku mapy? Jak se tam mame asi dostat když se tam hned probugujou 4 admini_??

A proč už si neudělal screen nebo demo po pár vteřinách po tvém screenu co sem momentálně přidáváš? :-)
Já to demo mám,jelikož co zapnu hru,tak si zároveň spustím record,pokud já vím hned jsem se hodil do spectu a přidal k T + spadl server to je druhá věc,takže tenhle nesmysl nechápu proč sem přidáváš,pokud já vím,jestli-že dochází k nepoměru,tak každý admin se hodí do spectu,aspoň já jsem to udělal při tomhle screenu.
Fjb
Amatér
Amatér

Příspěvekod WAYZ » 08 led 2021, 15:02 VIP

Focusss píše:https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1665736042791274728/D6B3A7840E7BAE6C636DF3A0C5937D7CECD6A74F/

Teď nevím, jestli nahlašuješ i mě, ale já se přidal k ct bez bugu.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod SupreRer » 08 led 2021, 15:31 VIP

1. Admini se nemají k CT jak bugnout. Kdyby se bugli Anti-Cheat je sám přehodí se zprávou "CT Bug detected."

2. Pokud jde admin k CT, tak asi proto, že se chceš hráčům věnovat, brát Simona a tvořit skvělou hru. Kdyby tam šel huntit fragy, určitě by se to řešilo.

3. Admini na začátku mapy nejsou nijak zvýhodněni. Pokud máš bind k CT a spamuješ ho, dostaneš se tam stejně jednoduše jako admin. Je to jen o tom, komu se to rychleji načte.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V riešení] JB1 / Bobbyn, Suprerer, Kybercraft

Příspěvekod Taco » 10 led 2021, 03:45

Platné příkazy pro začátek hry na Simona jsou, jak je uvedeno v pravidlech: „Zahrajeme si na Simona“ nebo "Zahrajeme si Simona."
Jediné výjimky, kdy se Simon také hraje, jsou: "Zebry si zahrají na simona," a "VIP (hráči) si zahrají na Simona."

Bobbyn příště zkusí být trochu tolerantnější. Nakonec se ti omluvil, byl obeznámen s tímto pravidlem a příště si dá pozor.

SupreRer píše:s Tacem jsme se bavili

Zaráží mě, že o slapech nepadlo ani slovo. Když už, tak byste se mohli příště přiznat aspoň všichni a ne pouze doufat, že na další se nepřijde.

"kybercraft<1306><STEAM_0:0:580666416><>" triggered "amx_chat" (text "no Supre ti dával slapy, ja som ti dal 3
"kybercraft<1631><STEAM_0:0:580666416><>" triggered "amx_chat" (text "Tie slapy zobral na seba takže :D")

Cool. Proberu to s patřičnými osobami.
Stížnost oprávněná.

Co se týče Focuse:

Když se admini napojí na začátku mapy do nepoměru, než skončí kolo pro výběr dozorců, poměr se zase napraví. Admini mají možnost se k CT napojit, protože to jsou otestovaní hráči, kteří rozumí pravidlům a neměl by s nimi být problém. Zároveň se tak mohou postarat o plynulý chod hry.
Na screenu, který jsi sem poslal, je u CT i talenthunter. Kdyby jsi měl rychlejší počítač nebo prstíky, mohl bys být CT ty a ne on. Až příště budeš mít zase něco na srdíčku, založ si vlastní stížnost.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy