• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Staznost / Stalky
zdravim, som tu zase s tym idiotom to čo je na deme sa stalo dnes okolo 19:05 bol som hanni a omylom som sa zasekol a poprosil som stalkyho nech mi da slap ako v napriklad vtedy selenke a odpisal mi no to už uvidite na deme. Demo zacina 44:37.. A dalej stale tam spamuje do chatu blbosti aj s tu jeho selenku tak by ste si ho mohli ukludnit už
https://uloz.to/tamhle/rzv8Gy2GErbE
https://uloz.to/tamhle/rzv8Gy2GErbE
- 420420420
- Amatér
[Vyriešené]Staznost / Stalky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Staznost / Stalky
Ahoj dnes tiež som bol na chronic aj som videl jak si napísal do chatu stalky slap ale to sa nevieš niekedy chovať normálne furt to takého provokuješ a stalky by nestihol dať slap lebo si už bol hneď RIP a sa ospravedlňujem kde sa nemám vyjadriť 

never give up when you have come far
-
Shiqipeghosst - Profesionál
Tak ty se ke mě tak pěkné chovas celou dobu si bezproblémový určitě apod. A teď si myslíš ze co ze já stebou budu za dobré ne asi ne to ze se zaseknes a já té nechám tak nebo se neumíš chovat a tady druhy admin píše kterému se vysmivas a provokujes ho tak si normální ?:D my se k tobě máme chovat pěkné a ty tohle se laskavě probud už víc k tomu nemám s daným hráčem sem si psal úplně normálně i druhou mapu když se mě normálně zeptal odpověděl jsem mu a vedl sem sním konverzaci
a když a tak krásné chceš na tom serveru tak nepis kde sem a pod já pak dojdu klidně gl ;

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... 400&page=4
To bylo včera vidím ze ses ze svého 5denniho banu nepoučil a spray loga si dal davas to mi bylo taky oznámeno asi by bylo lepší dat ti delší trest
dodám klidně aj Deml jak si pěkné začal hned provokovat maj sa
To bylo včera vidím ze ses ze svého 5denniho banu nepoučil a spray loga si dal davas to mi bylo taky oznámeno asi by bylo lepší dat ti delší trest

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
Ty uz si lobotom ze mas stale potrebu ma spominat v tychto tvojich bludarinach? Co sa ty so mnou stale porovnavas
nespamujem ziadne blbosti, ocividne nemas ani paru co znamena slovicko spam, ale to je mozno tak to, co si mi vcera do posty vypisoval len slova "čuješ" asi 5x za sebou, ale to si uz do demicka nedal, aby sa nepovedalo
co sa tyka demicka si aspon pekne ukazal ako profesionalne (ne)hras za zm, a ohladom toho zaseknutia, ocividne si to stalky tiez vsimol az po tom co ta vrazdili, takze.. opat uspesna staznost, congrats

-
Selenka - Amatér
Chcem ti ještě připomenout jednu věc ze na serveru byli další dva admini takže si laskavo nestezuj jen na mě když už davas takovou odveci stížnost ale nápis i tohle info díky a začni už dávat konečně normálně stížnosti a ne toto
-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
smažky nepište nechce sa mi to ani citat.
- 420420420
- Amatér
Re: [v riešení]Staznost / Stalky
Neviem s čím konkrétne máš problém, ale v predošlej sťažnosti, ktorú tu spomínaš, Niggas jasne napísal, že malo najprv dôjsť k nakazeniu až potom k odbugovaniu. Takže v tom problém nie je... Navyše bol pri tom aj ďalší admin, ktorý ťa dokonca nakazil 
Čo sa chatu týka, tak som si nevšimol nejaké problémy, Stalky komunikoval s hráčmi na serveri...
Sťažnosť zamietnutá

Čo sa chatu týka, tak som si nevšimol nejaké problémy, Stalky komunikoval s hráčmi na serveri...
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1