• Stránka 1 z 1
[V] therealmiman37/Surf Combat
SID: STEAM_0:1:543781725
Link na banlist: tu
What happend: Normalne som viboval kecal som s typkami a potom prišiel prišiel mikizzek z vanishu a dal mi naň za aimbot, neviem teda prečo ja necheatujem. Síce to môže povedať každý ale mne to ja by som to nespravil. Všimol som si už pár map že je mikizzek vo vanishi ale nič som si o Tom nemyslel. A ak by sa dalo chcel by som aby my sem daný admin dal niake situácie v ktorých som "cheatoval"
Dik
Link na banlist: tu
What happend: Normalne som viboval kecal som s typkami a potom prišiel prišiel mikizzek z vanishu a dal mi naň za aimbot, neviem teda prečo ja necheatujem. Síce to môže povedať každý ale mne to ja by som to nespravil. Všimol som si už pár map že je mikizzek vo vanishi ale nič som si o Tom nemyslel. A ak by sa dalo chcel by som aby my sem daný admin dal niake situácie v ktorých som "cheatoval"
Dik
- therealmiman37
- Kolemjdoucí
[V] therealmiman37/Surf Combat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: therealmiman37/Surf Combat
Cau therealmiman37 neboli nikku/niggu nebo Alfrede nevim jak ti mam presneji rikat
Jen bych mel otazecku proc si zakladas novy forum ucet kdyz jeden uz mas nebo jich mas jeste vic
GS Profil
Jeste by me zajimalo jak sis vsiml ze jsem nekolik kol ve vanishi
Navic mas kvalitni cheaty ktery ti detekuje i SMAC
Screen
btw na to uctu uz mas vac tak proto sis musel zalozit novy VAC ucet
Mas nekolik VAC banned uctu ale to asi nemusime tady resit
ZDe si se sam priznal ze mas cheaty
(Sorry ale nesnimal mi mikrak kdyztak prilozim demo aby jste vedeli co jsem rekl)
DEMO ZDE
Tady jsou situace
SITUACE 1
SITUACE 2
SITUACE 3
SITUACE 4
SITUACE 5
SITUACE 6
SITUACE 7
SITUACE 8
SITUACE 9
SITUACE 10
SITUACE 11
Neco extra
Jen bych mel otazecku proc si zakladas novy forum ucet kdyz jeden uz mas nebo jich mas jeste vic

GS Profil
Jeste by me zajimalo jak sis vsiml ze jsem nekolik kol ve vanishi

Všimol som si už pár map že je mikizzek vo vanishi ale nič som si o Tom nemyslel.
Screen
ZDe si se sam priznal ze mas cheaty

DEMO ZDE
Tady jsou situace
SITUACE 1
SITUACE 2
SITUACE 3
SITUACE 4
SITUACE 5
SITUACE 6
SITUACE 7
SITUACE 8
SITUACE 9
SITUACE 10
SITUACE 11
Neco extra
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.

-
M1kizzek - CS:GO Server Admin
Nový účet som si založil preto lebo som si myslel že keď mám nový steam tak si mám založiť aj nový GS profil čo asi nie teda.
Podľa mňa väčšina z tých situácii vypadaju legit but who am I to judge.
keď som sa pripojil na Aztec sa mi zdá tak keď som ťa pozdravil tak si odišiel a na ďalšej mape ťa niaky typek pozdravil na začiatku a keď som sa pozrel do tabu tak teba nikde
Podľa mňa väčšina z tých situácii vypadaju legit but who am I to judge.
Jeste by me zajimalo jak sis vsiml ze jsem nekolik kol ve vanishi![]()
keď som sa pripojil na Aztec sa mi zdá tak keď som ťa pozdravil tak si odišiel a na ďalšej mape ťa niaky typek pozdravil na začiatku a keď som sa pozrel do tabu tak teba nikde
- therealmiman37
- Kolemjdoucí
therealmiman37 píše:Podľa mňa väčšina z tých situácii vypadaju legit but who am I to judge.
Co si budeme, kdyz zadas o unban, tak by melo byt 100 % situaci legit, a nejen tak vypadat.
Demo v CHH, docasny UB nebude.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
M1kizzek píše:Cau therealmiman37 neboli nikku/niggu nebo Alfrede nevim jak ti mam presneji rikat
GS Profil
Jeste by me zajimalo jak sis vsiml ze jsem nekolik kol ve vanishiVšimol som si už pár map že je mikizzek vo vanishi ale nič som si o Tom nemyslel.
Screen
ZDe si se sam priznal ze mas cheaty(Sorry ale nesnimal mi mikrak kdyztak prilozim demo aby jste vedeli co jsem rekl)
DEMO ZDE
Tady jsou situace
SITUACE 1
SITUACE 2
SITUACE 3
SITUACE 4
SITUACE 5
SITUACE 6
SITUACE 7
SITUACE 8
SITUACE 9
SITUACE 10
SITUACE 11
Neco extra
M1kizzku jestli tam zase něco vidíš tak si hlupák jedina situace 3 kde střílel deaglem ale jeden kill neznamená nic

Signed by: Gh0st
- parekvrohliku
- Kolemjdoucí
therealmiman37 píše:Nový účet som si založil preto lebo som si myslel že keď mám nový steam tak si mám založiť aj nový GS profil čo asi nie teda.
Podľa mňa väčšina z tých situácii vypadaju legit but who am I to judge.Jeste by me zajimalo jak sis vsiml ze jsem nekolik kol ve vanishi![]()
Permu dostaneš tak i tak protože tady CHH neumí poznat AB natož trigger

Signed by: Gh0st
- parekvrohliku
- Kolemjdoucí
parekvrohliku píše:Permu dostaneš tak i tak protože tady CHH neumí poznat AB natož triggera aspon nebudu sám co dostane nějaký človek permu za trash
[s]Ty budeš ďalší z tých, čo dostali "ban za nic". Veď my predsa cheaterov nebanujeme, dávame len a zásadne "bany za nic". Si úplne prvý človek, čo spamuje po fórku sračky, lebo je úblížený z oprávnenej permy za cheaty.[/s]
Zaujímavé, že tí najlepší, najviac vyskillení hráči majú vždy dva dni starý profil a do mesiaca VAC ban. Pure skill.
Lock. Po vyriešení CHH sa znovu odomkne.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Na deme trgr + acc dostal VAC. Zohnajte si konečne undetected cheats lebo vám tie acc nikdy nevydržia viac ako týždeň

Tvoja možnosť na UB
Jo a nezabudni si kúpiť UB aj na acc na ktorom si sa snažil obchádzať ban.
STEAM_1:0:584770130
Vyriešené.

Tvoja možnosť na UB
Jo a nezabudni si kúpiť UB aj na acc na ktorom si sa snažil obchádzať ban.
STEAM_1:0:584770130
Vyriešené.
https://www.youtube.com/watch?v=DHmo80c1uXU
-
flyzc172 - Zkušený
• Stránka 1 z 1