I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto]Deathcrush/jb1/slay

Příspěvekod ReQeNN » 18 led 2021, 12:33

1) celou dobu fůrt kecal a když jsem si řekl svý že "napíšem hlsákovi za to jeoho chování" a admin deathcrush byl arogantní,a dál mi slay po té co jsem dál příkaz,hlavně že když byl simon tak celou dobu kecal o tvarohu,nevím co má za problém ale budu rád když se jeho arogantní chování vyřeší:)
2)https://ctrlv.cz/ldZq
LEGENDA+
2nd iNFerN0xiD
ReQeNN
Amatér
Amatér

[Zamítnuto]Deathcrush/jb1/slay

od Rumcajz » 18 led 2021, 12:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Deathcrush/jb1/slay

Příspěvekod odyseenko » 18 led 2021, 12:41 VIP

ReQeNN píše:1) celou dobu fůrt kecal a když jsem si řekl svý že "napíšem hlsákovi za to jeoho chování" a admin deathcrush byl arogantní,a dál mi slay po té co jsem dál příkaz,hlavně že když byl simon tak celou dobu kecal o tvarohu,nevím co má za problém ale budu rád když se jeho arogantní chování vyřeší:)
2)https://ctrlv.cz/ldZq

Spawnol si sa u CT, začal si do mňa rýpať, upozornil som ťa, aby si hral, ty si ešte chvíľu mlel svoje, začal si hru a ja som ťa vtedy už prehodil. Neviem čo si dnes chyti lza maniere ma neustále provokovať a komentovať.

Kód: Vybrat vše
2021-01-18 12:37:31    stačí.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_crime_lf
2021-01-18 12:37:30    screen.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_crime_lf
2021-01-18 12:37:27    nemusím.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_crime_lf

:roll:
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ReQeNN » 18 led 2021, 12:47

já jsem rýpal? kde máš že jsem rýpal ty mi ráno napišeš at nejsem drzý? a vyhrožuješ s banem a mně budeš říkat že provokuju a rýpu? + ani jsi mě neupozornil a dál si mi kick po té jsem rýpavě napsal jestli mi dáš ban a dál si mi ho a stojím si za to že to bylo free,protože admini mají ignorovat provokace když se nejedná o nadávku:)

A ted jsem se za celou dobu napojil a ty si tam povídáš a sám nesimonuješ a když řeknu něco na 15s ohledně že chci řešit ten kick a free ban ,mně pak dáš slay k T? jsi arogantní a sám pořádně nesimonuješ a mně budeš něco říkat:) a když už jsme u té provokace jestli tohle se ti zdá provokace tak já zas beru provokaci že se mi směješ na server:)
LEGENDA+
2nd iNFerN0xiD
ReQeNN
Amatér
Amatér

Příspěvekod odyseenko » 18 led 2021, 12:53 VIP

ReQeNN píše:já jsem rýpal? kde máš že jsem rýpal ty mi ráno napišeš at nejsem drzý? a vyhrožuješ s banem a mně budeš říkat že provokuju a rýpu? + ani jsi mě neupozornil a dál si mi kick po té jsem rýpavě napsal jestli mi dáš ban a dál si mi ho a stojím si za to že to bylo free,protože admini mají ignorovat provokace když se nejedná o nadávku:)

A ted jsem se za celou dobu napojil a ty si tam povídáš a sám nesimonuješ a když řeknu něco na 15s ohledně že chci řešit ten kick a free ban ,mně pak dáš slay k T? jsi arogantní a sám pořádně nesimonuješ a mně budeš něco říkat:) a když už jsme u té provokace jestli tohle se ti zdá provokace tak já zas beru provokaci že se mi směješ na server:)

To, že som kecal, som huntil posledných, ktorí boli hľadaní, neskákal som do reči nikomu. :) Ja by som na teba ani nereagoval, ale už mi liezlo na nervy, ako si to dookola omieľal a nedal si pokoj. :)
sú 4 ráno a ja nespím,

odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ReQeNN » 18 led 2021, 13:03

neboli posledný když jsi měl poslední 3 a z toho byla poslední 2 na podiu:) a to že řeknem že to budem řešit není provokace,ani rýpaní jen ti oznamuju protože mně nebaví jak si arogántní a děláš naschvály:) ty jsi tam mluvil 5x délši dobu než já a to jsi měl poslední 3 možná i 4 a já tam mluvím tak cca 15s a dáš mi slay:)
LEGENDA+
2nd iNFerN0xiD
ReQeNN
Amatér
Amatér

Příspěvekod odyseenko » 18 led 2021, 13:08 VIP

ReQeNN píše:neboli posledný když jsi měl poslední 3 a z toho byla poslední 2 na podiu:) a to že řeknem že to budem řešit není provokace,ani rýpaní jen ti oznamuju protože mně nebaví jak si arogántní a děláš naschvály:) ty jsi tam mluvil 5x délši dobu než já a to jsi měl poslední 3 možná i 4 a já tam mluvím tak cca 15s a dáš mi slay:)

Ja neviem, čo nechápeš na tom, čo píšem. Nevadí. Počkáme na vyjadrenie HLSA
sú 4 ráno a ja nespím,

odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Taco » 18 led 2021, 13:37

Když provokuješ admina ve voice, nemůžeš nic jiného očekávat.

Přehoz byl na místě, zamítnuto.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy