• Stránka 1 z 1
Dotaz ohledně reakcí // Tarquan
Vážení páni administrátoři,
měl bych dotaz ohledně reakcí; včera mi bylo řečeno, že nemohu dát ,,první reakci s výhodou skok", pokud-li nemám všechny vězně (utekl,..). Je to pravda ? Platí to i pro reakce: ,,poslední reakce skok" ? Předem děkuji za odpověď.
Se srdečným pozdravem
Tarquan
měl bych dotaz ohledně reakcí; včera mi bylo řečeno, že nemohu dát ,,první reakci s výhodou skok", pokud-li nemám všechny vězně (utekl,..). Je to pravda ? Platí to i pro reakce: ,,poslední reakce skok" ? Předem děkuji za odpověď.
Se srdečným pozdravem
Tarquan
Das Leben ist Leiden, aber manchmal macht es Spaß.
-
Tarquan - Zkušený
- Bydliště: Mléčná Dráha, Sluneční soustava, planeta Země, Evropa, Česká republika
Dotaz ohledně reakcí // Tarquan
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
- Bydliště: Mléčná Dráha, Sluneční soustava, planeta Země, Evropa, Česká republika
Re: Dotaz ohledně reakcí // Tarquan
Tarquan píše:Vážení páni administrátoři,
Se srdečným pozdravem
Tarquan
myslím že môžeš dať neviem kto ti to povedal

-
SopliakPali - Kazatelův učeň
To je to samé, jako by si řekl, že nemůžeš dělat atrakce s hráčema jen proto, že nejsou všichni 

Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
-
Rajtyy - CS 1.6 Admin
To je krásná hloupost, takýmto blbostem nikdy nevěř kámoš 

-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
Ahoj,
když hráč uteče, je to jeho volba a v tomto případě jeho smůla, příjde o šanci získat výhodu. Ty jako Simon samozřejmě tu reakci v případě, že ti vězeň uteče někde, kde nemá, klidně můžeš dát. Když budeš mít další otázky, tak mě neváhej kontaktovat zde na webu do PM.
VB
když hráč uteče, je to jeho volba a v tomto případě jeho smůla, příjde o šanci získat výhodu. Ty jako Simon samozřejmě tu reakci v případě, že ti vězeň uteče někde, kde nemá, klidně můžeš dát. Když budeš mít další otázky, tak mě neváhej kontaktovat zde na webu do PM.
VB
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Pokud ti hrát uteče, hra je stále pro tebe jako simona naprosto stejná, co se týká příkazů a čehokoliv. 

-
Frechy - Amatér
• Stránka 1 z 1