• Stránka 1 z 1
[Nedostatečné] Gooder / FK, neschopnosť CT/ JB#2
Nick hráče: Gooder
SID hráče: STEAM_0:1:573953852
Screen SID hráče: https://ctrlv.sk/shots/2021/01/12/yYtZ.png - zo statusu nemam lebo sa odpojil a mapa skončila, keď som dal /last a chystal som sa k nahlasovaniu, nestihol som screen.
Odkaz na hráčův HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=141413
Přibližný datum a čas: 12. 1. 2021 14:30 - 14:50
Server: JailBreak#2
Popis situace: Okrem toho, že som od tohto CT dostal FreeKill, nakoľko sa stala takáto situácia: boli sme na rulete, boli reakcie, prvú som údajne vyhral, išiel som pri stenu pre hráčov s výhodami. Potom sa vraj stal omyl a nemal som mať výhodu, šiel som späť na ruletu, bola druhá reakcia, údajne som to vyhral, potom nejaký hráč podotkol, že to nebolo správne a mal som sa znovu vrátiť do rulety, lenže som nešiel a napísal, že radšej ma zabi.
Evangelista povedal, že ma zabíjať nebude, hneď jak to dopovedal som teda do tej rulety išiel, avšak CT Gooder ma zabil a ešte sa sám ako je počuť na demu zahíkol, že mi dal omylom kill. Tak som teda čakal na druhé kolo, zázrakom bol simonom práve Gooder, ktorý mi dal FK. Mikrofón dal samozrejme iným hráčom, až potom mne. Nakoniec som mal mať mikrofón, ale bál som sa prehovoriť, lebo som myslel, že ide o chyták a mal som pocit, že povedal hlášku: po zapatí mikrofónov bude hovoriť. Nakoľko mikrofóny ešte nevypal a nezapal, tak mikrofón stále platil predchádzajúcemu hovoriacemu hráčovi, takže som radšej nič nepvoedal a napísal, že musí vypať a zapať mikrofón, aby to pre mňa platilo. (Nebol som si istý, či povedal hlášku: Ty(hráč) hovor alebo či povedal hlášku po zapatí mikrofónov).
Podstatná časť prehrešku:
Tak som poprosil znovu mikrofón, simon ignoroval a venoval sa iným veciam, spamoval som do chatu, samozrejme v rámci pravidiel, nech mi dá mikrofón. Mohol som tam s prepáčením aj zdochnúť, jemu to bolo jedno.
Ďalšie tri kolá som sa mohol aj o zem hodiť, mikrofón mi stále nedal, tretie kolo ho už na to upozornil akademik Matesz, že už asi "siedme" kolo, teda nevedel presne, zveličil, žiadam o mikrofón a ešte mi ho nedal. S drzosťou Simon Gooder pustil mód a nakoniec sa z mapy odpojil a ja som skončil ako sa hovorí s holým zadkom, bez VD, bez vysvetlenia, bez mikrofónu. Takže viete o čo tu ide..
Mne vôbec nejde o ten FK, pretože po tých piatich kolách už pomaly ani neviete za čo to VD máte, skôr mi ide o princíp a o to, že mi spravil také nervy, že mi až teplo ostalo, takže toľko k tomu. Poprosil by som o vyriešnie, prípadne nejaký CT ban pre poučenie, to už je na vás.
Takže zhrnutie - FK -> komplikovaná situácia, tuto som si neni istý či skutočne o FK ide, ale podľa mňa áno, keď simon jasne povedal, že kill od neho nedostanem, tak ma nemali ostatní CT zabiť + CT nepriamo tým híknutím naznačil, že mi kill nemal dať.
Neschopnosť CT -> tu je to jasnejšia situácia, po 3 - 4 kolách mi nebol schopný dať mikrofón, dal mód a odpojil sa. Ďakujem.
Důkaz: Demo
16:00 prvé pochybenie v reakcii, dobre, vraciam sa späť, ešte to prežijem..
16:44 druhé pochybenie, mal som sa vrátiť, ale trucoval som, len aby ma už zabil, lebo som už nemal chuť hrať to kolo. Fajn, mal som dostať kill za neuposlúchnutie príkazu.
ALE - > 16:51 mi povedal, že ma nezabije a mám sa vrátiť, obratom som sa teda vrátil a CT Gooder mi dal kill.
16:54 - > Gooder: "Ježíš Mária, Sorry."
Evangelista -> No teď si mi skazil atrakci, dáte si to vy 3."
Pohľady hráčov a dokonca aj admina čo bol na serveri boli iné, o FK by sa nejednalo, ak by mi simon nepovedal, že ma nezabije..
Lenže ako vravím, ku koncu mapy mi už nešlo o FK, pretože 1 VD za 4 kola námahy s mikrofónom? Skôr mi ide o to, že simon mi ani po 4 kolách nedal mikrofón a potom si pustil mód a potom sa odpojil, to mi vadí.. A ja bez mikrofónu a mapa už skončila, k tomu tie kolá boli príšerne dlhé, takže chápte, že už som mal fakt nervy.
24:00 - tu bola moja chyba, pretože som počul "Pokud chcete mikrofón vraťte se na koberec" Ano blbosť totálna, ale bol som zvyknutý, že simon takéto čudné príkazy dáva a kill som nechcel, zbytočne by sa ten mikrofon predlžoval, aj keď sa predlžil aj tak..
34:00 ďalšie kolo bez mikrofónu, dokonca vyhrali väzni, lebo CT pozabíjali..
Cca 38:45 - po zapatí mikrofónov budete silno kričať???
No tak ako fajn, ja tam bojujem o mikrofón tretie kolo a on povie takúto hlúposť a k tomu ho ešte väzni zabijú, pretože nedáva pozor a robí naprieky..
39 minúta - "dám vám mód", matesz ho jasne upzoornil, že už chcem pomaly siedme kolo mikrofón a on si ignoruje a ide si ďalej..
40 minúta - HVD, tu už som to vzdal, jednoducho povedané, nechcelo sa mi už to písať dokola a hrať pod takým simonom..
Osobne dúfam, že tento hráč bude potrestaný. Pekný deň.
SID hráče: STEAM_0:1:573953852
Screen SID hráče: https://ctrlv.sk/shots/2021/01/12/yYtZ.png - zo statusu nemam lebo sa odpojil a mapa skončila, keď som dal /last a chystal som sa k nahlasovaniu, nestihol som screen.
Odkaz na hráčův HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=141413
Přibližný datum a čas: 12. 1. 2021 14:30 - 14:50
Server: JailBreak#2
Popis situace: Okrem toho, že som od tohto CT dostal FreeKill, nakoľko sa stala takáto situácia: boli sme na rulete, boli reakcie, prvú som údajne vyhral, išiel som pri stenu pre hráčov s výhodami. Potom sa vraj stal omyl a nemal som mať výhodu, šiel som späť na ruletu, bola druhá reakcia, údajne som to vyhral, potom nejaký hráč podotkol, že to nebolo správne a mal som sa znovu vrátiť do rulety, lenže som nešiel a napísal, že radšej ma zabi.

