• Stránka 1 z 1
[Přijat] Mffn / Public
Nick na serveru: Mffn
SID: STEAM_1:0:572596970
Sekce, na které chci práva: Public
Věk: Mám 17 rokov za 3 mesiace budem mať 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=140603
Bany, které jsem dostal: Bany som nedostal žiadne, jedine jeden kick od admina za AFK.
Něco o mně: Volám sa Peter mám 17 rokov bývam v Prievidzi. Vodičák mám hotový ale ešte nemôžem jazdiť sám keďže nemám 18 rokov
Moje záľuby sú - na prvom mieste Frajerka
, potom chodím cvičiť no teraz už ani moc nie keďže je situácia aká je tak iba doma voľaké cviky robím. Po večeroch chodím s kamarátmi von alebo ideme niekam do lesa popozerať. Nepijem ani nefajčím čo je v dnešnej dobe zriedkavé
. Kedysi som ešte chodil na MMA ale prestal som kvôli škole pretože som na intráku v druhom meste.
Proč právě já: Na serveroch hrávam pomerne často keďže nemám moc čo mimo školy robiť. Som schopný komunikácie s hráčmi. Pozná ma tam už dosť ľudí. Na server moc adminov nechodí jedine kto tam chodieval bol Patas no ale toho tam tiež už nestretávam. Na servery mám odohraných 7dní 6hodín a nejaká drobné
Zkušenosti s CS:GO: nehrávam to pomerne dlho ale za krátku dobu som sa naučil čo a ako funguje , nebolo to pre mňa moc ťažké keďže hrávam aj iné FPS hry ako csko
Případné poznámky: budem rád za skorú odpoveď :3
SID: STEAM_1:0:572596970
Sekce, na které chci práva: Public
Věk: Mám 17 rokov za 3 mesiace budem mať 18

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=140603
Bany, které jsem dostal: Bany som nedostal žiadne, jedine jeden kick od admina za AFK.
Něco o mně: Volám sa Peter mám 17 rokov bývam v Prievidzi. Vodičák mám hotový ale ešte nemôžem jazdiť sám keďže nemám 18 rokov

Moje záľuby sú - na prvom mieste Frajerka

Proč právě já: Na serveroch hrávam pomerne často keďže nemám moc čo mimo školy robiť. Som schopný komunikácie s hráčmi. Pozná ma tam už dosť ľudí. Na server moc adminov nechodí jedine kto tam chodieval bol Patas no ale toho tam tiež už nestretávam. Na servery mám odohraných 7dní 6hodín a nejaká drobné

Zkušenosti s CS:GO: nehrávam to pomerne dlho ale za krátku dobu som sa naučil čo a ako funguje , nebolo to pre mňa moc ťažké keďže hrávam aj iné FPS hry ako csko

Případné poznámky: budem rád za skorú odpoveď :3
-
mffn - CS:GO Admin
[Přijat] Mffn / Public
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mffn / Public
Dodávam správne HLStats = http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=318563
Ospravedlňujem sa za komplikácie
Ospravedlňujem sa za komplikácie

-
Re: Mffn / Public

Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
-
robiNN - CS:GO Server Admin
Re: [V řešení] Mffn / Public
Ahoj, máš tam request 

-
Re: [V řešení] Mffn / Public
Po pohovoru přijat, vítej v AT 

Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
-
robiNN - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1