Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Žiadosť o Admina / dante / JB

Příspěvekod grundza » 16 led 2021, 17:15

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch.

Nick v hre : dante

Nick na fóre : grundza

Profil na fóre : grundza-u45571.html

Vek : 17 (skoro 18)

Steam nick : dante

Steam ID : STEAM_0:1:124572757

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=18326

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano. Dostal som pár banov za FK,MFK a nadávky. A jeden za wallhack ( neviem čím to bolo oprávnene, jeden týpek mi písal do pošty kde sú ostatný hráči, a ja som ich zabíjal, a dostal som ban.) Neviem čo som mal robiť. Asi hrať sa že neviem kde sú.

No ale môj posledný ban som dostal možno aj 3 - 4 roky dozadu. (je tu výnimka, došiel mi kuríer, a musel som sa odpojiť, dal som ale FK, a písal som do pošty a team chatu že majú dať hráčovi vd, a musel som odísť pomôcť (nevedel som že ma dojsť, rodičia mi to zabudli povedať), svoju demenciu som si uvedomil, a už nikdy nebudem veriť žiadnemu ctčku (povedalo že nahlási, nestalo sa. Tento ban padol 2 roky dozadu).

Niečo o sebe : Moje meno je dante, a keď som mal 13 som sa prestahoval do Nemecka. Momentálne tento rok maturujem. Mám online výuku, a kopec času sa zase vrátiť na jailbreak, na ktorom strávil svoje mládi (ak som nebol vonku s kamošmi), pretože JailBreak je premňa ešte stále sranda. Raz si ho zahrám, a potom už neviem prestať. Po tom čo som začal hrať na gamesites jailbreaku ma zaujímalo ako taký server vzníka a tak som sa dostal ku programovaniu, a dnes už ovládam cez 12 programovacích jazykou, viem robiť hry, webstránky, a mobilné aplikácie. Na jailbreakoch som začal hrať možno aj 6 rokov dozadu, a zaujalo ma to. No to vám poviem, na začiatku to bolo ťažké, ano je to hárd.

Admini neboli vždy na serveroch, a pravidlá som sa musel stále učiť od iných hráčov (odkukávať), potom som si ale kúpil steam, a pridával som si ich, a pomocou otázok som sa snažil zistiť si pravidlá, pretože sa riadim pravidlom "Ten ktorý sa opýta, možno bude za blbca v momente, ale ten kto nie, bude za blbca celý život.". Ano, rád sa pýtam, a to dokonca aj na blbosti, aby som zistil aké pravidlá sa zmenili (preto som otravoval nových adminou aj s vecami o ktorých som si bol istý), a preto som sa rozhodol nahrať si za tento mesiac aspoň cez 30 hodín, aby som pochitil zmeny v pravidlách, čo sa mi vďaka adminom ako "Kozlak, FREW, Rajty, Poldas, Oddysee", darí.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : FK,MFK už dnes problem nie su, a ak sú rád hráčom pomôžem. Vždy, a to aj dnes, aj včera dá niekto občasne FK, hráčom sa aj bez admina snažím vysvetliť prečo to bol FK, a snažím sa im vybaviť vd . Samozréjme, nejdem na to iba podla logiky. Keď nie som na 1000% istý ale iba na 999%, opýtam sa v kľude 20 adminov ktorý dostanú správu , aby som dohnal to jedno percento (aby som vedel viac názorov , ktoré sa nie vždy stotožnujú). Veľa krát sa mi stalo (keď som si prvý krát žiadal o práva a na teste dostal 38 alebo 39 bodov), že niektorý admini nevedeli vyriešiť sitúaciu ktorý som im napísal.

Preto som chodil za Knedlajsom, a posielal im knedlajsove správy. Myslím si, že sa báli pýtať (neviem to iste), asi si mysleli že Knedlajs alebo iné HLSA povie že to majú vedieť, a takto som pomáhal aj adminom, a možno vďaka tomu nedali FK alebo ešte horšie nedali zlú radu hráčom. Myslím si že táto vlastnosť pýtať sa keď som si není 1000% sa hodí, pretože aj keď idem podla logiky, chcem si byť istý že neurobím chybu (Samozréjme som samostatný, a nebudem otravovať za jasné veci ktoré ovláda každý admin ale iba vo viacej tricky situáciach). To platí aj o adminovaní, ak by som urobil chybu, kedže sa snažím pýtať všetko kde som není 1000% stotožnený stým čo som povedal, mohol by som túto chybu hneď ďalšie kolo napraviť, aby som hráčom náhodou zle neporadil. A tak isto, myslím si že ako admina by ma brali viacej vážne, a dali by namňa. A zároveň by som chcel chrániť server proti DIP hráčom ktorý tam sú každý deň. (Iba dnes tam boli 3). Samozréjme, FREW a Rajty vždy radi pomôžu keď im napíšem, a vyriešia to skoro ihneď, ale rád by som aj ja trošku pomohol. :D

Ku koncu myslím si, že som vhodný kandidát na pohovor. Už jeden krát som to skoro zvládol, nové pravidlá som sa snažil aktívne doštudovať (samozréjme, ovládam pravidlá na dobrej úrovni, ale vždy a všade je čo zlepšovať). Ďakujem vám teda za prečítanie mojej žiadosti a dúfam že sa vam páčila :lol:
A smile doesnt always mean a person is happy. Sometimes... It simply means they are strong enough to face their problems.
grundza
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto]Žiadosť o Admina / dante / JB

od Rumcajz » 16 led 2021, 17:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o Admina / dante / JB

Příspěvekod Taco » 17 led 2021, 00:32

22 pro 2015
...
Věk: 13

Vysvětli mi v PM, jak je možné, že ti v letošním roce bude 18, když ti v roce 2015 bylo 13.
Admini zatím mohou posílat reference.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Reference]Žiadosť o Admina / dante / JB

Příspěvekod grundza » 17 led 2021, 14:49

Ahoj Majk, mohol by si mi napísať v akom základom pravidle som sa ja sekol? Myslím si, že vždy keď sa to stalo som si do 2 sekúnd chybu uvedomil, a robil som všetko preto aby som to napravil :). Myslím si, že mi nič neušlo. Preto by som bol rád keby si mi napísal do PM , a vysvetlil mi čo som spravil aby sa to už neopakovalo :)
A smile doesnt always mean a person is happy. Sometimes... It simply means they are strong enough to face their problems.
grundza
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Reference]Žiadosť o Admina / dante / JB

Příspěvekod Taco » 17 led 2021, 15:02

S VAC banem to nepůjde a admini to s tebou vidí všelijak.
Bude nejlepší, když si koupíš nový Steam a ještě na sobě měsíc zapracuješ.

Zamítnuto.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů