I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Frew

Příspěvekod YeaZ » 10 led 2021, 01:41 VIP

Tento admin nahlasil hračovi vd za to že som zabil hrača ked bol prikaz že maju ist k sebe oni boli pri sebe ptm dal poslednu reakciu na skok zabil hrača ktory stal medzi nima a boli trz skupinka 2 hrači a 2 hrači jeden z hračov opustil skupinku tak ja som ho zabil a dalšie kolo mu admin nahlasil vd ...

HLTV vyčasujem a dodam ked budem popripade zajtra ... chcel som aby sa ešte vyjadril
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=51728 hlstats admina je tam napisane wifishop z hltv bude počut že sa ho pytal kto ešte ma dostat vd ... nechapem prečo zasahuje do toho ked si ešte nepozrel ani hltv či som ho mohol zabit alebo nie ak sa mylim a pri tejto situacii sa mohol odpojit od toho človeka a spravil skupinku jednu vetšiu tak sa ospravedlnujem a naozaj som to nevedel ale podla mna to tak neni ...
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

[V]Frew

od Rumcajz » 10 led 2021, 01:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Frew

Příspěvekod YeaZ » 10 led 2021, 02:11 VIP

napisal to raz to beriem potom to hlasil hrač takže sa ospravedlnujem ale ufrt podla mojho nazoru si nemal do toho zasahovat a mal si mu povedat aby mu vd nedal pozriet si hltv dat mi ban popripade mu ptm nahlasit vd keby bol na serveru sorry ale snad chapeš
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod YeaZ » 10 led 2021, 14:01 VIP

*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Fjb » 10 led 2021, 16:04

Ahoj,to demo/HLTV,nelze stáhnout,píše mi to že je to nějaké chybné IRL,takže se na to nemohu podívat,abych mohl posoudit jestli si dal FK nebo ne,ale hráčku jménem Wifishop znám,psal jsem si s ní a od žádné skupinky neodstoupila a dostala FK,ale o to nejde,to že mi to někdo napíše tak nebudu soudit,ale jde o to,že ti to tam řekl SIMON(hráč: Mrkva) a další CTčka,ptal se tě tam několikrát proč si jí zabil,protože on neviděl žádné odstoupení od skupinky,byly tam semnou kolegové a pokud bych se pletl,tak by zasáhli,ale souhlasili semnou též.
Stál jsem ještě k tomu na středové čáře vedle hráčky který dostal FK,nevšiml bych si že by nějak odstoupila kilometr od hráče,prostě mi přišlo že udělala třeba menší krok dozádu ale furt byla u svého hráče(skupinky).
Až uvidím nějaké demo,HLTV vyčasované,rád se vyjádřím lépe k tomu killu.
Fjb
Amatér
Amatér

Příspěvekod YeaZ » 10 led 2021, 16:12 VIP

tu davam datum a čas hltv 10. 01. 01:23 jail_arctic 20312-2101100123-jail_arctic.dem.zip
to že admini sa dohodnu na niečom aby zabanovali mna tak mna to vobec netrapi kill som dal opravneni to že ti niekt onapiše niekde že dostal fk a ty si to anni neoveriš a davaš vd ...
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Fjb » 10 led 2021, 16:40

