• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Jeez Neznalost
dávám stížnost na admina,který hraje pod nickem Jeez.
Mapa Jail Ananas čas 13.01 17:20 +-
Situace:Začalo HVD my jsme vyběhli z cel a jedno ct vyběhlo ze zbrojky a já běžel za ním, admin jeez byl jakoby na těch hradbách na té ct zoně a když jsem byl za tím ct tak ho vzal grabem a hodil ho k sobě na ct zonu abych ho nezabil.
Já si myslím,že to nemůže ,aby zneužíval práva k ničení hře u T. Dobrý má nechat to ct zabít a pak ho přehodit k T a ne takhle kazit minimálně mě hru u T nebo i více hráčům.
Demo nemám tak dodávám hltv
HLTV-https://www.uschovna.cz/zasilka/HA2XZWR3SRE4LFYG-BKF/
Čas stačí když se podíváte na čas 36:00 stojím před tím ct a najednou grabem zmizí pryč.
Mapa Jail Ananas čas 13.01 17:20 +-
Situace:Začalo HVD my jsme vyběhli z cel a jedno ct vyběhlo ze zbrojky a já běžel za ním, admin jeez byl jakoby na těch hradbách na té ct zoně a když jsem byl za tím ct tak ho vzal grabem a hodil ho k sobě na ct zonu abych ho nezabil.
Já si myslím,že to nemůže ,aby zneužíval práva k ničení hře u T. Dobrý má nechat to ct zabít a pak ho přehodit k T a ne takhle kazit minimálně mě hru u T nebo i více hráčům.
Demo nemám tak dodávám hltv
HLTV-https://www.uschovna.cz/zasilka/HA2XZWR3SRE4LFYG-BKF/
Čas stačí když se podíváte na čas 36:00 stojím před tím ct a najednou grabem zmizí pryč.
- bedrich66
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Jeez Neznalost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jeez Neznalost
Ahoj, pozeral som si ešte raz to demo z HLTV a z môjho posudku sa mi zdalo, že si bol v primeranej vzdialenosti, čiže nebola očividná žiadna zbúra rovnako som jednal aj v tej hre, kde som to ctčko grabol na ct-zonu aby zbytočne neskôr nevznikla vzbúra a nebol žiadny problém s tým že ho prehodím na základe jeho demencie .Ale pravdou ostáva, že to ctčko som grabovať nemusel to sám priznávam , ale prišlo mi že ctčko bolo zmätené tak som ho proste grabol a dal ho na ct-zonu kde by mal správne kontrolovať vezňov, a nezapričiniť vzbúru. Stále si myslím že od toho ctčka si bol primerane daľeko, kde nevznikala hrozba vzbúry, čiže som ti nijako nezkazil hru. Samozrejme pokiaľ som ti tu hru znepríjemnil, tak som to rozhodne nemal v pláne za čo sa ti prípadne ospravedlnujem.
[EVIP]: Jailbreak #8
Najlepšia osoba na zemi je tá čo dokáže odpúšťať
Najlepšia osoba na zemi je tá čo dokáže odpúšťať

-
JeeZ - Pokročilý
No kdyby jsi me vice znal,tak vis ze delam vzpoury u Teroristu skoro porad.
Prave ja jsem chtel zautocit na to ctctko,proto me to nasralo.
Ja to chapu,ale jakoby ta vzpoura je proste soucast hry,jedna z mala veci ktera je u teroristu zabavna:)
Prave ja jsem chtel zautocit na to ctctko,proto me to nasralo.
Ja to chapu,ale jakoby ta vzpoura je proste soucast hry,jedna z mala veci ktera je u teroristu zabavna:)
- bedrich66
- Kolemjdoucí
V této situaci grab přijít neměl, je to rozhodnutí CT, že se rozhodne při HVD jít mimo CT zónu, ale když zemře při HVD mimo CT zónu, tak dostane přehoz.
Admin mě kontaktuje na TS a probereme tuto situaci.
Vyřešeno.
Admin mě kontaktuje na TS a probereme tuto situaci.
Vyřešeno.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1