Podstatná časť prehrešku:
Tak som poprosil znovu mikrofón, simon ignoroval a venoval sa iným veciam, spamoval som do chatu, samozrejme v rámci pravidiel, nech mi dá mikrofón. Mohol som tam s prepáčením aj zdochnúť, jemu to bolo jedno.
Ďalšie tri kolá som sa mohol aj o zem hodiť, mikrofón mi stále nedal, tretie kolo ho už na to upozornil akademik Matesz, že už asi "siedme" kolo, teda nevedel presne, zveličil, žiadam o mikrofón a ešte mi ho nedal. S drzosťou Simon Gooder pustil mód a nakoniec sa z mapy odpojil a ja som skončil ako sa hovorí s holým zadkom, bez VD, bez vysvetlenia, bez mikrofónu. Takže viete o čo tu ide..

Takže zhrnutie - FK -> komplikovaná situácia, tuto som si neni istý či skutočne o FK ide, ale podľa mňa áno, keď simon jasne povedal, že kill od neho nedostanem, tak ma nemali ostatní CT zabiť + CT nepriamo tým híknutím naznačil, že mi kill nemal dať.
Neschopnosť CT -> tu je to jasnejšia situácia, po 3 - 4 kolách mi nebol schopný dať mikrofón, dal mód a odpojil sa. Ďakujem.
Důkaz: Demo
16:00 prvé pochybenie v reakcii, dobre, vraciam sa späť, ešte to prežijem..
16:44 druhé pochybenie, mal som sa vrátiť, ale trucoval som, len aby ma už zabil, lebo som už nemal chuť hrať to kolo. Fajn, mal som dostať kill za neuposlúchnutie príkazu.
ALE - > 16:51 mi povedal, že ma nezabije a mám sa vrátiť, obratom som sa teda vrátil a CT Gooder mi dal kill.
16:54 - > Gooder: "Ježíš Mária, Sorry."
Evangelista -> No teď si mi skazil atrakci, dáte si to vy 3."
Pohľady hráčov a dokonca aj admina čo bol na serveri boli iné, o FK by sa nejednalo, ak by mi simon nepovedal, že ma nezabije..
Lenže ako vravím, ku koncu mapy mi už nešlo o FK, pretože 1 VD za 4 kola námahy s mikrofónom? Skôr mi ide o to, že simon mi ani po 4 kolách nedal mikrofón a potom si pustil mód a potom sa odpojil, to mi vadí.. A ja bez mikrofónu a mapa už skončila, k tomu tie kolá boli príšerne dlhé, takže chápte, že už som mal fakt nervy.
24:00 - tu bola moja chyba, pretože som počul "Pokud chcete mikrofón vraťte se na koberec" Ano blbosť totálna, ale bol som zvyknutý, že simon takéto čudné príkazy dáva a kill som nechcel, zbytočne by sa ten mikrofon predlžoval, aj keď sa predlžil aj tak..
34:00 ďalšie kolo bez mikrofónu, dokonca vyhrali väzni, lebo CT pozabíjali..
Cca 38:45 - po zapatí mikrofónov budete silno kričať???

39 minúta - "dám vám mód", matesz ho jasne upzoornil, že už chcem pomaly siedme kolo mikrofón a on si ignoruje a ide si ďalej..
40 minúta - HVD, tu už som to vzdal, jednoducho povedané, nechcelo sa mi už to písať dokola a hrať pod takým simonom..

Osobne dúfam, že tento hráč bude potrestaný. Pekný deň.
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
-
Tomasek159 - CS:GO Akademik
[Nedostatečné] Gooder / FK, neschopnosť CT/ JB#2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gooder / FK, neschopnosť CT, ignorácia ž. o mik. / JB#2
1.Žádný Fk jsi nedostal. Gooder tě oprávněně zabil za neuposlechnutí příkazu. Simon ti neřekl nic o tom, že by ti chtěl dát nevýhodu, takže CT tě mohlo klidně zabít.
2.Za to že ti nedal mikrofon, by dostal max upozornění.
Příště mi tu nepiš slohovku, ale napiš to nejpodstatnější.
I přesto díky za snahu.
Nedostatečné
2.Za to že ti nedal mikrofon, by dostal max upozornění.
Příště mi tu nepiš slohovku, ale napiš to nejpodstatnější.
I přesto díky za snahu.

Nedostatečné

-
jarypo - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1