Podíval jsem se na HLTV,jak jsem psal,za tohle bych prostě kill nedával,doplnila ke mě,ale neopustila ani svojí skupinku držela se u hráče který byl vedle ní,byl to tvrdý kill na tak pozdní hodinu.Neřekl bych kdyby jsme od sebe byly třeba 5 metrů a opustila by svojí skupinku a doplnila by k nám,ok,to bych pochopil,ale za tohle zabíjet,že doplnila k nám jeden krůček a vlastně souběžně byla i se svou skupinkou,prostě byl to přísný a zbytečně tvrdý kill.
Chápu že si podal stížnost,nebyl by si to ty,ale kdyby si nehrotil takové maličkosti a začal být normální,přátelský hráč,nemusel by si být tím,čím si,nebo respektive,hráči by tě neměli za takového,jaký jsi.
Samozřejmě každý jsme svý,nemusí být nám nic do jiných jací jsou,ale chtěl bych,aby se jailbreak začal brát tak,že si hráči jdou zahrát,že tam jdou za zábavou a ne že bude každý fragovat za každou kravinu,nebo že ty tam jdeš za tím,aby si zabil půlku týmu a všichni jen čekají na celé kolo než skončí.Někdo se prostě najde,aby na začátku kola zabil půlku lidí na serveru,protože ono jich je vlastně "hodně",tak se to musí "pročistit".To tam slyším skoro furt.
Přál bych si,aby se přestali řešit takové stížnosti,ve kterých dá se říct,není nic hrozného neboť, za co by se měli rušit admini.
Tady ten kill je oprávněný,omlouvám se za to že jsem napsal jméno hráče který dostal údajný "FK",aniž bych se podíval na demo/HLTV,ale byl to prostě jak píšu,tvrdý trest za takovou ptákovinu.
Hlavně kdo jiný by tohle udělal a řešil než ty.
To by se stal zázrak,aby nebyla od tebe podaná stížnost a přehlédnul by jsi takový "velký" čin který se stal ve hře.

Díky a ahoj.
Fjb
Amatér
Amatér

Příspěvekod YeaZ » 10 led 2021, 16:46 VIP

keby sa nechovaš na serveru jak nadržana opica nemaš neustlae kecy nejsi neustlae arogantnty tak nejsom taky ako sa ktebe chovam a to je každy admin nie len ty pridem na serveru neustale maš niake poznamky či už namna alebo na niekoho ineho ptm sa ta chcem niečo slšune spytat vyhrožuješ banom kickom atd ... moc si zastavaš ju vidiet že keby neni kto to je alebo keby som ten hrač ja čo dostal kick ani by si slovo nepovedal takže čo ideš trz sa obranovat ? keby že to je o 12 hodine tiež prečo riešiš čas to že bola jedna hodina večer a bol na serveri gs neznamena že žiadne pravidla neplatia ? tak isto nebud aroganty a možno ani teba nebudem fragovat .
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Fjb » 10 led 2021, 17:06

Na tohle ti nebudu ani odpovídat.
Napsal si nesmysl který nemá semnou nic společného.
Na JB1 se připojím jen,když jsou prázdné servery a není kde hrát,s tebou nemám žádné zkušenosti,neznám tě,nikdy jsem ti nevyhrožoval.
Pokud já vím,bylo to snad jen upozornění ve chvíli kdy byl nějaký problém s mikrofonem,nadávky a provokace.
Tvá povaha je známá tím,že rád provokuješ kolegy na serveru.
Ale vyprošuju si tyhle narážky na mě,taky jsem ti nenapsal jaký jsi velký,bezvýznamný ňouma,který kazí hru ostatním a že si doopravdy ke všem k smíchu a má tě každý na háku.
Začni ovládat trošku gramatiku,nedá se to po tobě luštit.
Ukončuji tuhle konverzaci,není zapotřebí tu vytvářet spam a nemám náladu si tu psát s člověkem který je pod mojí úroveň,který nemá mozek.
Ještě ti chci jen poradit,zkus třeba někdy vyjít ven,nebo aspoň otevřít okno,příjde mi že ti to leze už moc na mozek a nevíš co je real-life,teda sorry,já zapomněl že nemáš mozek.
Sbohem,chlapče.
Fjb
Amatér
Amatér

Příspěvekod YeaZ » 10 led 2021, 17:10 VIP

ty si moc vidiet ako reaguješ na forku tak už mam spraveny obrazok na teba a viem čo budem robit na serveru ked prideš ty mucQ
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DzuSik » 10 led 2021, 19:50

Proč Furt brečíš prostě Yeaz
DzuSik
Amatér
Amatér

Příspěvekod YeaZ » 12 led 2021, 20:57 VIP

mohol by to niekto už vyriešiť ? su to pomaly 3 dni už
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Vonbrauncz » 12 led 2021, 22:44

Zítra se to vyřeší, zatím lock.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Taco » 13 led 2021, 13:13

S adminem si promluvím ohledně situace a vyjadřování na fóru.

Stížnost oprávněná.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy