I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]GERAK/ BB

Příspěvekod gabcolukas » 17 led 2021, 15:12

Zdravím, admin GERAK mi udelil 10 RB za rozobratie stavby co vobec nie je pravda ! Mal tunel pri blokol. zobral som blok. nevsimol som si ze to je jeho hned.. pozrel som lepsie a vsimol som si ze je to jeho anti b hop.. vratil som mu to naspat ako bolo a ospravedlnil sa.. Hned nato sa vyhovoril ze kvoli mne nestihol pritom ANI ON TAM VTEDY NEMAL strechu.. dal mi HNED 10 RB a odisiel zo servera !

GERAK ziadam ta o demo ! a za dalsie ! mas situaciu hned riesit a nie sa odpojit !

TO SA STAVA ZE SI NIEKTO POMYLI BLOK ale ja som si to uvedomil dal som ti ho naspat tak ako si mal ! to ze ty nevies stavat a nestihas moj problem nie je ! a ked nevies co to znamena ospravedlnenie tak to uz tiez moj problem nie je !

VIDEOZAZNAM som si chcel stiahnut ale ked kliknem na server -> video zaznam tak mi to ukazu demo z 09. 10. 15:57 bb_schoolbgbackyard 20432-1410091557-bb_schoolbgbackyard.dem.zip

takže prosím si demo od Geraka
gabcolukas
Amatér
Amatér

[Z]GERAK/ BB

od Rumcajz » 17 led 2021, 15:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GERAK/ BB

Příspěvekod GeracikxD » 17 led 2021, 15:23

Rozobral si mi stavbu pár sekúnd pred koncom času na stavanie, dostal si ban. Ten omyl si nechaj pre niekoho iného a nehraj sa tu na neviniatko, bloky si vrátil až po tom, čo som ťa chytil do grabu.

Keďže si sa priznal a si v sťažnostiach na adminov tak môžeš dodať dôkaz ktorý vyvráti tvoje klamstvo.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod gabcolukas » 17 led 2021, 15:59

Počuvaj ma sem nauč sa čítať ty ! a dodaj to demo ! BOL TO omyl tak sa s tym zmier uz mi lezies na nervy poriadne ako ty adminujes na tom BB servery !
Ja som si zobral blok lebo vedla tunela boli dalsie bloky ! da sa to zmylit ! mna vobec nezaujima ked yto bolo casovo ! a ak ty pises ze uz bolo pred koncom tak sam si nestihal nemal si ani strechu !

A nepis ze som ti rozobral STAVBU ! jednym blokom ktory som ti dal hned naspat!! a NEGRABOL SI MA skor ako som napisal Sorry ! to urcite nie !
Ty si jedno velke nevyniatko na tom servery ! nauč sa adminovať a potom dačo rieš ! DODAJ TO DEMO a nauč sa stavať

Dôkaz nemám kedže nedá sa mi stiahnut video zaznam ! si admin dal si mi RB mas mat demo pre svoju ochranu ! Nebudes ty rozdavat RB ako si za chces ! kolkokrat si prisiel na server a dal si RB uplne inemu hracovi ako si mal a odisiel si!
gabcolukas
Amatér
Amatér

Příspěvekod gabcolukas » 17 led 2021, 16:03

Ty si celý šťastný keď dávaš RB ! sa pripojis na server.. vidis zm afk a uz ides zaradom a nereagujes na AFK! Hrači ti už minule pisali ze isiel na cigu hrac a i tak si mu dal ban.. alebo ze clovek uz ani na wc nemoze ist bez toho aby si mu TY nedal RB !
Uz sa spamataj decko
gabcolukas
Amatér
Amatér

Příspěvekod Twixx » 18 led 2021, 16:17

Nerozumiem čo sa ti nepáči, priznal si sa k porušeniu pravidiel a sťažuješ sa na to že si bol potrestaný?
gabcolukas píše:A nepis ze som ti rozobral STAVBU ! jednym blokom ktory som ti dal hned naspat!! a NEGRABOL SI MA skor ako som napisal Sorry ! to urcite nie !

Logy, ktoré som si pozrel, keďže admin demo nemá (tentokrát mu odpustíme), tak nejak vyvracajú tvoju verziu že ťa Gerak grabol až potom, čo si sa mu ospravedlnil. Časovo tie logy tiež sedia viac k adminovej verzii ako k tvojej, takže sa pýtam, koho sa snažíš oklamať?

gabcolukas píše: mna vobec nezaujima ked yto bolo casovo !

To by ťa malo, keď niekomu rozoberieš stavbu pár sekúnd pred koncom času na stavbu tak ten hráč už ani nemá príležitosť si to opraviť.

Nabudúce slušnejšie napísanú sťažnosť bez nijakých útokov na adminovu osobu v akejkoľvek forme. Ďakujem.

Zamietnuté.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z]GERAK/ BB

Příspěvekod gabcolukas » 19 led 2021, 08:47

Takže admin nemá demo.. super,, ak admin mal celu stavbu dokončenu a ja som mu zobral blok, ktory som mu hned vratil naspat tak ako mal sam som to odskusal nedalo sa skakat antibhop.. stihol som sa ospravedlnit a este som stihol ist po iny blok a dostavat si svoj tunel.. mi chcete povedat ze toto je par sekund pred koncom? ten blok som mu tam vratil to znamena ze stavba bola dokoncena podla neho a mohol hrat,, ale kedze ten jeho base nemal ani strechu ani nič :D takže tak nemal ako prezit :))

Kus rozmyslajte :) vezmem blok.. uvedomim si.. dam naspat.. ospraveldnim sa.. postavam si svoj build ešte.. a zrazu RB..
Admin nevie na hre prekusnut ani zabitie :) preto potom rozhadzuje RB :) Mate citliveho admina, ktory sa hra na nieco co nie je podla pisani na nete, uraza hracov typu.. mas IQ 20.. neplač.. a podobne .. on ma potom kolko IQ?
Nema demo! jasna vec, ze takto zareagoval potom sa odpojil a nevie sa uz ani k tomu nijako vyjadrit..

Dobre necham to už tak. lebo viem ze ste admini mate to vyriesene.. RB uz davno nemam takze co z toho.. ale od dneska si na nho dam pozor :)

Budem na nho pridavat vsetko co najdem a je mi jedno ci je to porusenie alebo nie je ak sa bude niekomu vysmievat znova.. niekoho urazat.. do dnes som nerobil ziadne screeny ani dema.. začnem.. :)

S pozdravom

PS. Môžte to locknut :) spravodlivosti sa nedočkáme :)))))
gabcolukas
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy