• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: fps
SopliakPali píše:pepcaminecrafak píše:viac krat som ti uz napisal, ze mi posli vsetky subory co mas v csku s koncovkou .cfg
a pošli sem výpis z konzole, ked ta kickne zo serveru.
ahoj už som zistil podstatu problému. Kedže mám slabý internet tak sa dost sekám a hra to bere ako speedhack. tak mi to dá 101 fps a dá mi to kick. To isté sa stalo aj jednému hráčovy na hns. čiže problém vyrieším len tým že kúpim new internet
Daj si do konzole "rate 25000" ja mám internet s Praveku, a funguje mi to a nekickuje. Takže pochybujem žeby bol problém v internetu.
-
BaByBoSs - Sponzor
BaByBoSs píše:SopliakPali píše:pepcaminecrafak píše:viac krat som ti uz napisal, ze mi posli vsetky subory co mas v csku s koncovkou .cfg
a pošli sem výpis z konzole, ked ta kickne zo serveru.
ahoj už som zistil podstatu problému. Kedže mám slabý internet tak sa dost sekám a hra to bere ako speedhack. tak mi to dá 101 fps a dá mi to kick. To isté sa stalo aj jednému hráčovy na hns. čiže problém vyrieším len tým že kúpim new internet
Daj si do konzole "rate 25000" ja mám internet s Praveku, a funguje mi to a nekickuje. Takže pochybujem žeby bol problém v internetu.
to doteraz som používal lenže to je sek nevem sa hýbať a potom sa odseknem a vráti ma to 3x dozadu

-
SopliakPali - Kazatelův učeň
SopliakPali píše:to doteraz som používal lenže to je sek nevem sa hýbať a potom sa odseknem a vráti ma to 3x dozadu
Ahoj, tie fps si fixol? Napísal som ti radu v predošlom príspevku, ktorý si založil.
knife
kz
member of SenecTus Knife Clan <knife.senectus>
member of kreedz estonia <kz.estonia>
my kreedzee profile https://kreedz.ee/players/1066
kz
member of SenecTus Knife Clan <knife.senectus>
member of kreedz estonia <kz.estonia>
my kreedzee profile https://kreedz.ee/players/1066
-
UniZm - CS 1.6 CheatHunter
UniZm píše:SopliakPali píše:to doteraz som používal lenže to je sek nevem sa hýbať a potom sa odseknem a vráti ma to 3x dozadu
Ahoj, tie fps si fixol? Napísal som ti radu v predošlom príspevku, ktorý si založil.
Ano uz to je fix

-
SopliakPali - Kazatelův učeň
tezkej prikaz dat - doslovne prosím aj stými uvodzovkami , fps_max "100"
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3