• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Suprerer ochránce katijky a yevgena
Popis situace- Patrikus byl simon,dával atrakci,byl zabit tudíž padly všechny příkazy, rozběhl sem se pryč, poté vzal volumo simona řekl at pustíme myš a klávesnici.Dostal jsem fk od nějakého vlasty.
Další kolo mi vlasta nahlašoval vd a do toho tam začla katijka mektat kraviny že jsem fk nedostal a ještě její přítel yevgeni at mi zruší vd ,kdyby se do toho nevložil admin Poldas tak by mi ho zrušili,protože ten suprerer nevím proč do toho nezasáhl ,vím je mu 15 let nechce se mu mluvit do hry, dobře když jsem dítě nebudu přeci admin když se bojím promluvit do hry ..
Celou dobu tam byl i u toho fk i u toho dalšího kola s tím vd a neřekl ani slovo bylo by mu to je jedno. Výborný admin,který neřeší svoje povinnosti.
Pak ještě bude mektat kraviny, že když jsem zabil simona tak řekl "Proč to děláš Bedřichu" Proč asi ?
Protože chci body, proč asi cucaku
Demo jsem sice točil ,ale zas tam nejde zvuk.. -_-
Tak hltv-https://www.uschovna.cz/zasilka/HAXCBLR3NMIFSV8E-G76
Časy-15:20 začátek kola,16:40 padl simon a fk,21:50 další kolo,22:08 katijka zacina kecat kraviny ,22:14 její přítel yevgen kecá kraviny,22:25 poldas se do toho vložil.
Byl bych rád ,když tito problémoví hráči lžou tak aby admin si dával pozor na ty jejich výmysly.
Další kolo mi vlasta nahlašoval vd a do toho tam začla katijka mektat kraviny že jsem fk nedostal a ještě její přítel yevgeni at mi zruší vd ,kdyby se do toho nevložil admin Poldas tak by mi ho zrušili,protože ten suprerer nevím proč do toho nezasáhl ,vím je mu 15 let nechce se mu mluvit do hry, dobře když jsem dítě nebudu přeci admin když se bojím promluvit do hry ..
Celou dobu tam byl i u toho fk i u toho dalšího kola s tím vd a neřekl ani slovo bylo by mu to je jedno. Výborný admin,který neřeší svoje povinnosti.
Pak ještě bude mektat kraviny, že když jsem zabil simona tak řekl "Proč to děláš Bedřichu" Proč asi ?
Protože chci body, proč asi cucaku

Demo jsem sice točil ,ale zas tam nejde zvuk.. -_-
Tak hltv-https://www.uschovna.cz/zasilka/HAXCBLR3NMIFSV8E-G76
Časy-15:20 začátek kola,16:40 padl simon a fk,21:50 další kolo,22:08 katijka zacina kecat kraviny ,22:14 její přítel yevgen kecá kraviny,22:25 poldas se do toho vložil.
Byl bych rád ,když tito problémoví hráči lžou tak aby admin si dával pozor na ty jejich výmysly.
- bedrich66
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Suprerer ochránce katijky a yevgena
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Suprerer ochránce katijky a yevgena
Ja ani nevim vlastne s kolika chodi vim jen o yevgenim a talenthunter
- bedrich66
- Kolemjdoucí
to si nevymenoval ani 1% 

-
poops - Kolemjdoucí
Po tom, co Simon dořekl ten příkaz, jsi se stihl ještě otočit.
FK jsi nedostal.
FK jsi nedostal.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Dostal,pustil jsem jen co to dořekl
- bedrich66
- Kolemjdoucí
Ted jsem koukal na demo,vždyt mi na to ani nedal ani půl sekundy hned jsem dostal kill.
- bedrich66
- Kolemjdoucí
Dobře, i kdyby jsme vynechali to, jestli to FK byl, nebo ne, tak jsem sice běžel za tebou, ale opravdu jsem si neměl jak všimnout, co jsi provedl, nebo neprovedlo, protože jsem se v tu chvíli koukal do rampy. Takže jsem to neměl jak řešit. Jediný, kdo si myslel, že dostal FK jsi byl ty a já neměl jak zjistit, jestli to opravdu FK byl nebo ne.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Aha.
No to ct mi nahlašovalo vd, a ty dva nýmandi chtěli naschvál aby se mi zrušilo vd, nemají mě rádi,protože mám víc iq než oni dva dohromady
Nakonec to za tebe musel řešit admin,který nebyl u toho fk.
Knedlajs měl pravdu ,ještě na to vážně nemáš.
No to ct mi nahlašovalo vd, a ty dva nýmandi chtěli naschvál aby se mi zrušilo vd, nemají mě rádi,protože mám víc iq než oni dva dohromady

Nakonec to za tebe musel řešit admin,který nebyl u toho fk.
Knedlajs měl pravdu ,ještě na to vážně nemáš.
- bedrich66
- Kolemjdoucí
Patrikus s Poldasem se potom CTčka doptávali, nevidím důvod, proč by se do toho měl zapojovat i třetí admin. VD jsi dostal, zrušené ti nebylo, není co řešit.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1