• Stránka 1 z 1
Řešení Free killů na JB serverech.
Již mnohokrát se mi stalo, že hráči, kteří si mnohdy mylně mysleli, že dostali FK začali spamovat do chatu projevy nesouhlasu s killem, které ale nikam nevedly, proto zde přináším návod jak řešit FK.
1. Zapřemýšlet nad tím, jestli jsem opravdu dostal FK.
2. Zeptat se CTčka, proč jsem dostal kill.
3. Pokud CT nereaguje nebo s jeho odůvodněním nesouhlasíte požádejte si o mikrofon další kolo.
4. Pokud dojde k verdiktu, že jste dostali FK nemáte na vybranou.
5. Pokud jste dostávali FK často, můžete se obrátit jsem na fórum a hráče reportnout.
Jak neřešit FK
1. Nepiště zběsile do chatu FK, nepomůže vám to.
2. Nenadávejte CTčku za to, že vás zabilo.
3. Nespamujte.
1. Zapřemýšlet nad tím, jestli jsem opravdu dostal FK.
2. Zeptat se CTčka, proč jsem dostal kill.
3. Pokud CT nereaguje nebo s jeho odůvodněním nesouhlasíte požádejte si o mikrofon další kolo.
4. Pokud dojde k verdiktu, že jste dostali FK nemáte na vybranou.
5. Pokud jste dostávali FK často, můžete se obrátit jsem na fórum a hráče reportnout.
Jak neřešit FK
1. Nepiště zběsile do chatu FK, nepomůže vám to.
2. Nenadávejte CTčku za to, že vás zabilo.
3. Nespamujte.
- Ressler
- Kolemjdoucí
Řešení Free killů na JB serverech.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Řešení Free killů na JB serverech.
Múdre slová 

-
20iqNEX - Kazatelův učeň

You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Krásný návod, kéž by ho každý dodržoval 
Dodávám seznam klasických zpráv hráčů po killu:
Idálně ti hrči nezapomenou tyto zprávy spamovat celé další kolo pořád dokola

Dodávám seznam klasických zpráv hráčů po killu:
- ??????????????????
- Fk!!!
- Proč????
- Ok, forko (ikdyž to vypadá jako ironie, tak to hráči píší opravdu hodně často)
- ..
Idálně ti hrči nezapomenou tyto zprávy spamovat celé další kolo pořád dokola

-
Amby - CS:GO Server Admin
20iqNEX píše:Múdre slová
2020-12-29 18:14:53 fk ides na forko !. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_nrx_gs3

-
AltairGS - Profesionál
• Stránka 1 z 1