I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]wayz / bezdovodne kickovanie

Příspěvekod talenthunter » 08 led 2021, 16:02

taze dneska som si opat hral jb , kedze nemozem skoro nic ine robit kedze som barlehunter XD , no nic ideme k veci , pripojil som sa k ct, a pozeram ze najprv sa bugol admin frew , okay respektoval ma ked som mu povedal ze sa tam nemal sancu dostat tak isiel naspat od ct, v tom sa napojil hrac destrox , ktory za ct nenapisal ani jedno slovo ani nic a dostal kick od pseudoadmina Wayz , ked sa ho opytal zaco dostal kick zacal rozpravat voalco o shadzovani serverov XD proste comedy, potom som povedal do voicu " jezis to bude zase sranda , prisli volaky zakomplexovany admini" ked som sa opytal wayza zaco ma kickol tak sa odpojil akoze co mal si dajake nervy v realnom zivote tak si si prisiel vybit zlost na jb ? :(( chudatko prikladam demo a vypis z hlstats

hned zaciatok dema je vidno jak destrox riesi svoj kick , potom v 4:30 som dostal kick aj ja :) bez upozornenia nic , proste kick :)

https://ctrlv.cz/72Q0

https://ctrlv.cz/YKYT

http://hltv.fakaheda.eu/ 20312-2101081444-jb_snow.dem.zip

https://www.sendspace.com/file/hyq5gs
karty na stole no nehrame sedmu
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

[V]wayz / bezdovodne kickovanie

od Rumcajz » 08 led 2021, 16:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: wayz / bezdovodne kickovanie

Příspěvekod WAYZ » 08 led 2021, 16:46 VIP

Destrox psal věci tohoto typu, když je známý tím, že to doopravdy on dělá. Pak měl jít a atrakci na kterou jít nechtěl a zrovna to náhodou spadlo, divný.
2021-01-08 14:33:30 Dalsi mapa: jb_snow. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
2021-01-08 14:30:37 jo dame reset?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community

Tebe jsem kickl za obyčejné idiotské připomínky k věcem, ke kterým ti absolutně nic není.
A navíc, proč mi tohle nenapíšeš přímo? Cítíš se drsně, když to napíšeš před kamarádem destroxem na serveru a ne přede mnou?
2021-01-08 14:45:50 chudak obxcajny. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2021-01-08 14:45:46 ja mu asi zlomin os. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2021-01-08 14:45:46 v realite. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2021-01-08 14:45:42 prec. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2021-01-08 14:45:41 aha a on sa odpoji. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow

Děláš ze sebe všude jenom chudáka, co nic nedělá, ale i na tebe dojde a všechno se ti jednou vrátí "neviňátko".
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod talenthunter » 08 led 2021, 17:02

A navíc, proč mi tohle nenapíšeš přímo? Cítíš se drsně, když to napíšeš před kamarádem destroxem na serveru a ne přede mnou?

PROTOZE NEJSI NA SERVERU A DAS MI KICK A ODPOJIS TO ? SI ROBIS SNAD SRANDU NE ? este ked som bol simon to je obycajne kazenie hry ,dalsia vec je to "moje pripomienky" to ze povies ze su tu egoisticky admini je na kick ? hráč tam nadával dosť hrubo a ty si ho len upozornil ale mne das kick aby si si doliecil komplex alebo co ? x)
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod talenthunter » 08 led 2021, 17:06

Este dodatek
Destrox psal věci tohoto typu, když je známý tím, že to doopravdy on dělá. Pak měl jít a atrakci na kterou jít nechtěl a zrovna to náhodou spadlo, divný.?

hlavne ze bola este medzitým jedna mapa co , spekulante ;)
a destrox na tu atrakciu nemal ist , isli tam len hraci s nevyhodou ja som si robil srandu ze tam pojde lebo ma trollil v chate preveruj si informacie jo dik
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod WAYZ » 08 led 2021, 17:16 VIP

Otázka je, proč bych tam s takovým primitivem zůstávat měl? Udělal jsem to, co jsem uznal za vhodné za tvoje hloupé poznámky. A na žádného hráče si nepamatuju, dnes jsem jich upozornil už tolik, že si opravdu nevybavím jednotlivce. :-)

Jinak znám docela dobrou značku šampónů, že jsi je pojmenovával ty?
Obrázek
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod talenthunter » 08 led 2021, 18:36

Udělal jsem to, co jsme uznal za vhodné za tvoje hloupé poznámky

este ti to napisem po 3 tie , povedal som jednu vetu ktora realne ze ani nemusela byt myslená na teba (bolo tam viacej adminov) a ty mi das kick lebo si to tak citil ? to je cela tvoja vyhovorka. ktora nema ani opodstatnenie proste si si chcel nieco dokazat tym ze ma kicknes a zbabelo si odisiel , kludne by som ti napisal hento keby si tam.

pekne ze tu vytahujes moje meno , mne je to jedno ale to ze ma provokujes nikto nevidi ci co si myslis . ;)

https://www.youtube.com/watch?v=1l_EVSqOgtY (no a však neni problem aby to v kuse padalo) - Katijka ,18.12.2020 - 16:00 +/- , zrazu uz je t voja kamaratka ked leakuje moje meno ? len zacnem ja leakovat jej adresu s menom a rodne cislo potom tu bude prevrat forka neberte to ako vyhrazanie ale dohodu ;)
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Habs » 08 led 2021, 18:57 VIP

Človeče, v tej gramatike sa lepšíš. Pozdrav kamošov z družiny.

Postup admina bol správny.

Vyriešené
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy