Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] Katijka / JB 1 / Nevhodné chování+neschopnost CT

Příspěvekod Tafi » 07 led 2021, 23:56

1. Nick: Katijka

2. Steam ID: STEAM_0:0:121115876 ; https://ctrlv.cz/Od6G

3. Dátum a čas: 07.01.2021 22:00

4. Popis situácie:
Přemýšlel jsem, jestli tuhle stížnost mám podat a konzultoval jsem to i s adminy. Nerad bych si uškodil. Nakonec mi ale přišlo správné sem tuhle stížnost dát. Už jen kvůli tomu, že mě admini na serveru nenapomínali, takže mi přišlo, že jsem nic špatného neudělal. Jde zase o Katijku. Celou hru jsem se jí snažil ignorovat, protože jsem se poučil z minulého nahlášení. Ale i přes ignor si ke mně zase našla cestu. Neustálé narážky a provokace už mě nebaví. Opravdu je pro mě těžké se nějakým způsobem bránit a i přesto, že mi to vadí, se nechci omezovat v hraní jen na určitých serverech. Rád bych, aby se kontrolor podíval na situaci 15:00 - 17:30 a řekl mi svůj názor. Nemyslím, že jsem nějak pochybil, nebo provokoval. Proč bych Katijku provokoval, když je v mém vlastním zájmu, aby mě pořád neurážela. V tomto případě šlo o to, že jsem ji chtěl do zbrojnice, protože jsem chtěl, ať jdou vězni do zbrojky pro gravitaci. Řekla mi, že je s VD. Atrakce byla dost nebezpečná a já nechtěl riskovat vzpouru, tak jsem jí řekl, ať se k nám připojí a kašle na vd, protože stejně VD zachvíli vypršel čas. Často si do atrakcí zapojuju CTčka, viz. čas 18:00 na fotbale.

Jde mi hlavně o to, aby jste si neřekli něco vy smyslu "Zase ti dva a zase se hádají", ale aby tahle stížnost byla řádně vyřešena. Znám z vlastní zkušenosti, že třeba někdy ani nic neříkám a vidím v chatu jak hráči píšou, že se hádáme oba, což mě mrzí. Stále mám velký zájem se s Katijkou udobřit. Nic špatného jsem jí neudělal. Hodně mě mrzelo, že právě kvůli dnešní situaci jsme vyprázdnili skoro celý server. Tohle je rozhodně špatně a štve mě to. Pro mě je primární zabavit hráče a nehádat se. Ale taky si nechci nechat kálet na hlavu. Nechci vyvolávat konflikty, ale kvalitně si zahrát jailbreak. Vždyť je to jen "pitomá" hra a nechápu, proč má někdo potřebu v takové hře urážet ostatní. A navíc urážet tak hnusným způsobem.

5. Dôkaz:
Moje demo - https://www.uschovna.cz/zasilka/GTPSUS3RHWU9GMF2-KZL/
HLTV demo - https://www.uschovna.cz/zasilka/GTS5Z37RZ3FBPKGE-EKI/

6. Vyčasovanie:

02:18 - Hitli mě, tak jsem si šel doplnit a znovu měla kecy
03:30 - Posílám Katijku do zbrojnice, příkaz však nesplní.
04:15 - Hráč se mě ptá, co jsem chtěl dát a proč jsem ji posílal do zbrojky. Odpovídám, že jsem chtěl, ať si hráči vezmou gravitaci.
04:50 - Neustále má potřebu mě otravovat.
05:30 - Narážka
05:55 - Píšu adminovi jak jsme si řekli, ať dává pozor na Katijku a popřipadě zakročí.
08:05 - Chválím admina za to, že má ochotu situaci řešit
15:00 - 17:30 - Dal jsem Katijce příkaz, ať jde do zbrojnice, chtěl jsem dát totiž atrakci. Byla s VD, tak jsem jí řekl, ať jde k nám a na vd kašle, protože jsem potřeboval všechny CT na atrakci. Nebyla ochotná a nechtěla poslouchat příkazy. Na konci si ze mě vyloženě dělala srandu a admini ji za to taky dali slay.
18:20 - Admin zdůvodňuje svůj oprávněný slay.
19:20 - Hráči se odpojili.
26:00 - Katijka mi dá příkaz, ať jdu do zbrojky. Nemám problém s tím poslechnout. Po čase mi však došlo, že nechtěla dát žádnou atrakci, ani nic. Prostě mě tam bezdůvodně poslala.
Tafi
Mistr
Mistr

[Vyřešeno] Katijka / JB 1 / Nevhodné chování+neschopnost CT

od Rumcajz » 07 led 2021, 23:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Katijka / JB 1 / Nevhodné chování + neschopnost CT

Příspěvekod Seso » 08 led 2021, 02:47

Pozrel som si hltv a absolutne nechápem chovanie človeka, čo každé jedno kolo posiela Katijku do zbrojnice zjavne s umýslom jej pokaziť hru. Vždy si mal na výber kopec iných CT a vždy si chcel pokaziť kolo najmä jej(viz."Katijka choď do zbrojnice a ostatné CT ostanú pri celách") . Či už bola s VD alebo nie.. Zároveň ani Katijka nie je anjelik. Tiež mala poznámky, ktoré tam byť nemuseli. Chyba je ako vždy, na oboch stranach.
Keďže sa jedná o vás dvoch + na serveri bol aj admin, bude riešenie tejto "sťažnosti" konzultované interne a vyjadrenie vám sem doplní HLSA.
Ďalej by som vás oboch v mene servera chcel poprosiť, aby ste skúsili nájsť riešenie vášho sporu, ktoré nebude pre server otravné a kde sa na serveroch nebudete provokovať a ponižovať.
V riešení...
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V riešení] Katijka / JB 1 / Nevhodné chování+neschopnos

Příspěvekod Tafi » 08 led 2021, 16:15

Jestli se ještě mohu vyjádřit, tak bych napsal pár věcí.
Rozhodně jsem nikomu kolo pokazit nechtěl a nejsem si tak úplně jistý, jestli jsi kromě dema, četl i to, co jsem psal. Katijku jsem poslal do zbrojnice, jelikož jsem chtěl udělat atrakci při které by šli vězni do zbrojnice pro gravitaci, tudíž tam někdo musel být. Mohu ti poslat dalších 10 dem, kde si zapojuju CTčka do atrakcí. Dokonce jsem vyčasoval i případ právě v tom demu, které jsi viděl. Posílám tam CT do brány a taktéž si ho zapojuju do atrakce.

Takže podle toho, co si napsal by Katijka měla mít úlevy VŽDY, když budu simon a ona CT. Chápu to správně? Nesmím si ji nikdy zapojovat do atrakcí a pod.

Na konci ještě píšeš, že by si chtěl, abychom našli řešení našeho sporu. Připadá ti, že já nemám zájem aby se to vyřešilo? Když už se o to tak moc zajímáš, tak asi víš, že jsme byli na TS s Habsem a řešili to. Já mám zájem se udobřit a proti Katijce bych neměl nic, kdyby mě každý den neurážela.
Tafi
Mistr
Mistr

Re: [V riešení] Katijka / JB 1 / Nevhodné chování+neschopnos

Příspěvekod Taco » 12 led 2021, 00:34

Z obou nahlášení je evidentní, že se mezi sebou stále dokola navzájem provokujete.

Je to furt to stejné dokola, nikdo vám na to není zvědavý. Podobné přestřelky na serverech vám nadále nebudou tolerovány a pokud budete pokračovat, bude trestaný jak Tafi, tak Katijka a její kamarádi. Buď se nějak zkusíte usmířit, nebo budete jeden druhého ignorovat, v opačném případě budou následovat bany.

Berte to jako poslední varování.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na JailBreak Servery