• Stránka 1 z 1
[Z] prose_jsi_noob/JailBreak
Nick na serveru: proste_jsi_noob
SID: STEAM_0:0:581703183
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=145761
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Nějaké bany jsem dostal, ale je to dost dávno a nemohu dohledat bany kvůli resetu bl.
Něco o mně: Jmenuji se Libor, je mi 15 let a bydlím v Brně. Hraju fotbal, ale teď nejvíce času trávím na pc, převážně hraním JB.
Proč právě já: Už dlouhou dobu jsem dost aktivní hráč na JB a myslím si, že dost dobře ovládám všechny pravidla. Mám rád na serveru pořádek, a kdybych měl práva, tak by to šlo o něco lépe, abych mohl řešit věci hned na serveru a nemusel to nahlašovat na forum.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 2 tisíce hodin.
SID: STEAM_0:0:581703183
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=145761
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Nějaké bany jsem dostal, ale je to dost dávno a nemohu dohledat bany kvůli resetu bl.
Něco o mně: Jmenuji se Libor, je mi 15 let a bydlím v Brně. Hraju fotbal, ale teď nejvíce času trávím na pc, převážně hraním JB.
Proč právě já: Už dlouhou dobu jsem dost aktivní hráč na JB a myslím si, že dost dobře ovládám všechny pravidla. Mám rád na serveru pořádek, a kdybych měl práva, tak by to šlo o něco lépe, abych mohl řešit věci hned na serveru a nemusel to nahlašovat na forum.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 2 tisíce hodin.

-
proste0jsi0noob - Zkušený
[Z] prose_jsi_noob/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: prose_jsi_noob/JailBreak
Ahoj,
v tvojom chate som našiel nadávky + dosť adminov mi povedalo, že sa im nepáči tvoj prístup.
Osobne to ešte na admina nevidím, uvidíme aké budú názory od adminov o mesiac.
Zamietnuté.
v tvojom chate som našiel nadávky + dosť adminov mi povedalo, že sa im nepáči tvoj prístup.
Osobne to ešte na admina nevidím, uvidíme aké budú názory od adminov o mesiac.
Zamietnuté.
-
KhalDenny - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1