• Stránka 1 z 1
[Duplicita]GERAK/BB
Zdravím, admin GERAK mi udelil 10 RB za rozobratie stavby co vobec nie je pravda ! Mal tunel pri blokol. zobral som blok. nevsimol som si ze to je jeho hned.. pozrel som lepsie a vsimol som si ze je to jeho anti b hop.. vratil som mu to naspat ako bolo a ospravedlnil sa.. Hned nato sa vyhovoril ze kvoli mne nestihol pritom ANI ON TAM VTEDY NEMAL strechu.. dal mi HNED 10 RB a odisiel zo servera !
GERAK ziadam ta o demo ! a za dalsie ! mas situaciu hned riesit a nie sa odpojit !
TO SA STAVA ZE SI NIEKTO POMYLI BLOK ale ja som si to uvedomil dal som ti ho naspat tak ako si mal ! to ze ty nevies stavat a nestihas moj problem nie je ! a ked nevies co to znamena ospravedlnenie tak to uz tiez moj problem nie je !
VIDEOZAZNAM som si chcel stiahnut ale ked kliknem na server -> video zaznam tak mi to ukazu demo z 09. 10. 15:57 bb_schoolbgbackyard 20432-1410091557-bb_schoolbgbackyard.dem.zip
takže prosím si demo od Geraka
ZAčiatok tohto je v stiaznosti na adminov
admin separ mi odporucil to postnut sem
GERAK ziadam ta o demo ! a za dalsie ! mas situaciu hned riesit a nie sa odpojit !
TO SA STAVA ZE SI NIEKTO POMYLI BLOK ale ja som si to uvedomil dal som ti ho naspat tak ako si mal ! to ze ty nevies stavat a nestihas moj problem nie je ! a ked nevies co to znamena ospravedlnenie tak to uz tiez moj problem nie je !
VIDEOZAZNAM som si chcel stiahnut ale ked kliknem na server -> video zaznam tak mi to ukazu demo z 09. 10. 15:57 bb_schoolbgbackyard 20432-1410091557-bb_schoolbgbackyard.dem.zip
takže prosím si demo od Geraka
ZAčiatok tohto je v stiaznosti na adminov

admin separ mi odporucil to postnut sem
- gabcolukas
- Amatér
[Duplicita]GERAK/BB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GERAK/BB
Rozobral si mi stavbu pár sekúnd pred koncom času na stavanie, dostal si ban. Ten omyl si nechaj pre niekoho iného a nehraj sa tu na neviniatko, bloky si vrátil až po tom, čo som ťa chytil do grabu.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1