Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] Žádost o práva na JB

Příspěvekod Rajtyy » 13 led 2021, 13:13 VIP

Ahoj, rád by sem požádal o admin práva na JB.

Nick ve hře: RajtyDiamond

Nick na fóru: Rajty

Profil na fóru: Rajty

Věk: 23

Steam nick: RajtyDiamond

Steam ID:
STEAM_0:1:562890964

Hlstats: Zde

!Nějaké bany nebo prehrešky:! Dostal jsem v minulosti celkem dva bany, ještě když jsem hrál na ns. Jeden za Freekill, na který jsem od té doby dával bacha. Druhý ban byl k CT za simonování, když jsem se odvážil se připojít na JB po směně v práci. Z chyb jsem se snad poučil, snažím se dělat vše na 100% a pokud udělám někde nějakou chybku, hned se ji snažím napravit nebo se nechám poučit.

iNěco o sobě:i Ahoj, jmenuju se Vojta a je mi 23 let. Chodil jsem na gymnázium v Ostravě, ale z rodinných důvodů jsem musel studia ukončit ve druhém ročníku. Aktivně (ano i po čas korony) se věnuji vesměs všemu co se týká hudby. Dělám přes 5 let DJe, zvukaře, moderátora (ať už na akcích nebo jinde) a v neposlední řadě také promotéra akcí. V poslední době se také docela dost pohybuji i v oblasti produkce, kde se snažím tvořit vlastní tvorbu. Ale aby to nebylo jen o hudbě, také od pěti let hraju fotbal a hraji ho aktivně dodnes, mimo jiné dělám práci jako Security - Ochranka. Co se týče už těch drobností, tak třeba vůbec nejím sladké, miluju společnost, jakoukoliv zábavu, jsem pro každou srandu a nejoblíbenější láhev je láhev Kapitána.

?Proč by sem chtěl na GS adminovat:? Jak jsem psal výše, mám rád společnost a také rád pracuji s lidmi. Counter strike jsem si hodně oblíbil, tedy především Jailbreak. Pozoruji ale, že za poslední dobu se na serverech vyskytuje čím dál více jedinců, kteří chodí hru kazit, ať už je to jakýmkoliv způsobem. V dalším bodě bych chtěl požádat o práva na to, abych mohl stejně jako lidi, kteří už v admin týmu jsou pomáhat novým i starším hráčům, stejně jako mě učili admini předtím. Každý z nás můžeme udělat chybu a je třeba, aby se vždycky našel alespoň někdo, kdo by mohl hráče trochu popohnat správným směrem. Přece jen každý se nějak učíme a každý z nás mohl dělat chyby, tak by bylo fajn se navzájem učit a pokračovat v tom, co dělali admini i kdysi.

To je ode mně asi tak vše, děkuji za přečtení mé žádosti a budu rád za každou (hlavně kladnou) referenci.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Přijat] Žádost o práva na JB

od Rumcajz » 13 led 2021, 13:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na JB

Příspěvekod Vonbrauncz » 13 led 2021, 14:37

Ahoj,

admini to s tebou vidí nadějně, vyzkoušíš si test, kontaktuj nás ohledně pohovoru.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Pohovor] Žádost o práva na JB

Příspěvekod Taco » 13 led 2021, 15:45

Přijat.

Vítej. ;)
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů