• Stránka 1 z 1
Chyba rank
Ahoj, posledné dva týždne hrám vyložene iba gamesites jailbreak. V CSGO som odohral za posledné dva týždne 70 hodín, avšak, ako vidím, mám vraj nahraných iba 5 hodín, čo je blbosť, upozornil ma na to admin LadyGulage, že tu hrám už pomerne dlho a stále som silver 1. Chcem sa teda spýtať čo s tým a či sa mi dá nahodiť normálny rank podľa správnosti, chybu prípadne opraviť, neviem prečo mám len 5 hodín, teraz mi normálne idú minúty, ale tie dva týždne neviem kde sa stratili. Ďakujem a pekný večer.
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
-
Tomasek159 - CS:GO Akademik
Chyba rank
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chyba rank
Ahoj,
je možné, že jsi měl ve jménu nějaké speciální znaky? Databáze, do které se tyto informace ukládají občas neukládá právě tyto informace u hráčů s nicky se speciálními znaky. Setkal jsem se i s tím, že měl hráč 8mi znakové jméno přičemž první a poslední znak byl speciální znak a pak se tomuto hráči taky nepočítal správně rank.
Jednoduše; pokud máš ve jméně nějaké speciální znaky, tak si zkus všechny odstranit a mít jméno čistě z alfanumerických znaků, pokud to bude fungovat tak už si tam pak klidně přidej #@$.. (víceméně cokoliv, co dokážeš vytvořit na klávesnici, bez použití Alt+čísla).
Pokud již počítání aktivity u tebe funguje, tak se obávám, že už bohužel nepůjde tyto hodiny zpětně přičíst, ale je možné se zkusit zeptat Yody, co by se s tím dalo dělat.
je možné, že jsi měl ve jménu nějaké speciální znaky? Databáze, do které se tyto informace ukládají občas neukládá právě tyto informace u hráčů s nicky se speciálními znaky. Setkal jsem se i s tím, že měl hráč 8mi znakové jméno přičemž první a poslední znak byl speciální znak a pak se tomuto hráči taky nepočítal správně rank.
Jednoduše; pokud máš ve jméně nějaké speciální znaky, tak si zkus všechny odstranit a mít jméno čistě z alfanumerických znaků, pokud to bude fungovat tak už si tam pak klidně přidej #@$.. (víceméně cokoliv, co dokážeš vytvořit na klávesnici, bez použití Alt+čísla).
Pokud již počítání aktivity u tebe funguje, tak se obávám, že už bohužel nepůjde tyto hodiny zpětně přičíst, ale je možné se zkusit zeptat Yody, co by se s tím dalo dělat.

-
Amby - CS:GO Server Admin
Ahoj, no ano najprv Som mal Tomášek a za tým emoji čierneho srdca.
To som dal het, mal som tam len Tomášek, pozriem a 4 hodiny, ale ja neviem.. Nechcem si dávať Tomasek, lebo to by bolo také gýčové. Neda sa opraviť dajako tá chyba, nejaký šikovný developer sa tu nenajde?
Inak skúsim sa tej Yody Sody spýtať, nájdem ju niekde alebo jeho alebo to, na TS alebo kde?
Skype? 
To som dal het, mal som tam len Tomášek, pozriem a 4 hodiny, ale ja neviem.. Nechcem si dávať Tomasek, lebo to by bolo také gýčové. Neda sa opraviť dajako tá chyba, nejaký šikovný developer sa tu nenajde?

-
a ozaj prečo máš VIP hodnosť na webe aj ja chcem, daj mi
Tiež mam vip na serveri, prečo to nemam na webe

-
Na web se VIP aktivuje samostatně.. https://www.gamesites.cz/front.user.vip.list
Ohledně té chyby si ani nemyslím, že je nutné ji opravovat; na serverech nehrajeme proto, aby jsme měli nick plný UTF-8 smajlíků, fajfek atp.. Obecně si stejně myslím, že to opravit nepůjde, protože si nejsem jistý zda umí SourceMod odesílat informace do databáze pomocí kódování UTF-8 a jestli je také dokáže daná databáze jako UTF-8 kódované přijímat, ale to už je mimo moje znalosti, jelikož se ani v databázích a ani v SourceModu nějak extra nevyznám..
Yoda je takový malý zelený skřítek, který vytvořil skvělý JailBreak mód a další módy pro CS:GO sekci na Gamesites. Semtam se ukáže na TSku, ale můžeš zkusit napsat i Gustíkovi, který se s ním může případně spojit
Ohledně té chyby si ani nemyslím, že je nutné ji opravovat; na serverech nehrajeme proto, aby jsme měli nick plný UTF-8 smajlíků, fajfek atp.. Obecně si stejně myslím, že to opravit nepůjde, protože si nejsem jistý zda umí SourceMod odesílat informace do databáze pomocí kódování UTF-8 a jestli je také dokáže daná databáze jako UTF-8 kódované přijímat, ale to už je mimo moje znalosti, jelikož se ani v databázích a ani v SourceModu nějak extra nevyznám..
Yoda je takový malý zelený skřítek, který vytvořil skvělý JailBreak mód a další módy pro CS:GO sekci na Gamesites. Semtam se ukáže na TSku, ale můžeš zkusit napsat i Gustíkovi, který se s ním může případně spojit

-
Amby - CS:GO Server Admin
aa
ja viem ale že kde, nejaky kontakt, akože na TS čo ja viem, tam moc nechodím, nedá sa ich sem preposlať nejako?
Ak nie tak to tu nechajme a dúfajme, že si toho všimnú, inak mne o ten rank ide, lebo inak vyznie, keď je niekto silver 2 a keď je niekto gold, proste vie, že hráč tu hrá dlhšie a môže sa u neho poradiť
jedna zaujímavosť.. Po tom, čo som prvýkrát napísal príkaz /ranks, tak sa mi to odvtedy započítava správne.. Hm 

-
Prostě a jednoduše si nedávejte klikyháky do jména.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1