Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost - Qwww [Qwell] Jailbreak servery

Příspěvekod Qwwwl » 19 led 2021, 10:27 VIP

Nazov: Jailbreak / Qwell

Ahoj všem, rád bych Vás požádal o administrátorská práva na servery Jailbreak.

Nick v hre : Qwell

Nick na fóre : Qwwwl

Vek : 22

Steam nick : LakkY.| Qwell

Steam ID : STEAM_0:1:60720922

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=8836

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, žádné bany, žádné prohřešky. Hraji slušně, bez vulgarit a zakázaných věcí.

Niečo o sebe : Ahoj, mé jméno je Lukáš, pocházím z Prahy, v nedávné době jsem oslavik dvaadvacáté narozeniny, studuji vysokou školu - obor Veřejná správa a regionální rozvoj. V minulosti jsem již měl administrátorská práva na gamesites.cz i na několika jinýho portálech (nechci jmenovat), tudíž s touto problematikou mám zkušenosti. Ve volném čase se věnuji grafickým pracem, tvorbě webových stránek, bojovým sportům, a motorsportu. Kdo by mně chtěl poznat lépe, napiště :D. Každopádně také mezi moje záliby ve volném čase patří counter strike, který často střídám s gta V.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Rád bych pomohl portálu v jeho budoucím rozvoji, a jailbreak serverům ulevit od neslušných, či jinak pravidla porušujících hráčů. Také bych byl rád součástí tak kvalitního týmu lidí, jakým tým gs.cz bez pochyby je.

Děkuji Vám za přečtení mojí (doufám, že ne nudné) žádosti, a pevně věřím v její kladné vyřízení. Hezký den.
Legend JB 1,3,4 | Legend DJ's on TS

Obrázek
Qwwwl
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Žádost - Qwww [Qwell] Jailbreak servery

od Rumcajz » 19 led 2021, 10:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost - Qwww [Qwell] Jailbreak servery

Příspěvekod Vonbrauncz » 19 led 2021, 11:20

Qwwwl píše:Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, žádné bany, žádné prohřešky. Hraji slušně, bez vulgarit a zakázaných věcí.

2021-01-12 20:51:35 Proč jsi mě zase zabil dopíči. http://Gamesites.cz ^JailBreak #4 mini jail_humor_2k20

Je to tvůj 1. příspěvek po 4 letech. Ještě jsem našel toto, což byl jeden z tvých posledních topiců:

Awee (cti ejvi) píše:Na demu jsem jasně viděl, že nehlídáš VD ale skáčeš si. Potom jsi zcela záměrně lhal. Mimo to jsem napočítal minimálně 3x porušení pravidel, kdy ses nebezpečně přibližoval k T a riskoval tak vzpouru.
Měl jsem dilema, zda ti udělit zákaz k CT.
Vzhledem ke tvým namachrovaným kecům směrem k adminovi a nevhodného chování během situace a po ní, ti uděluji mute ban.
Ušetříme tak hráče na serveru tvých hloupých výlevů a máš pár dní na to, aby si se naučil hrát v klidu.

Máš pravdu, známe se. Proto můžu s klidným srdcem říct, že admin Pepik je starší a lepší než si byl ty. Z toho důvodu máš prostor se mu teď za své hloupé chování omluvit. Vím, že hlupák nejsi, stane se.
V opačném případě bude topic rovnou uzamčen.

Ale je to už dávno a věřím, že ses změnil, proto poprosím adminy o refernce, když budou kladné, tak dostaneš podmínku nahlásit do PP určitý počet lidí a po splnění podmínky se začneme bavit o pohovoru.

Reference.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Reference] Žádost - Qwww [Qwell] Jailbreak servery

Příspěvekod Vonbrauncz » 19 led 2021, 18:53

Admini to s tebou moc růžově nevidí, zkus zapracovat na pravidlech, zachovat chladnou hlavu při řešení situací a do příští žádosti nahlaš aspoň 10 hříšníků do PP.

Zamítnuto.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Nábory Adminů