Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost o Admina/GETREKT

Příspěvekod White150 » 15 led 2021, 20:31

Nick na serveru: GETREKT

SID: STEAM_1:0:581949775

Sekce, na které chci práva: Aim

Věk: 15 let

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=356867

Bany, které jsem dostal: Na jiné sekci jsem v minulosti dostal pár banu z kterých jsem se velice ponaučil na Aim sekci jsem nedostal ani jeden ban.

Něco o mně: Ahoj jmenuji se Daniel Šťástka je mi 15 let chodím na střední školu na obor Automechanik rád jezdím na kole hraji fotobal. zajímám se o sport a rád hraji počítačové hry ale momentálně nemám tak výkoný počítač takže si postupně šetřím na herní počítač z lepší grafikou CSGO mi to rozjede na 70-80 FFPS takže si šetřím na lepši PC a také na lepší herní sluchátka vydělávám si z brigády a občas i kapesné od rodičů. Jsem přátelský a rád pomáhám lidem co jsou nový a něco neumí nebo nevědí rád pomůžu a nejsem toxic hráč všechno řeším z chladnou hlavou a v klidu. bydlím v Středočeském kraji v Průhonicích v paneláku.

Proč právě já: Jelikož si myslím že budu dobrý přírůstek do Admin Teamu a také proto že mě tento portál baví a taky mě štve toxic a cheateři na serveru chtěl bych tomu zabránit a dodržovat klid a pohodu na portálu aby tam nikdo neporušoval pravidla a jiné věci co jsou proti pravidlům

Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO už mám dohromady nahráno 2 a půl tisíce hodin a rozpoznám cheatera od legit hráče už přece mam na té hře něco odehráno takže nebude pro mě problém poznat cheatera od legit hráče.

Případné poznámky: Budu rád za přijetí do Admin Teamu jelikož o to mám fakt dost zájem štvou mě lidi z cheatama a co tam pouští slam a nikdo mě nerespektuje.
White150
Drbna
Drbna

[Zamítnuto] Žádost o Admina/GETREKT

od Rumcajz » 15 led 2021, 20:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admina/GETREKT

Příspěvekod robiNN » 24 led 2021, 12:00 VIP

Zamítnuto.
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Zpět na Nábory Adminů