• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] radenie mimo hry/ Stalkyy / TTT1
DEMO: Začne kolo, som zradca, zabijem Stalkyyho o čom Selenka nemá šancu vedieť, avšak po 10 sek nabehne do domu a začne ma randomovať s úplnou istotou, že som traitor.
17:40 zabijem Stalkyyho, 17:53 ma Selenka začne strielať.
Ďalší dôkaz o komunikácii mimo hru: 13:25, následne 13:40 selenka zakýva hlavou, že je nevinná, detektiv si kúpi revolver ale jasne označí niekoho iného s absolútnou istotou, že Selenka traitor nie je.
Toto tu už v minulosti bolo od Codoua, avšak sa situácia nezlepšila.
Ocenil by som, keby sa dotyčný admin nesnažil realitu vyvracať a chlapsky priznal pravdu. Ďakujem za pochopenie
2. https://ulozto.sk/tamhle/JGbpHWwydLce
Dôležité momenty: 13:25-14:00
17:30-18:00
17:40 zabijem Stalkyyho, 17:53 ma Selenka začne strielať.
Ďalší dôkaz o komunikácii mimo hru: 13:25, následne 13:40 selenka zakýva hlavou, že je nevinná, detektiv si kúpi revolver ale jasne označí niekoho iného s absolútnou istotou, že Selenka traitor nie je.
Toto tu už v minulosti bolo od Codoua, avšak sa situácia nezlepšila.
Ocenil by som, keby sa dotyčný admin nesnažil realitu vyvracať a chlapsky priznal pravdu. Ďakujem za pochopenie

2. https://ulozto.sk/tamhle/JGbpHWwydLce
Dôležité momenty: 13:25-14:00
17:30-18:00
Žijete nereálne životy, začnite žiť skutočný
- Tyranizator
- Zkušený
[Vyřešeno] radenie mimo hry/ Stalkyy / TTT1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: radenie mimo hry/ Stalkyy / TTT1
Takze demo ti velmi rad sem hodim a uvidis to z meho krasneho pohledu kdyz si krasne u dvou situaci zabil me detektiva a hned ostatni sli po tobe
https://www.uschovna.cz/zasilka/HE4MSWY ... AVIA9K6ZWS

https://www.uschovna.cz/zasilka/HE4MSWY ... AVIA9K6ZWS
-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
No tak ti to poviem po slovensky
Takze ohladom pointy, teda konkretne 17. minuty - tak po prve, bol si asi 3x za sebou zradca a po druhe, si bol jediny vip skin s macom, ktory zabil hraca
navyse si strielal po ostatnych este,
takze o com by som nemala vediet?? si myslis ze som tupa? mam aj zvuky aj oci ak si nevedel
Co sa tyka 13.minuty, co som "zakyvala hlavou, ze to ja nie som",:D to mal byt asi vtip, toto je ako u trojrocnych deti
ale, len taka otazocka, ze ci vies ze kyvnutie hlavou znamena, ze ja asi zradca nie som, a teda moze oznacit niekoho ineho ked uz ma ten gold?
plus kebych bola zradca ja, tak bych uz asi davno vyuzila situaciu a zabila ho kedze sme tam boli iba my dva 
Aspon ze si hrdo povedal, ze mas na to demo, ake potesenie, aspon nebolo zbytocne co
Pride mi, ze nic ine "tebe podozrive" sa nestalo, tak predsa len si sem musel supnut "ASPON NIECO"
vies, take, akoby naschval a nutene, zbytocne..
aspon ze byvaju na teba staznosti ze randomujes.. nnetreba ani brat vazne
Takze ohladom pointy, teda konkretne 17. minuty - tak po prve, bol si asi 3x za sebou zradca a po druhe, si bol jediny vip skin s macom, ktory zabil hraca

Co sa tyka 13.minuty, co som "zakyvala hlavou, ze to ja nie som",:D to mal byt asi vtip, toto je ako u trojrocnych deti

Aspon ze si hrdo povedal, ze mas na to demo, ake potesenie, aspon nebolo zbytocne co

Pride mi, ze nic ine "tebe podozrive" sa nestalo, tak predsa len si sem musel supnut "ASPON NIECO"

-
Selenka - Amatér
Čakal som Stalkyy, že sa zachováš presne takto, že tu budeš klamať a tárať svoje nezmysly... Nečakal som, že by si sa zachoval ako chlap. Silou mocou sa držíte pri tých právach. Ak si chcete radiť, tak to ide bez práv, admin má ísť príkladom. Je také ťažké priznať pravdu? Musíte si stále vymýšľať? Dúfam, že aj v reali ste takí podvodníci ...
- Tyranizator
- Zkušený
A čo sa týka Selenky, tvoje vyjadrenia si nechaj pre seba. Ak niekoho randomujem ja sám od seba, nech sa páči, zlúčte mi bani dokopy a dajte mi ich naraz. Mimochodom tento argument do tejto sekcie vôbec nepatrí. Podával som si žiadosť o pridanie HLTV, tam by ste mi moje randomy mohli aj možno dokázať, keby nejaké boli. Btw. aj sú, ale ja sám od seba nikdy nezačnem niekoho randomovať, vždy musí začať ten druhý a keď už admini sa stále dookola vyhovárajú,že oni nič nevidia, tak to začnem riešiť ja. Môj názor, keď už niekto chce adminovať, mal by mu niečo hovoriť aj komfort ostatných hráčov a nie len riešiť samého seba a to, ako si práva udržať aby zaistil protekciu sám sebe a svojim naj kamošom... To že toto nie je sekcia pre teba, ti nebudem tak vyčítať, kedže tu odznelo tvoje meno Selenka, ale už si si mohla odpustiť svoje urážky na moju osobu
- Tyranizator
- Zkušený
Zdravím,
podle dodaného dema tam nevidím nic závadného. Po Selence jsi to kolo už střílel a pak jste s druhým zrádcem zabili jak detektiva, tak Stalkyho, takže bylo naprosto jasné, že v baráku jsou traitoři. To, že Stalky označil někoho jiného mi nepřijde jako problém, prostě spolu už byli sami a do určitý míry jí věřil, to, že označil někoho jiného problém není. Taky ne vždy označuju toho člověka, kterého mám nejblíž.
Vyřešeno.
podle dodaného dema tam nevidím nic závadného. Po Selence jsi to kolo už střílel a pak jste s druhým zrádcem zabili jak detektiva, tak Stalkyho, takže bylo naprosto jasné, že v baráku jsou traitoři. To, že Stalky označil někoho jiného mi nepřijde jako problém, prostě spolu už byli sami a do určitý míry jí věřil, to, že označil někoho jiného problém není. Taky ne vždy označuju toho člověka, kterého mám nejblíž.
Vyřešeno.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1